Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın :)

Düşük önleyici verdi canım progestan sabah akşam vajinal alıcam bakalım ne olacak kesilicek mi bilmiyorum bence coraspin yaptı böyle 1-2 güne kadar belli olur kesilir mi devam eder mi bilmiyorjm Moralim bozuldu iyice yaa Kahverengi leke olunca korkmayın diyolar zatende daha önce sıkıntı yaşadığım için herşeyden korkar oldum artık

Ben 4aylık hamileyken gelmişti kahverengi leke.. kimseye birşey diyemem iletim neden bilmiyorum o zaman çok korkmuştum.. şükür ki birsey olmadı.. gönlünü rahat tut birsey olmaz inşAllah. Benimki büyüdü 5yasına girecek şimdi

Kızlar sanırım hastalandım anlamadım bi şey. 1 saat öncede peteçeye kan gibi alıntıyla bi leke geldi koyu kahve kana benzer afedersiniz 1 saattir ped taktım gelen giden yoookkk yürüyüş yaptım belki sökülemiyordur diye ama gelmedi bu ne lekelenme mi uerleşme kanaması mı ?

İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum

Kız aynı benim gibisin ha herşeyden bir şey çıkarmaya çalışıyorsun geçen ay bende öyle olmustum ertesi gün adet olmuştum

İnşallah canım benim yaaa herşeyden korkar olduk artık daha önce kürtaj olduğum için yine acaba mı diyorum ama olacağı varsa olur nasipten öteye gidilmiyo İlk haftalarda olur diyolar daha ben 4 haftalık hamileyim keseyi bile görmedik cuma yada cmrtesi görücez inşallah keseyi bu neyin nesi yani anlam veremedim o ilaç yaptı heralde yaa hemen ilacı kes dediğine göre progestan aldım akşam vajinadan sonra yine geldi lekeler 1 saat önce kesildi daha bakalım yarın gelicek mi doktora gidicem zaten yarın tekrardan benimde bi arkadaşım doğuma kadar kanaması kesilmedi bebeğe hiç bişey olmadı daha geçen hafta doğum yaptı Nasipte varsa bişey olmuyo işte Allah büyük ya hakkımızda hayırlısı olsun böyle oluncada hevesimiz kaçıyo işte

Mutlu haber vermek isterdim ama hastalandımmmmmmm rafa kaldırdım artık kızlar ben bu işi bu ay son denemem di yoksa kafa yitmeyeceğim

Bozma moralini hemen kuzum inşallah kesilir bol bol dua et. Daha önce sıkıntı yaşadın diye yine yaşayacak değilsin geçmişi hemen siliyorsun kafandan yoksa bu stres seni kurutur valla. Benim teyzem saldır şuldur hasta olurken 7.ayda hamile olduğunu öğrendi doğuma kadarda adet olmaya devam etti ilginç ama oluyor bunlar yani

Mutlu haber vermek isterdim ama hastalandımmmmmmm rafa kaldırdım artık kızlar ben bu işi bu ay son denemem di yoksa kafa yitmeyeceğim

Canımm hiç dağıtma yıkma kendini Rabbim kararlamıştır onun zamanını bol bol dua et. Elbet bir gün olacak strese sokma kendini diyeceğim ama beklemenin zorluğunu bilirim o yüzden en iyisi akışına bırak olursa olur olmazsa olmaz de bu moda gir. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah dualarım seninle

Aynen öyle canımm benim akışına bıraktım artık her ay sürekli belirti aramakta gına geliyor insana

Günaydın Kızlar bende bu ayın 15inde öğrendim hamile olduğumu ama daha göremedim cuma günü gideceğim inşallah görmeye dua edin inşallah kese ve bebek görünür

Hayırlı olsun canım Sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin Allahım Hemen hemen seninle aynıyız bende cuma yada cmrtesi keseyi görmeye gidicem inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün

Kesildi sayılır canım çok az kalıntı bence bu gelenler minik minik damlalar o da kesilecek sanırım doktorum normal diyor olur böyle şeyler diyor bugün tekrar gebelik testi yaptık lekelenme oldu diye çok şükür yine yükselmiş içim rahat etti biraz cuma yada cmrtesi keseyi görmeye gidicem inşallah Allahtan bişey çıkmazsa Akışına bıraktım napim artık stres yapmakta istemiyorum bunda da vardır bi hayır diyorum Allah nasip ettiyse yiyecek ekmeği varsa bi şekilde doğar zaten Haklısın kuzum benim arkadaşımda öyle parça parça kanaması oluyodu ve kırmızı renkte düşün kanamanın nerden olduğunu bulamıyolardı ama bebek çok sağlıklıydı geçen hafta doğum yaptı

Ohh çok sevindim çok şükür canım benim :))) yapma tabi stres falan olacağı varsa oluuur doğar büyür bizde o günleri görürüz inşallah kaç haftalık hamile oldun şimdik

Aynen öyle canımm benim akışına bıraktım artık her ay sürekli belirti aramakta gına geliyor insana

Öyle tabi canım arama belirti falan akışına bırakmak sana çok iyi gelecek benim bir ablam 1.5 sene çocuk tedavisi gördü çok stres yapıyordu ağlıyorduk hep ama tedaviyi bıraktı stres yapmayı ağlamayı bıraktı o ay hamile olduğunu öğrendi

Çok sevindim. Hiç sıkma canını. biliyorum resmen tetiktesindir şimdi. Haftasonu çoğumuzun kontrolü var sanırım inşallah kesecikleri görebiliriz :)

Ohh çok sevindim çok şükür canım benim :))) yapma tabi stres falan olacağı varsa oluuur doğar büyür bizde o günleri görürüz inşallah kaç haftalık hamile oldun şimdik

Daha 4 haftalığım canım değerime göre cuma yada cumartesi 5 hafta olucak işte oyüzden keseyi görürüz dedi inşallah tabi lekelenmem devam ediyo buarada progestan sabah akşam alıyorum ama bi kesiliyo bi geliyo anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…