Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ewet canım ader günümde 2.00 çıkmıştı doktorda bekleyelim en azından bi umut var sıfır çıkmamış dedi bekledim bende gece feci kasık ağrım olunca mecbur baktırdım ve pozitif çok şükür Darısı size olsun inşallah
Dr da ıyimis biliyomusun yok der yollardi cunki 5 altı negatif diyip yüzüne bakmıyor lar bravo dr una masallah cnm

Dr da ıyimis biliyomusun yok der yollardi cunki 5 altı negatif diyip yüzüne bakmıyor lar bravo dr una masallah cnm

Ewet canım çok şükür doktorumda çok iyi bide ben hastanede çalışıyorum zaten hemşireyim öyle olmasa bile doktorum daha öncede bu tarz şeyler yaşamış hastalarından dolayı değerleri düşük çıkmış ama bi ihtimal dermiş hep banada öyle dedi yeni dölleniyor olabilir bekleyip görücez dedi:) Saolsun Allah razı olsun sizlerdende doktorumdan da

Ewet canım çok şükür doktorumda çok iyi bide ben hastanede çalışıyorum zaten hemşireyim öyle olmasa bile doktorum daha öncede bu tarz şeyler yaşamış hastalarından dolayı değerleri düşük çıkmış ama bi ihtimal dermiş hep banada öyle dedi yeni dölleniyor olabilir bekleyip görücez dedi:) Saolsun Allah razı olsun sizlerdende doktorumdan da
Peki yumurtlamadan kaç gün sonra kasık ağrın oldu adet gününde test yapmışsın yumurtlamadan 14 gün sonrası mı adet günündü:)

Hakikatli dr bravo ne güzel hemşire olman tecrübeli :) ilk bebek mi

Kizlar yeter productor bu bi daga test yapmıyorum isterse 70 nci gun e geliyim yok kıl gibi görüyorum sanki yaniliyorum gibi kafayı. Yicem

Eklentiler

• 20190220_204823.jpg
    20190220_204823.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 20190220_205353.jpg
    20190220_205353.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 37
  • 20190220_210510.jpg
    20190220_210510.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 38
Hayır canım adet günümden 5 gün sonra kasık ağrım oldu hemen hemen 14 gün sonrası adet günümdü evet :)
Yani şimdi benim yumurtlamadan sonra 7. Günüm bugün hiçbişey hissetmiyorum. Bazıları şu dönemde bile kasık ağrısından bahsediyor ben bişey hissetmedikçe olmadı galiba diye düşünüyorım :))
Aslında en iyisi hiç düşünmemek.

Yani şimdi benim yumurtlamadan sonra 7. Günüm bugün hiçbişey hissetmiyorum. Bazıları şu dönemde bile kasık ağrısından bahsediyor ben bişey hissetmedikçe olmadı galiba diye düşünüyorım :))
Aslında en iyisi hiç düşünmemek.

Düşünme sen öyle şeyler canım baksana ben kasık ağrısını regl geçtikten 5 gün sonra şiddetli hissettim kesin regl olcam dedim ama baktım bişey yok hemen kan verdim
Herkesin farklı ilerliyo

Back