Olabilir cnm önümüzdeki ay 3 ncu günü gidiyim artık bu geçti Sağol cnm sizlerde hayırlı sağlıklı gebelikler
Amin inşallah imtihan hepsi ikinci bebeğimi yedi ay bekledim hamile kalabilmek için testler kürler nasip oldu olmuyo diye ağlıyordum üçüncüyü test yapınca ögrendim o zaman da hamile kaldım diye ağladım bakalım vardır bi hikmeti mutlaka sağlıkla gelsin inşallah hayırlı evlat olsunlarHayırlı uğurlu olsun canımNasipte varsa önüne geçilmiyo Sağlıkla gelsin inşallah
Aynen canım kasım ağrım olmuyo zaten arada çok hafif batma gibi oluyo geçiyo ama bel ağrısı kötü Dediğin gibi inşallah sağlıkla ilerlerde bebişlerimize kavuşuruz 9 ay sonraNasıl geçicek onuda bilmiyorumda Rabbim sabrını veriyodur Bi sorun olmadan atlatalımda ağrılarada katlanıcaz artık napalım razıyım
Valla aynısı benimde. Bir an kasığıma ağrı saplanıp geçiyor. Ama bel o bel öldürüyor beni. Karnımız şişince ne olacak merak ediyorumAynen canım kasım ağrım olmuyo zaten arada çok hafif batma gibi oluyo geçiyo ama bel ağrısı kötü Dediğin gibi inşallah sağlıkla ilerlerde bebişlerimize kavuşuruz 9 ay sonraNasıl geçicek onuda bilmiyorumda Rabbim sabrını veriyodur Bi sorun olmadan atlatalımda ağrılarada katlanıcaz artık napalım razıyım
merhaba canim bende ovulasyon testi kullaniyorum msjini gordumde yaniltabiliyormu gercekten belki iki yumurtan vardirKizlar benden gelen kahverengi akinti yumurtlama kanamasiymis.Yumurtlama donemindeymisim.Bugun doktora gittim.Ovu testi beni yaniltti.Bat imda 25 subat ya da bir gun sonrasi olacak heralde.
Bende öyleydi gecen ay gittim folikül kist var dediVe eklemek istediğim bir şey daha var. 2 gündür adet olacak gibi sancı çekiyorım ama olmadım sadece su şeklinde akıntım var kıvamsız bildiğiniz su gibi.
inşallah öyle bir şey yoktur canım benim. Sana da çok geçmiş olsun şimdidenBende öyleydi gecen ay gittim folikül kist var dedi
TSK ederim bende gebe yim sanmıstım ama olmadıİn
inşallah öyle bir şey yoktur canım benim. Sana da çok geçmiş olsun şimdiden
Ben 2 ay önce düşük yaptım canım belirtiler benziyor geçen hamilelikle ama onda adete 1 hafta kalan öğrenmiştim bunda çıkmadı bakalım bi kaç gün daha bekleyeyim olmadı doktor yolu bu ay da olmadı sanırımTSK ederim bende gebe yim sanmıstım ama olmadı
İnşallahhhh gebesindir canımBen 2 ay önce düşük yaptım canım belirtiler benziyor geçen hamilelikle ama onda adete 1 hafta kalan öğrenmiştim bunda çıkmadı bakalım bi kaç gün daha bekleyeyim olmadı doktor yolu bu ay da olmadı sanırım
İnşallah canım benim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sende bir gün beklediğin mucizeni alırsınİnşallahhhh gebesindir canım
Amin inşallahhhhİnşallah canım benim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sende bir gün beklediğin mucizeni alırsın
Olmayan şeylere de psikolojik olarak var olarak bakıyoruz kafayı yedirecek bize bu olmayan bebeklerrrZaten belirtiler insanı umutlamdırıyor
Ne zamandır deniyorsunuz canımAmin inşallahhhh
Hem Psıkolojini hem belirtiler benım durum hele karmakarışık bişeyyyOlmayan şeylere de psikolojik olarak var olarak bakıyoruz kafayı yedirecek bize bu olmayan bebeklerrr
13 ay olduNe zamandır deniyorsunuz canım
Benim de bat bugün:S aynı duyguları paylaşıyoruz test yapmissin testinin fotoğrafı var mı at bakalım biOlmayan şeylere de psikolojik olarak var olarak bakıyoruz kafayı yedirecek bize bu olmayan bebeklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?