İnşallah canım :) Allah gönlüne göre verir umarım :) bende çok kötüydüm kontrole diye gittik 10 haftalık olmuştu artık bebişim bi gittim ne göreyim kalbi durmuşSesini duyamadım o an zaten yıkıldım resmen Alıcaz dediler mecbur napalım kısmet değilmiş işte Allah sağlıklısını nasip etsin Rabbim duysun sesimizi
İnşallah canım :) Allah gönlüne göre verir umarım :) bende çok kötüydüm kontrole diye gittik 10 haftalık olmuştu artık bebişim bi gittim ne göreyim kalbi durmuşSesini duyamadım o an zaten yıkıldım resmen Alıcaz dediler mecbur napalım kısmet değilmiş işte Allah sağlıklısını nasip etsin Rabbim duysun sesimizi
ah canım benim yaaa seninki benden daha beter kesesini görememiştim kalbini hiç duyamamıştm duysaydım herhalde kendimi keserdim. Rabbim sana hayırlı evlat versin en kısa zamanda sıkma canını. En azındna hamile kalabiliyorsun o açıdan düşünelim kendimi hep böyle teselli ettim
Ewet canım çok zorduZor günler geçirdim daha yeni yeni kendime geliyorum herşey çok güzel ilerliyodu hiç bi sıkıntı yoktu gümbür gümbürde atıyodu kalbi ama sonrasında malesef melek oldu yavrum Tek tesellim hamile kalabiliyorum diyorum kendime nasıl olsa yine olur diyorum kürtajdan sonra 3 ay yasaklamıştı doktorum korunduk Ocak adetimden sonra başladık işte Allah hayırlısını versin tekrar yaşatmasın o günleri Hiç kimseye Elbette olucak Allahın izniyle vakti saati ne zaman bilemem tabi Allahım bilir Yinede haline şükret kimyasal yaşamışsın kese yok bişey yok öyle bile tabi insan etkileniyo ama bak senden daha kötüleri var mesela ben Bide bu işin içindeyim ben hemşire olduğum için hep hastanedeyim hergün nelerle karşılaşıyorum ve halime şükrediyorum 35 haftalık olmuş çocuğu karnında ölmüş ölü doğum yapıyolar neler var neler biz yine çok şükür iyiyiz onları gördükçe Allahın çok şükür diyorum Allah yardım etsin çok zor çok
Çok şükür halimize canım. Valla çok zor Allah kimseye aratmasın, kimseye yaşatmasın bu durumları
Amin canım evde 1 tane ovu testi vardı onunlada hamilelik öğrenenler oluyo bende yapim dedim:) Meraktan :)) bi yaptım meğerse test bozukmuş:))) ilk çıkan çizgi varya o bile çıkmadı :)))) şansıma bak ben 2.çizgiyi beklemezken ilk çizgi bile çıkmadı tertemiz ilk çizgi mutlaka çıkmalı ama malesef test bozuk
bende kan verdim bekliyoruz bakalımmm inşallah hayırlı sonuçlar olur dua et bana :) hayattaki şansımız işte böyle canım
Ayyy hadi Allahım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah :)) Merakla bekliyorum Rabbim yüzünü güldürsün canım
Bu nasıl bir şansızlıktır yaaa çok güldük valla eşimlevardır bunda da bir hayır dedim sustum oturdum napim
tabi öyle canım evde gebelik testi bulundurmak şart bizler için
Ovulasyon testleri de gösteriyotr diyorlar yumurtlamadan sonra kaçıncı günden itibaren gösterir acaba:) varsa onu deneseniz?
Acaba kaç ovulasyondan kaç gün sonra ovulasyon testleri göstermeye başlıyor :)1 adet ovu testim vardı elimde canım malesef o da bozukmuş şansıma:)) ilk çizgi çıkması gerekiyo normalde o bile çıkmadı ikincisi çıkmasa bozuk demezdimde ilki bile çıkmadı:)) kişiden kişiye değişiyo o canım belli olmuyo
Acaba kaç ovulasyondan kaç gün sonra ovulasyon testleri göstermeye başlıyor :)
Gebelik testleri 10 gün sonra sanırım. benim bat 28 şubat :) hiçbir şey hissetmemekle beraber meraktan ölüyorım
Haklısın :)Ewet gebelik testlerinde 12.günden sonrası çıkıyo ama çıkmayadabiliyo canım daha var senin adetine bekle bence yapma şimdi
Yinede çok yapmak istiyosan adetine 2-3 gün kala yaparsın çünkü şuan için çok erken
bende kan verdim bekliyoruz bakalımmm inşallah hayırlı sonuçlar olur dua et bana :) hayattaki şansımız işte böyle canım
1300 çıktıııı canlarım ama 2 gün sonra gene gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?