Olmazsın canım testin silik çıkmış hamilelik var bence şuan hormonların değiştiği için sivilce çıkması normal ara ara benide yokluyo kasıklarım adet olucakmış gibi bi sancı ama sürekli değil ara ara geliyo gidiyo kıvırıyo bi an resmen sonra geçiyo
Evet evet aynı benimde böyle canımmm ara ara oluyor
ah nasıl sevindim,hayırlı olsun, kan testi ile de netleşmiş olur,darısı bekleyenlerin başına:):)
Ben bugün regl oldum bu ayda boş geçti inşallah diger arkadaşlar mutlu haberi verirler bekliyorum
Üzmüyorum alıştım artık canım :) vakti var demek ki sen bugün kan mi verceksinOlsun Kuzum üzme kendini önümüzdeki ay olur illa olur Rabbim nr zaman kararlaştırdıysa
Üzmüyorum alıştım artık canım :) vakti var demek ki sen bugün kan mi verceksin
Canim testte cikmis ama adet olmazsin bence insallah olmazsin diyelim o zaman testlerin yanilma payi cok cok az gebelik varsaYok bugün vermeyeceğim canım adet olmayı bekliyorum eğer olmazsa yarın akşam veririm bakalım olacak gibiyim hala
Yok bugün vermeyeceğim canım adet olmayı bekliyorum eğer olmazsa yarın akşam veririm bakalım olacak gibiyim hala
Canim testte cikmis ama adet olmazsin bence insallah olmazsin diyelim o zaman testlerin yanilma payi cok cok az gebelik varsa
Bencede olmicaksın canım bende hala olmadım bugün akşamda olmazsam yarın yaptırırım kan testini
Evet o agrilar olabiliyormuş rahim genisledigi icin hadi insallah bi sikıntı çıkmaz canim bence bebiş yerlesiyo yerine :)Amin inşallah canımmm bende öyle biliyorum ama adet olacak gibi ağrım bugün daha çok arttı
Evet o agrilar olabiliyormuş rahim genisledigi icin hadi insallah bi sikıntı çıkmaz canim bence bebiş yerlesiyo yerine :)
Slm kızlar nasılsınız bakalım regl günüm dündü akşam üzerine kadar bekledim olmadım bende test yaptırdım olaya bakın bhcg değerim 2.00 çıktı 2 nedir yaaa normalde 0.00 olması lazım hiç değer vermemesi lazım ve hala regl olmadım:) 4-5gün daha olmazsam tekrar baktırıcakmışım
Aleyküm selam canımm geç döllenme olabilir bekleyelim bakalım bende olmadım daha
Aleyküm selam canımm geç döllenme olabilir bekleyelim bakalım bende olmadım daha
İlk gebeliğimde de geç döllenme demişlerdi ama ozaman değerim daha yüksek çıkmıştı neyse Artık hayırlısı bakalım yine beklicez :) sen bence git biran önce kan versene canım bi baktır senin idrarda silik çıktı çünkü kesin var yani fazla ihmal etme
Kan testi yaptırdınız mı? Benimde ilk gebeliğimde regl olacak gibi sancı çektim hatta hıh geldi şimdi diye wcye gidiyordum ama yoktu birşey akıntı dışında beyaz bir akıntım vardı. İnşAllah gebesiniz sizde ve sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?