Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk gebeliğimde de geç döllenme demişlerdi ama ozaman değerim daha yüksek çıkmıştı neyse Artık hayırlısı bakalım yine beklicez :) sen bence git biran önce kan versene canım bi baktır senin idrarda silik çıktı çünkü kesin var yani fazla ihmal etme
hayırlısı olsun Allah'ın izni ile,güzel haberler ver bize:KK200:

merhaba kızlar, aslında her şey tevaffuk!
sizlere teşekkür ediyorum!
bu belirtilerden bahsettiğimde, arkadaşlarımızın regl düzeni vb konular için söyledikleri, içime kurt düşürdü, başka bir doktora gitmem konusunda,, evett hoşgeldin pco! pco ile tanıştım, şuan yumurtalıklarımda bir kaç tane kist bulunmaktaymış(ağrılarım, kilo almalar,tatlı krizler vb)
bu süreçte yumurtalarım büyümeyip kistleşiyormuş, bunun içi 1 yıl doğal olarak denememi ve bununla ilgi, insülin dengeleyici bir ilaç, ve içinde bitkisel yumurta büyütecek vitamin veya hormon olan , folik asitinde olduğubir destekleyici verdi, hadi bakalım 1 yıl neler getirecek bana!
bu konuyla ilgili deneyimi olanlar benimle özel mesaj yoluyla paylaşırsa memnun kalırım!

hepinizin güzel haberlerini bekliiyorum:anneadayı:

bu belirtilerden bahsettiğimde, arkadaşlarımızın regl düzeni vb konular için söyledikleri, içime kurt düşürdü, başka bir doktora gitmem konusunda,, evett hoşgeldin pco! pco ile tanıştım, şuan yumurtalıklarımda bir kaç tane kist bulunmaktaymış(ağrılarım, kilo almalar,tatlı krizler vb)
bu süreçte yumurtalarım büyümeyip kistleşiyormuş, bunun içi 1 yıl doğal olarak denememi ve bununla ilgi, insülin dengeleyici bir ilaç, ve içinde bitkisel yumurta büyütecek vitamin veya hormon olan , folik asitinde olduğubir destekleyici verdi, hadi bakalım 1 yıl neler getirecek bana!
bu konuyla ilgili deneyimi olanlar benimle özel mesaj yoluyla paylaşırsa memnun kalırım!

umarım güzel günler ve güzel bir bebek getirir :)

PCO olup ta hamile kalan o kadar çok insan var ki canım yalnız bir kür uyguluyorlar araştırmanı tavsiye ederim detaylarını bilmiyorum çünkü. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur dualarımızı eksik etmeyelim

Herkese merhana.

Benimde 12siydi bat fakat hala olmadim. Her an olcak gibi agrim var. 12sinde test yaptim ama negatif. Kan vermeye cesaret edemiyorum. Napcami bilemedim :(

Merhaba.Bir an once kan vermenizi oneririm..Gecen ay benim de 12 gun gecikti.Gelmedikce sitrese giriyorsunuz.Sitrese girdikce gelmiyor.En azindan hamile degilseniz sokturucu verir doktor.Dongunuz alt ust olmaz..

Bende pko'yum. Ve hamile kalmak istiyorum. Doktor kontrolünde ilerliyoruz bizde. Ama öncelikle ben pkoyu yenmek için kendimce yapabildiğim herşeyi yapmaya çalıştım. Kürler bitkisel karışımlar çaylar vs.. herşeyi denedim. (Çoğu kişinin olumlu sonuç aldığı bazı kürler bende işe yaramadı. Daha çok stres yaptım. Ama bu arada da bol bol yürüyüş yapmayı asla ihmal etmedim. Hergun orta tempolu olarak en az 1 saat yuruyuse çıktım. (EN ONEMLİSİ BENCE HAREKETLİ BİR YASAM TARZİ) Doktora ilk gittiğimde ultrasonda baktı ve evet tipik pkosun adetin 3. Günü gel dedi. Kendiligimden adet olmamı bekledi. (normalde döngüm 1.5 ay falan) ama ben 2.5 ay adet göremedim. Dolayısıyla doktora da gidemedim. Neyse bu arada vazgeçmedim tabi yürüyüş ve düzenli beslenmekten. 11 Şubat'ta regl oldum ve hormon tahlili yapıldı. Benim eski hormon değerleri bı düşük bı yüksek loto gibi :) ama bu sefer ki sonuclarim çok şükür harika çıktı. Tahlil sonuçlarını elime aldığımda çok şaşırdım. Ve simdi bana adetleri düzenlemek için ve gebeliği kolaylaştırmak için bı ilaç verdi. Adetin 16. Günü ona başlayacağım.

Sizde mutlaka öncelikle pko için elinizde geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışın. Birde bu ay ovulasyon testi denicem ben pkolularda çünkü tam belli olmuyormuş yumurtlama zamanı. Size de nacizane önerim.

Çok uzun oldu arkadaşlar herkesten özür dilerim ama kendi hikayemi sizlerle paylaşmak istedim.

En kısa sürede hayallerimize kablvusalim, sağlıklı bir hamilelik geçirelim.. tüm bekleyenlere nasip etsin Allah....

Merhaba.Bir an once kan vermenizi oneririm..Gecen ay benim de 12 gun gecikti.Gelmedikce sitrese giriyorsunuz.Sitrese girdikce gelmiyor.En azindan hamile degilseniz sokturucu verir doktor.Dongunuz alt ust olmaz..

Zaten negatifi gorunce bi umidim kalmadi o yuzdn cok da tammiyorum.normalde de hic gecikmz ama anlamadm

Insallah:dua: bende oyle dusunuorm bi hafta olnca idrar yapip trkrr sonra kan vercm. Ztn o kdr şiştim ki hamile de deilsem bi an once olaym yoksa patliycm :KK17:

Hahaha bende patlıcak gibiyim :D hesaplarıma göre çarşamba kan vermeyi düşünüyorum bende. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız eğer miniğim benimle değilse acil spora başlamam lazım göbek önden gidiyor :D :D

Hahaha bende patlıcak gibiyim :KK70: hesaplarıma göre çarşamba kan vermeyi düşünüyorum bende. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız eğer miniğim benimle değilse acil spora başlamam lazım göbek önden gidiyor :KK70: :KK70:

5 aylk hamileym desem kimse sasirmaz yani

merhabalar canlar benim dün öğlen lekelenmemem oldu adetim başladı diye düşündüm çünkü bazen böyle bikaç saat önceden leke gelir sonra başlardı. bu saat oldu hala adet olmadım biraz pembe biraz kahverengi kan geldi peçeteye. şuan hiç bi şey gelmiyor tertemiz. sizce bu yerleşme kanamasına benziyo mu? yumurtlamam 3-4 şubatta olmuştu

merhabalar canlar benim dün öğlen lekelenmemem oldu adetim başladı diye düşündüm çünkü bazen böyle bikaç saat önceden leke gelir sonra başlardı. bu saat oldu hala adet olmadım biraz pembe biraz kahverengi kan geldi peçeteye. şuan hiç bi şey gelmiyor tertemiz. sizce bu yerleşme kanamasına benziyo mu? yumurtlamam 3-4 şubatta olmuştu

Merhaba canım adet tarihine daha var mı geçti mi

Back