Canim sen bilirsin ama daha cikmaz.Ben cuma gunu yapacagim.Genelde bat gunu hatta bat gecince yapin diyorlarya.Battan once ogrenen cok ama negagifi gormek istemiyorum.Elimde de 5 tane test var.Selam benimde 18 subat yarın test yapayım diyorum sence çıkar mı?
Canim sen bilirsin ama daha cikmaz.Ben cuma gunu yapacagim.Genelde bat gunu hatta bat gecince yapin diyorlarya.Battan once ogrenen cok ama negagifi gormek istemiyorum.Elimde de 5 tane test var.
Ben de bugün 3 tane aldım dayanamadım ilkini yaptım tabiki negatif bat günüm yarın bakalım hayirlisiCanim sen bilirsin ama daha cikmaz.Ben cuma gunu yapacagim.Genelde bat gunu hatta bat gecince yapin diyorlarya.Battan once ogrenen cok ama negagifi gormek istemiyorum.Elimde de 5 tane test var.
Evet canim dedigin gibi.Dollenme zamani ile alakali sanirim.Gec dollenmede gec cikiyor sanirim.Ewet canm en doğrusunu yaparsın adetine 1-2gün kala kanda net çıkıyo ama idrarda adetin geçtikten 3-4gün sonra çıkar sanırım yinede belli olmuyo bu işler çok değişik
Yıllarca bu konuyla ilgili tedavi gördüm her yolu denedik tedavide , sadece doğum kontrol ilacı ile düzene giriyor, o da malesef bana yan etksii cok fazla oldu bu üç aylık dönemdede ilacı bırakınca doktorumun dediği normal dönemi iyice sarkıtması, şöyle anlatayım bu dönemde bir biyopsi süreci geçirdim, ilaçla kanama olmaması için bir şey veremedi,Adet söktürücü ilaç kullandın mı peki ? Vermedi mi hiç doktorun ?
Evet doğru diyosun bende bekleyeyim zaten belirtim de yok bakalım nasipCanim sen bilirsin ama daha cikmaz.Ben cuma gunu yapacagim.Genelde bat gunu hatta bat gecince yapin diyorlarya.Battan once ogrenen cok ama negagifi gormek istemiyorum.Elimde de 5 tane test var.
Anladim..Yunurtlamadan onceki ve sonraki gunleri degerlendirmek yumurtlama gununu degerlendirmekten hamilelik ihtimalini daha cok arttiriyormuş.Insallah tutunur bebeginiz.
Benim de 14 ü ya da 15 i adet günüm sari akıntım var o da belirti mi bilmiyorum onun haricinde başka belirtim yok umarım bebek gelmiştir
Bende geliyo ara ara ama adetten hemen önce de gelirdi ben bi kez gebelik gećirdim maalesef düşuk oldu onda da olmuştu akıntı ama rengini hatirlamiyorum dikkat etmemiştim umarim vardir bir şey yaSarı akıntı bendede başladı yine bugün hiç gelmedi akşama doğru gelmiş
Yıllarca bu konuyla ilgili tedavi gördüm her yolu denedik tedavide , sadece doğum kontrol ilacı ile düzene giriyor, o da malesef bana yan etksii cok fazla oldu bu üç aylık dönemdede ilacı bırakınca doktorumun dediği normal dönemi iyice sarkıtması, şöyle anlatayım bu dönemde bir biyopsi süreci geçirdim, ilaçla kanama olmaması için bir şey veremedi,
Bende geliyo ara ara ama adetten hemen önce de gelirdi ben bi kez gebelik gećirdim maalesef düşuk oldu onda da olmuştu akıntı ama rengini hatirlamiyorum dikkat etmemiştim umarim vardir bir şey ya
benim beyaz degil bende bu ay da bi sey yok sanirim zaten diger gebeligimde felaket goguslerim agriyodu bunda hicbi sey yok her hamilelik farkli olur derler ama gogus agrisi genelde herkesde oluyo sanirimÇok geçmiş olsun canım bende 1 gebelik geçirdim malesef 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım o zaman benimde beyaz kremsi akıntım vardı arada şeffaf oluyodu su gibi geliyodu değişik bişeydi şimdide aynıları var ama tabi bilmiyorum
Sana da cok gecmis olsun canım Allahim.bi daha yaşatmasin çok zor o sevinci yaşayıp kaybetmekÇok geçmiş olsun canım bende 1 gebelik geçirdim malesef 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım o zaman benimde beyaz kremsi akıntım vardı arada şeffaf oluyodu su gibi geliyodu değişik bişeydi şimdide aynıları var ama tabi bilmiyorum
Canim gogus agrisi olmadan hamile olanlar da var.Benim gogus agrim yok hamile degilim,akintim yok hamile degilim demek dogru degil.Hic belirti olmadan hamile olan da var,bir suru belirti yasayip erkenden hamile oldugunu hisseden de.Sanirim en kotusu bu.Kesin bir sekilde ben hamileyim diyemiyorsun.Benim bu ay yumurtlamanin 6.gunu adet sancisi gibi kasiklarimda sanci ve lekelenme oldu.Bugun geçti..Diyorum acaba bu hamilelik belirtisi mi?Hep soru isaretii.Elimde beş tane test var.Birincisini cuma gunu yaoacagim.Icimden bir ses yine negatif diyor.Insallah guzel haberler aliriz hepimiz.benim beyaz degil bende bu ay da bi sey yok sanirim zaten diger gebeligimde felaket goguslerim agriyodu bunda hicbi sey yok her hamilelik farkli olur derler ama gogus agrisi genelde herkesde oluyo sanirim
aminn iyiyi ve güzeli düşünmeyi gayretliyorum, daha fazla strese sokmayalım vucudumuzu değil miHımm anladım canım düzelir inşallah
Sana da cok gecmis olsun canım Allahim.bi daha yaşatmasin çok zor o sevinci yaşayıp kaybetmek
Aynı bende öyleyim bnde hemşireyiz. Sabretmekten çok zor. Hakkımızda hayırlısı :)Aynı ben :)))) Sıyırdım galiba iyice :))) Bide ben hastanedeyim hemşireyim kızlar hep aklımı çeliyo gel hemen kan testi yapalım diye :))) ama yinede tutuyorum kendimi her gelen hastaya yeni gebelik olanlara soruyorum ne belirtilerin vardı diye bazıları hiç belirtim yoktu diyo bazılarıda bizim belirtilerden sayıyo ayy nebilim yaa karışık biraz işte :) bugün bi hasta geldi gebe sadece sırt ağrısı olmuş başka bir belirtisi olmamış fakat aldırıcakmış bebeğini hergün nelerle karşılaşıyorum bir bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?