Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adet tarihimi düzensiz olduğu için tam kestiremiyorum ama ovulasyonun üstünden 11 gün geçince lekelenme oldu. b yarım gün kadar sürdü ve ben adet başlngıcı sandım ama kesildi

Kesildiyse yerleşme kanaması olabilir canım inşallah öyledir 1-2 gün daha takip et bakalım ne olacak

Mrb kızlar bende 6 aydır ikinci bebek için uğraşıyorum oglum 3 yaşında iki ayda tutmuştu ilk çocuk bu altı aydır olmayınca strese girdim Bi sorunum yokmuş ama neden rabbim hepimize nasip etsin bu ay cok belirttim var kasık agrısı bir haftadır segirmeler mide yanması sürekli midemden su geliyor gibi aşırı iştagım açıldı adetime 3 gün kaldı test yaptım negatifti ama Bi kaç saat sonra saçmasapan bir belirsiz Bi tanede kontrol cizgisine cok yakın Bi belirsiz cızgi oluşmuş benge test gecersiz ve bir saattir belimin Bi tarafında adet olacak mışım gibi ağrı var

8 aylık evliyim hiç korunmadık genelik istedim hep bu ay ovülasyon testi kullandım yine pko var bende adetler düzensşz incir havuç kürü kullandım birde çörek otu bal tarçın normalde yumurtlama olmazdı bu ay yumurtlama oldu hemde tahminimdeb 3 gün önce geldi. 15 şubat yumurtlama oldu 16 da çatladı değerlendirdim şimdi ne zamana anlarım olup olmadığını acaba inşallah tutmuştur kızlar

Bir de daha yumurtlama olmadan nedense sabah bir baş dönmesi baş ağrısı ve bulantılarım oldu çok sonra yumurtlama oldu kasıklarımda bilye var gibi oluyor. Ama bulantılarım baş dönmelerim nedense beni mahvetti kaç gündür yumurtlamaylamı alakalı acaba

Slm canım hoşgeldin:) Benim adet günüm 14 şubattı olmadım kanda baktırdım 2.00 çıktı yani negatif :) ama hala olmadım doktorumda 1 hafta geçsin tekrar bakalım kanda dedi beklemedeyim belirtiler var evet ama belkide psikolojiktir:)
İdrarda bu kadar erken çıkmaz zaten adetin geçsin 1-2 gün sonrasında direk kan ver

Yumurtlamadan en az 12 gün sonra çıkar canım değerlendirdiysen tabi o günlerini ama yinede adetinin geçmesini bekliceksin tam kesin sonuç alman için :) daha yeni çatlamış yumurtan sen çalışmalara devam et inşallah tutar gün aşırı ilişki öneriyo genellikle doktorlar bunuda göz önünde bulundur ona göre değerlendir

Kasıklar şuan yumurtlamayla alakalıdır çünkü sen daha yeni yumurtlamışsın çatladığı anda da kasık ağrısı olur akıntı olur

Bat yarın. Resmen kendi kendime kafamda kuruyorum. iyice stres yaptım kendime

Meraba kızlar dün bütün gün şiddetli baş agrım vardı ve migdemde bulanıyordu bi kaç kez istifa ettim dün gece doktora gittim gebelik testi yapıldı kan testinin sonuçu 0.54 çıktı adetime daha 2 gün var kızlar sizce bu sonuç var gibimi????

Slm canm benimde adetim 14 şubattı kan testi yaptırdım 2.00 çıktı doktor 1 hafta sonra tekrarlansın kan tedti dedi hala adet olmadım bakalım haftaya tekrar kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…