mmsl Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2013 125 9 38 34 İstanbul 17 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 61serra #21 smuwiLa .!.: Yok Allah nasip ederse Mayısta olacağım ve önümüzdeki kış evlilik düşünüyoruz. Niyet belli olunca erkek arkadaşım da askerde olunca sardım böyle konulara herşey konusunda fikrim olsun diye uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... inşallah hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin :)
smuwiLa .!.: Yok Allah nasip ederse Mayısta olacağım ve önümüzdeki kış evlilik düşünüyoruz. Niyet belli olunca erkek arkadaşım da askerde olunca sardım böyle konulara herşey konusunda fikrim olsun diye uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... inşallah hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin :)
smuwiLa Guru Pro Üye 3 Ekim 2010 11.455 3.697 448 17 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 61serra #22 mmsl .!.: inşallah hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin :) Genişletmek için tıkla... Amin inşallah, teşekkür ederim..
mmsl .!.: inşallah hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin :) Genişletmek için tıkla... Amin inşallah, teşekkür ederim..