Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar sesiniz çıkmıyo hiç :) nasılsınız var mı gelişmeler ? Benim değerimde 2 ye katlamış çok şükür her ihtimale karşı doktorum corasprin verdi onu kullanmaya başladım bugün daha önce düşüğüm olduğu için riske atmayalım dedi kan pıhtılaşması testide yapılmıştı aslında bana sonuç negatifti ama yinede verdi ilacı napalım mecbur kullanıcaz

Slm kızlar sesiniz çıkmıyo hiç :) nasılsınız var mı gelişmeler ? Benim değerimde 2 ye katlamış çok şükür her ihtimale karşı doktorum corasprin verdi onu kullanmaya başladım bugün daha önce düşüğüm olduğu için riske atmayalım dedi kan pıhtılaşması testide yapılmıştı aslında bana sonuç negatifti ama yinede verdi ilacı napalım mecbur kullanıcaz

Bizim kese göründü ama kalp atışı daha yokmuş 3 hafta sonra çağırdı bel kasık ağrım ve ishalim hala var :( korkuyrm bişey olacak diye

5 haftalıkmış daha canım doktora geçen ay kimyasal yaşadığımı söylemeyi unuttum acaba ilaç verir miydi

Korkma canım 6. Haftada yada 7. Haftada kalp atışı başlıyo daha çok minik senin ki ☺️ Garanti olsun diye 8. Haftada çağırmış seni sanırım ozaman gümbür gümbür duyarsın inşallah
Söyleseydin keşke ama ilaç vermezdi sanmıyorum çünkü ozaman kese flanda oluşmamıştı sende benim embriyo vardı gelişmişti kalp atışıda vardı ama sonradan durmuştu yinede gittiğinde söyle istersen yada tlfonla ulaş

Doktorum bugün içimiz rahat etsin diye son kan tahlili istedi. 1094 çıktı çarşamba yada perşembe gel dedi eşim haftasonu beraber gidelim diyor ama dayanamayabilrin

Doktorum bugün içimiz rahat etsin diye son kan tahlili istedi. 1094 çıktı çarşamba yada perşembe gel dedi eşim haftasonu beraber gidelim diyor ama dayanamayabilrin

Ayyy çoook sewindimnn hayırlı uğurlu olsun canım☺️ 1-2 günden bişey olmaz ☺️ Bekle bence eşinle git ☺️ Bende haftaya cuma yada cmrtesi keseye göremeye gidicem inşallah Allahım nasip ederse tabi hayırlısıyla ☺️

Kızlar benim bat'a 2 gün kaldı elimde ovulasyon testi vardı yaptım bu çizgiler de neyin nesi ? :eek:
15509389621803616819533189022543.jpg

Kızlar benim bat'a 2 gün kaldı elimde ovulasyon testi vardı yaptım bu çizgiler de neyin nesi ? :eek:Eki Görüntüle 2238599

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir☺️ 2. Çizgide çıkmış sende hamile olabilirsin bence :) ilk 5dk da çıkan sonuç geçerlidir ona dikkat et 2. Çizgi silik bile çıksa hamilelik var demektir sen bence regl gününde kan ver çıkar kesin

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir☺️ 2. Çizgide çıkmış sende hamile olabilirsin bence :) ilk 5dk da çıkan sonuç geçerlidir ona dikkat et 2. Çizgi silik bile çıksa hamilelik var demektir sen bence regl gününde kan ver çıkar kesin
Kuzum bu ovulasyon testi yalnız normal bir gebelik testi değil:KK49:

Korkma canım 6. Haftada yada 7. Haftada kalp atışı başlıyo daha çok minik senin ki ☺️ Garanti olsun diye 8. Haftada çağırmış seni sanırım ozaman gümbür gümbür duyarsın inşallah
Söyleseydin keşke ama ilaç vermezdi sanmıyorum çünkü ozaman kese flanda oluşmamıştı sende benim embriyo vardı gelişmişti kalp atışıda vardı ama sonradan durmuştu yinede gittiğinde söyle istersen yada tlfonla ulaş

İnşallah duyarım canım benimmm senin ne durumda minişim

İnşallah duyarım canım benimmm senin ne durumda minişim

İnşallah canım ☺️ Biz iyiyiz şimdilik Artışlarım gayet güzeldi haftaya cuma yada cmrtesi keseyi görürüz dedi beklemedeyim canım Allahın izniyle iyi olacak herşey ☺️ Belim çok ağrıyo ara ara kasıklarım böyke iğne batıyo gibi oluyo senin devam ediyomu bunlar ara ara bulantılarım oluyo özellikle sabahları ☺️ İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririzde bunlar gelip geçici diyorum kendi kendime

Back