Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı uğurlu olsun canım Nasipte varsa önüne geçilmiyo Sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallah imtihan hepsi ikinci bebeğimi yedi ay bekledim hamile kalabilmek için testler kürler nasip oldu olmuyo diye ağlıyordum üçüncüyü test yapınca ögrendim o zaman da hamile kaldım diye ağladım bakalım vardır bi hikmeti mutlaka sağlıkla gelsin inşallah hayırlı evlat olsunlar

Valla bende herşeye razıyım yeter ki sağlıklı olsun miniklerimiz :))

Valla aynısı benimde. Bir an kasığıma ağrı saplanıp geçiyor. Ama bel o bel öldürüyor beni. Karnımız şişince ne olacak merak ediyorum

Kizlar benden gelen kahverengi akinti yumurtlama kanamasiymis.Yumurtlama donemindeymisim.Bugun doktora gittim.Ovu testi beni yaniltti.Bat imda 25 subat ya da bir gun sonrasi olacak heralde.
merhaba canim bende ovulasyon testi kullaniyorum msjini gordumde yaniltabiliyormu gercekten belki iki yumurtan vardir

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir kaç yere yazdım ama içini rahatlatacak,motive edecek cevaplar alamadım
Bat 23 şubattı hala olmadım ve çok düzenlidir günlerim şaşmaz. Bu gün test yaptım gölge gibiydi bence ben görmek istediğim için gördüm. Sizce testi erken mi yaptım ? Böyle oluşta sonradan olduğunu öğrenen var mı

Ve eklemek istediğim bir şey daha var. 2 gündür adet olacak gibi sancı çekiyorım ama olmadım sadece su şeklinde akıntım var kıvamsız bildiğiniz su gibi.
Bende öyleydi gecen ay gittim folikül kist var dedi

İnşallahhhh gebesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…