Tebrukler
Tebrikler sağlıklı gebelikler dilerim testlerin bu değerde mi silik çıkmıştı dimi öyle demedinmi ben mi yanlis hatırlıyorum silik demiştin süper
Teşekkür ederim canım evet bu değerde bile silikti hatta fortunede zor görünüyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrukler
Tebrikler sağlıklı gebelikler dilerim testlerin bu değerde mi silik çıkmıştı dimi öyle demedinmi ben mi yanlis hatırlıyorum silik demiştin süper
Fortune ne cnm erken gebelik miTeşekkür ederim canım evet bu değerde bile silikti hatta fortunede zor görünüyordu
Dr da ıyimis biliyomusun yok der yollardi cunki 5 altı negatif diyip yüzüne bakmıyor lar bravo dr una masallah cnmEwet canım ader günümde 2.00 çıkmıştı doktorda bekleyelim en azından bi umut var sıfır çıkmamış dedi bekledim bende gece feci kasık ağrım olunca mecbur baktırdım ve pozitif çok şükür Darısı size olsun inşallah
Fortune ne cnm erken gebelik mi
Dr da ıyimis biliyomusun yok der yollardi cunki 5 altı negatif diyip yüzüne bakmıyor lar bravo dr una masallah cnm
Peki yumurtlamadan kaç gün sonra kasık ağrın oldu adet gününde test yapmışsın yumurtlamadan 14 gün sonrası mı adet günündü:)Ewet canım çok şükür doktorumda çok iyi bide ben hastanede çalışıyorum zaten hemşireyim öyle olmasa bile doktorum daha öncede bu tarz şeyler yaşamış hastalarından dolayı değerleri düşük çıkmış ama bi ihtimal dermiş hep banada öyle dedi yeni dölleniyor olabilir bekleyip görücez dedi:) Saolsun Allah razı olsun sizlerdende doktorumdan da
Hakikatli dr bravo ne güzel hemşire olman tecrübeli :) ilk bebek miEwet canım çok şükür doktorumda çok iyi bide ben hastanede çalışıyorum zaten hemşireyim öyle olmasa bile doktorum daha öncede bu tarz şeyler yaşamış hastalarından dolayı değerleri düşük çıkmış ama bi ihtimal dermiş hep banada öyle dedi yeni dölleniyor olabilir bekleyip görücez dedi:) Saolsun Allah razı olsun sizlerdende doktorumdan da
Kizlar yeter productor bu bi daga test yapmıyorum isterse 70 nci gun e geliyim yok kıl gibi görüyorum sanki yaniliyorum gibi kafayı. Yicem
Peki yumurtlamadan kaç gün sonra kasık ağrın oldu adet gününde test yapmışsın yumurtlamadan 14 gün sonrası mı adet günündü:)
Hakikatli dr bravo ne güzel hemşire olman tecrübeli :) ilk bebek mi
Kizlar yeter productor bu bi daga test yapmıyorum isterse 70 nci gun e geliyim yok kıl gibi görüyorum sanki yaniliyorum gibi kafayı. Yicem
Kiz 42 nci gun bugün erkenmiAdet günün ne zaman canım ? Erken yapmışsan çıkmayabilir adetinin geçmesini bekle bence
10 ocak ri en son 32 günde adet oluuor 10 Şubat olmam lazımdıKiz 42 nci gun bugün erkenmi
İnş cnm sağlıklı gebelikler bu sefer3 ay önce düşük yaptım canım 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu malesef kürtaj olmuştum 3 ay ara verdik korunduk yani inşallah sağlıklı olur bu tek dileğim bu şuanda
Yani şimdi benim yumurtlamadan sonra 7. Günüm bugün hiçbişey hissetmiyorum. Bazıları şu dönemde bile kasık ağrısından bahsediyor ben bişey hissetmedikçe olmadı galiba diye düşünüyorım :))Hayır canım adet günümden 5 gün sonra kasık ağrım oldu hemen hemen 14 gün sonrası adet günümdü evet :)
Yani şimdi benim yumurtlamadan sonra 7. Günüm bugün hiçbişey hissetmiyorum. Bazıları şu dönemde bile kasık ağrısından bahsediyor ben bişey hissetmedikçe olmadı galiba diye düşünüyorım :))
Aslında en iyisi hiç düşünmemek.
10 ocak ri en son 32 günde adet oluuor 10 Şubat olmam lazımdı
Boşuna kan mı. Vercem yokki :)Hımm baya geçmiş niye kan vermiyosun peki bence bi kan testi yaptır
Boşuna kan mı. Vercem yokki :)