Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam benimde 18 subat yarın test yapayım diyorum sence çıkar mı?
Canim sen bilirsin ama daha cikmaz.Ben cuma gunu yapacagim.Genelde bat gunu hatta bat gecince yapin diyorlarya.Battan once ogrenen cok ama negagifi gormek istemiyorum.Elimde de 5 tane test var.

Canim sen bilirsin ama daha cikmaz.Ben cuma gunu yapacagim.Genelde bat gunu hatta bat gecince yapin diyorlarya.Battan once ogrenen cok ama negagifi gormek istemiyorum.Elimde de 5 tane test var.

Ewet canm en doğrusunu yaparsın adetine 1-2gün kala kanda net çıkıyo ama idrarda adetin geçtikten 3-4gün sonra çıkar sanırım yinede belli olmuyo bu işler çok değişik

Ewet canm en doğrusunu yaparsın adetine 1-2gün kala kanda net çıkıyo ama idrarda adetin geçtikten 3-4gün sonra çıkar sanırım yinede belli olmuyo bu işler çok değişik
Evet canim dedigin gibi.Dollenme zamani ile alakali sanirim.Gec dollenmede gec cikiyor sanirim.

Adet söktürücü ilaç kullandın mı peki ? Vermedi mi hiç doktorun ?
Yıllarca bu konuyla ilgili tedavi gördüm her yolu denedik tedavide , sadece doğum kontrol ilacı ile düzene giriyor, o da malesef bana yan etksii cok fazla oldu bu üç aylık dönemdede ilacı bırakınca doktorumun dediği normal dönemi iyice sarkıtması, şöyle anlatayım bu dönemde bir biyopsi süreci geçirdim, ilaçla kanama olmaması için bir şey veremedi,

Evet doğru diyosun bende bekleyeyim zaten belirtim de yok bakalım nasip

Benim de 14 ü ya da 15 i adet günüm sari akıntım var o da belirti mi bilmiyorum onun haricinde başka belirtim yok umarım bebek gelmiştir

Hımm anladım canım düzelir inşallah

Bende geliyo ara ara ama adetten hemen önce de gelirdi ben bi kez gebelik gećirdim maalesef düşuk oldu onda da olmuştu akıntı ama rengini hatirlamiyorum dikkat etmemiştim umarim vardir bir şey ya

Çok geçmiş olsun canım bende 1 gebelik geçirdim malesef 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım o zaman benimde beyaz kremsi akıntım vardı arada şeffaf oluyodu su gibi geliyodu değişik bişeydi şimdide aynıları var ama tabi bilmiyorum

benim beyaz degil bende bu ay da bi sey yok sanirim zaten diger gebeligimde felaket goguslerim agriyodu bunda hicbi sey yok her hamilelik farkli olur derler ama gogus agrisi genelde herkesde oluyo sanirim

Sana da cok gecmis olsun canım Allahim.bi daha yaşatmasin çok zor o sevinci yaşayıp kaybetmek

benim beyaz degil bende bu ay da bi sey yok sanirim zaten diger gebeligimde felaket goguslerim agriyodu bunda hicbi sey yok her hamilelik farkli olur derler ama gogus agrisi genelde herkesde oluyo sanirim
Canim gogus agrisi olmadan hamile olanlar da var.Benim gogus agrim yok hamile degilim,akintim yok hamile degilim demek dogru degil.Hic belirti olmadan hamile olan da var,bir suru belirti yasayip erkenden hamile oldugunu hisseden de.Sanirim en kotusu bu.Kesin bir sekilde ben hamileyim diyemiyorsun.Benim bu ay yumurtlamanin 6.gunu adet sancisi gibi kasiklarimda sanci ve lekelenme oldu.Bugun geçti..Diyorum acaba bu hamilelik belirtisi mi?Hep soru isaretii.Elimde beş tane test var.Birincisini cuma gunu yaoacagim.Icimden bir ses yine negatif diyor.Insallah guzel haberler aliriz hepimiz.

Aynı bende öyleyim bnde hemşireyiz. Sabretmekten çok zor. Hakkımızda hayırlısı :)

Kizlar benim uyku saatlerim degisti.Yani cok mu erken baska bir sebebi mi var bilmiyorum ama ben 1 de 2 de uyuyan biriydim.Üc gundur saat 10 da uykum geliyor.Dinlememek de elde degil.Boyle degisiklikler olunca insan umutlaniyor iste.Bugun de sancim bitti bir rahatlama var.Sanki adet olmusum da sokulmusum gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…