- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
Sen çok güzel bi insansın :)Yaa belli olmaz bu işler niye öyle düşünüyosun bilemezsin ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen çok güzel bi insansın :)Yaa belli olmaz bu işler niye öyle düşünüyosun bilemezsin ki
Ve com sukur saat 6 itibariyle 43.ncu gün adet oldum.çok. sukur rabbime sukur hayırlısı neyse o olsun demiştim hayırlısı buymus Teşekkürler kizlarYaa belli olmaz bu işler niye öyle düşünüyosun bilemezsin ki
Bu arada kizlar takvim 10 şubattı adet 11 gün nci gun adet oldumVe com sukur saat 6 itibariyle 43.ncu gün adet oldum.çok. sukur rabbime sukur hayırlısı neyse o olsun demiştim hayırlısı buymus Teşekkürler kizlar
Slm kızlar sesiniz çıkmıyo hiç :) nasılsınız var mı gelişmeler ? Benim değerimde 2 ye katlamış çok şükür her ihtimale karşı doktorum corasprin verdi onu kullanmaya başladım bugün daha önce düşüğüm olduğu için riske atmayalım dedi kan pıhtılaşması testide yapılmıştı aslında bana sonuç negatifti ama yinede verdi ilacı napalım mecbur kullanıcaz
Bizim kese göründü ama kalp atışı daha yokmuş 3 hafta sonra çağırdı bel kasık ağrım ve ishalim hala varkorkuyrm bişey olacak diye
Ayy canımm benimm bişey olmaz inşallah kaç haftalıkmışsın şuan ? Bel ağrım benimde var ishalden korkma olabilecek şey o normal merak etme
5 haftalıkmış daha canım doktora geçen ay kimyasal yaşadığımı söylemeyi unuttum acaba ilaç verir miydi
Doktorum bugün içimiz rahat etsin diye son kan tahlili istedi. 1094 çıktı çarşamba yada perşembe gel dedi eşim haftasonu beraber gidelim diyor ama dayanamayabilrinSlm kızlar sesiniz çıkmıyo hiç :) nasılsınız var mı gelişmeler ? Benim değerimde 2 ye katlamış çok şükür her ihtimale karşı doktorum corasprin verdi onu kullanmaya başladım bugün daha önce düşüğüm olduğu için riske atmayalım dedi kan pıhtılaşması testide yapılmıştı aslında bana sonuç negatifti ama yinede verdi ilacı napalım mecbur kullanıcaz
Doktorum bugün içimiz rahat etsin diye son kan tahlili istedi. 1094 çıktı çarşamba yada perşembe gel dedi eşim haftasonu beraber gidelim diyor ama dayanamayabilrin
Kızlar benim bat'a 2 gün kaldı elimde ovulasyon testi vardı yaptım bu çizgiler de neyin nesi ?Eki Görüntüle 2238599
Kuzum bu ovulasyon testi yalnız normal bir gebelik testi değilHakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir2. Çizgide çıkmış sende hamile olabilirsin bence :) ilk 5dk da çıkan sonuç geçerlidir ona dikkat et 2. Çizgi silik bile çıksa hamilelik var demektir sen bence regl gününde kan ver çıkar kesin
Kuzum bu ovulasyon testi yalnız normal bir gebelik testi değil![]()
Şimdi gebelik testi yapayım mı o zaman ?Canım ovu testide gebeliği gösterebilir çünkü senin adetine 2 gün kalmış yumurtlama flan filan onları artık geçtin artık ovu testiyle hamileliğini öğrenenler çok gördüm ben
Korkma canım 6. Haftada yada 7. Haftada kalp atışı başlıyo daha çok minik senin kiGaranti olsun diye 8. Haftada çağırmış seni sanırım ozaman gümbür gümbür duyarsın inşallah
Söyleseydin keşke ama ilaç vermezdi sanmıyorum çünkü ozaman kese flanda oluşmamıştı sende benim embriyo vardı gelişmişti kalp atışıda vardı ama sonradan durmuştu yinede gittiğinde söyle istersen yada tlfonla ulaş
Şimdi gebelik testi yapayım mı o zaman ?
Eşimin gelmesini bekliyorum bende umarım bulabilir canım ama ben sanmıyorum gebe olduğumu yaSonucunu bekliyoruz canım
Şimdi gebelik testi yapayım mı o zaman ?
İnşallah duyarım canım benimmm senin ne durumda minişim