Haklısın bebeğim kim becerebiliyor ki ? O kadar kolay ki insanlara takma boş ver akışına bırak demek. Yumurtlama zamanı olduğunu bile bile insan en ufak sancıda ay tuttu bu sefer ay midem bulandı oldu bu sefer diye diye hep aynı kırmızı kart... bakalım bu bize uğurlu gelir inşallah buraya bir gün kızlaaaarrrrr hamileyiiiim :) yazmak nasip olur
daha iyi bir doktorla mı görüşsen canım düşük önleyici kullanman gerekebilir. Bizim doktor kanama lekelenme vs olursa hemen gel demişti düşük önleyici ilaç vermek için. Çokta sıkma canını bu lekelenmeler herkesin başına geliyor önlem alınıyor herşeyin ilacı var kuzum ve çok az gelmiş önemli bişey değildir bence
Düşük önleyici verdi canım progestan sabah akşam vajinal alıcam bakalım ne olacak kesilicek mi bilmiyorum bence coraspin yaptı böyle 1-2 güne kadar belli olur kesilir mi devam eder mi bilmiyorjmMoralim bozuldu iyice yaa Kahverengi leke olunca korkmayın diyolar zatende daha önce sıkıntı yaşadığım için herşeyden korkar oldum artık
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorumHaklısın bebeğim kim becerebiliyor ki ? O kadar kolay ki insanlara takma boş ver akışına bırak demek. Yumurtlama zamanı olduğunu bile bile insan en ufak sancıda ay tuttu bu sefer ay midem bulandı oldu bu sefer diye diye hep aynı kırmızı kart... bakalım bu bize uğurlu gelir inşallah buraya bir gün kızlaaaarrrrr hamileyiiiim :) yazmak nasip olur
Kız aynı benim gibisin ha herşeyden bir şey çıkarmaya çalışıyorsun geçen ay bende öyle olmustum ertesi gün adet olmuştumKızlar sanırım hastalandım anlamadım bi şey. 1 saat öncede peteçeye kan gibi alıntıyla bi leke geldi koyu kahve kana benzer afedersiniz1 saattir ped taktım gelen giden yoookkk yürüyüş yaptım belki sökülemiyordur diye ama gelmedi bu ne lekelenme mi uerleşme kanaması mı ?
Ben 4aylık hamileyken gelmişti kahverengi leke.. kimseye birşey diyemem iletim neden bilmiyorum o zaman çok korkmuştum.. şükür ki birsey olmadı.. gönlünü rahat tut birsey olmaz inşAllah. Benimki büyüdü 5yasına girecek şimdi
Düşük önleyici verdi canım progestan sabah akşam vajinal alıcam bakalım ne olacak kesilicek mi bilmiyorum bence coraspin yaptı böyle 1-2 güne kadar belli olur kesilir mi devam eder mi bilmiyorjmMoralim bozuldu iyice yaa Kahverengi leke olunca korkmayın diyolar zatende daha önce sıkıntı yaşadığım için herşeyden korkar oldum artık
Mutlu haber vermek isterdim ama hastalandımmmmmmmrafa kaldırdım artık kızlar ben bu işi bu ay son denemem di yoksa kafa yitmeyeceğim
Aynen öyle canımm benim akışına bıraktım artık her ay sürekli belirti aramakta gına geliyor insanaCanımm hiç dağıtma yıkma kendini Rabbim kararlamıştır onun zamanını bol bol dua et. Elbet bir gün olacak strese sokma kendini diyeceğim ama beklemenin zorluğunu bilirim o yüzden en iyisi akışına bırak olursa olur olmazsa olmaz de bu moda gir. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah dualarım seninle
Günaydın Kızlar bende bu ayın 15inde öğrendim hamile olduğumu ama daha göremedim cuma günü gideceğim inşallah görmeye dua edin inşallah kese ve bebek görünür
Bozma moralini hemen kuzum inşallah kesilir bol bol dua et. Daha önce sıkıntı yaşadın diye yine yaşayacak değilsin geçmişi hemen siliyorsun kafandan yoksa bu stres seni kurutur valla. Benim teyzem saldır şuldur hasta olurken 7.ayda hamile olduğunu öğrendi doğuma kadarda adet olmaya devam etti ilginç ama oluyor bunlar yani
Kesildi sayılır canım çok az kalıntı bence bu gelenler minik minik damlalar o da kesilecek sanırım doktorum normal diyor olur böyle şeyler diyor bugün tekrar gebelik testi yaptık lekelenme oldu diye çok şükür yine yükselmiş içim rahat etti biraz cuma yada cmrtesi keseyi görmeye gidicem inşallah Allahtan bişey çıkmazsaAkışına bıraktım napim artık stres yapmakta istemiyorum bunda da vardır bi hayır diyorum Allah nasip ettiyse yiyecek ekmeği varsa bi şekilde doğar zaten Haklısın kuzum benim arkadaşımda öyle parça parça kanaması oluyodu ve kırmızı renkte düşün kanamanın nerden olduğunu bulamıyolardı ama bebek çok sağlıklıydı geçen hafta doğum yaptı
Aynen öyle canımm benim akışına bıraktım artık her ay sürekli belirti aramakta gına geliyor insana
Günaydın Kızlar bende bu ayın 15inde öğrendim hamile olduğumu ama daha göremedim cuma günü gideceğim inşallah görmeye dua edin inşallah kese ve bebek görünür
Çok sevindim. Hiç sıkma canını. biliyorum resmen tetiktesindir şimdi. Haftasonu çoğumuzun kontrolü var sanırım inşallah kesecikleri görebiliriz :)Kesildi sayılır canım çok az kalıntı bence bu gelenler minik minik damlalar o da kesilecek sanırım doktorum normal diyor olur böyle şeyler diyor bugün tekrar gebelik testi yaptık lekelenme oldu diye çok şükür yine yükselmiş içim rahat etti biraz cuma yada cmrtesi keseyi görmeye gidicem inşallah Allahtan bişey çıkmazsaAkışına bıraktım napim artık stres yapmakta istemiyorum bunda da vardır bi hayır diyorum Allah nasip ettiyse yiyecek ekmeği varsa bi şekilde doğar zaten Haklısın kuzum benim arkadaşımda öyle parça parça kanaması oluyodu ve kırmızı renkte düşün kanamanın nerden olduğunu bulamıyolardı ama bebek çok sağlıklıydı geçen hafta doğum yaptı
Bende sadece sarı beyaz karışımlı bir akıntı var gamzecimancak oda geçti bata kaldı 2 ve hiç belirti yok galiba bu ayda ben iptalim
Ohh çok sevindim çok şükür canım benim :))) yapma tabi stres falan olacağı varsa oluuur doğar büyür bizde o günleri görürüz inşallah kaç haftalık hamile oldun şimdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?