yaa çok sevindim hayırlı olsun :)1300 çıktıııı canlarım ama 2 gün sonra gene gideceğiz
1300 çıktıııı canlarım ama 2 gün sonra gene gideceğiz
Çok teşekkür ederim canımmm :) amin inşallah Allah kimseye aratmasın o günleri dört gözle bekliyorum :)Gözün aydın çok sevindim inşAllah sağlıkla kucağına alırsınRabbim o mis kokuyu doya doya içine çekmeyi de nasip etsin gerçekten çok sevindim.. bizlere de dua edin inşAllah
Allahım hepimizinkini kucağımıza almayı nasip ederi inşallah. inanın çok sevindim yaaCanımmm çooook sevindimm bak ben sana dedimRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Çok kötü bi gece geçirdim kasık ağrım felaketti
Ve aşırı miğde bulantım vardı sabaha kadar uyuyamadım
Sabah hastaneye geldim doktorun yanına çıktım hemen test istedi
Veeeeee sonuçççç
Bende hamileyimmmmmm
Daha çok minikmiş değerim 70 çıktıDaha 2 haftalıkmışım Hatırlıyomusun adet günümde 2.00 çıkmıştı değerim Ve şimdi 70 2 gün sonra tekrar yaptırıcam Allahım sağlıkla gelsin inşallah Rabbim güldürsün yüzümüzü
Sen yumurtlama zamanını biliyor muydun?Kızlaaar inşallah hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınızbende bugün öğrendim hamileyim Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah Sizlerede hep dua edicem Çok minikmiş daha benimki yeni işte Allah sağlıklısını nasip etsin
Canımmm çooook sevindimm bak ben sana dedimRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Veeeeee sonuçççç
Bende hamileyimmmmmm
Daha çok minikmiş değerim 70 çıktıDaha 2 haftalıkmışım Hatırlıyomusun adet günümde 2.00 çıkmıştı değerim Ve şimdi 70 2 gün sonra tekrar yaptırıcam Allahım sağlıkla gelsin inşallah Rabbim güldürsün yüzümüzü
Ah kuzummmm nasıl sevindim anlatamam hayırlı olsun :)))) inşallah sağlıklı alırız bebişlerimizi kucağımza
Canımmm çook teşekkür ediyorum seninkide hayırlı olsun:))) Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin yarabbimmm Dün gece kötü olmasaydım bugün yaptırmicaktım kan testini ama çok kötü bi geceydi resmen kasıklarımı oydular ve mide bulantısı sabah uyandığımda ben dedim kesin başka bişey var bende başka bi hastalık flan :))) Çok şükür Allahım nasip ederse gidişata göre bakıp görücez artık sen benden öndesin benimki daha 2-3 haftalık bişeymiş
Allahım hepimizinkini kucağımıza almayı nasip ederi inşallah. inanın çok sevindim yaa
Sen yumurtlama zamanını biliyor muydun?
Hayırlı olsun bu arada :)
Beta değerinin bir önemi yokmuş ki kuşum önemli olan 2ye katlanmasıymış bakalım hayırlısı yaron ilk doktor kontrolüne gideceğim erken ama olsun artışı görmek lazımmış hakkımızda hayırlısı bol bol dua edeceğiz :) bendeki belirtiler hiç o kadar fazla değil hepsi hafif neden Acep
Merhabalar kızlar öncelikle hamiş olan herkese sağlıkla kucak almayı nasip etsin Rabbim.
Benim bat 25 şubat.
Normalde yumurtlama günlerimde falan yada adet günlerime yakın göğüslerim şişerdi. Adetim düzensizdir evet ama ben onu her ay muhakkak yaşardım.
Şuan hiçbir şey yok ne göğüs şişliği ne de hamilelik belirtisi.
Sadece şiddetli baş ağrısı var 2 3 gündür. Birde gaz sancısı oluyor ara ara.
Kafam goguslerimin sismemesine takıldı. Adet olacağımın yada yumurtlama günlerimi belirleyeceğim en net belirgimdi?
Ayy sen hamilesin. Dua et bana da senin duan kabul olur canım. Teşekkürler güzel dileklerin içinÇok teşekkürler canım darısı sana olsun inşallah:)
Benimde gögüs ağrım hiç yoktu normalde reglden 1 hafta öncesi gögüs ağrım başlardı şuan hiç ağrım yok sadece gögüslerim dolgunlaştı biraz onun dışında baş ağrısıda bir belirtidir ve özellikle gaz bende de vardı halada var :) Rabbim hayırlısını versin sanada inşallah sende hamilesindir bekle bakalım
Tebrikler cnm masallah 2 çıkmıştı ewt hatırladım seni ne güzel sağlıklı gebeliklerCanımmm çooook sevindimm bak ben sana dedimRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Veeeeee sonuçççç
Bende hamileyimmmmmm
Tebrikler sağlıklı gebelikler dilerim testlerin bu değerde mi silik çıkmıştı dimi öyle demedinmi ben mi yanlis hatırlıyorum silik demiştin super1300 çıktıııı canlarım ama 2 gün sonra gene gideceğiz
Ayy sen hamilesin. Dua et bana da senin duan kabul olur canım. Teşekkürler güzel dileklerin için
Tebrikler cnm masallah 2 çıkmıştı ewt hatırladım seni ne güzel sağlıklı gebelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?