Merhaba kızlar,
bana yardımcı olun lütfen..
Avrupa yakasında nişanım için dış mekan çekimi yaptırmayı düşünüyorum nişanım Şubatın İlk haftası olacak..
Fakat ben hala nerede çekim yaptırsam diye düşünüyorumFotoğrafçım tamam ayarladım fiyattada anlaştık yer ve mekan kaldı..
Ve en önemlisi Şubatın ilk haftası hava nasıl olur acaba çok korkuyorum bi fikriniz varmı?
Çekim yapmayı düşündüğüm yerler emirgan korusu,Bahçeşehir gölet(1.tercihim),yıldız parkı,hisar üstü.
Tecrübesi olan bayanlar bi el atın bakalım bu 4 mekandan hangisi daha güzel ve ogünün hava şartlarına daha uygun olur :26:
Merhaba kızlar,
Avrupa yakasında nişanım için dış mekan çekimi yaptırmayı düşünüyorum nişanım Şubatın İlk haftası olacak..
Fakat ben hala nerede çekim yaptırsam diye düşünüyorumFotoğrafçım tamam ayarladım fiyattada anlaştık yer ve mekan kaldı..
Ve en önemlisi Şubatın ilk haftası hava nasıl olur acaba çok korkuyorum bi fikriniz varmı?
Çekim yapmayı düşündüğüm yerler emirgan korusu,Bahçeşehir gölet(1.tercihim),yıldız parkı,hisar üstü.
Tecrübesi olan bayanlar bi el atın bakalım bu 4 mekandan hangisi daha güzel ve ogünün hava şartlarına daha uygun olur :26:
merhablar bu işi yapan biri olarak bunu fotoğrafçınız düşünüp size hangisinin olması gerektiğini anlatmalıydı :)
Daha sonra aylardan şubat olacağı için eğer Bahçeşehirde olacaksa çekimden kısa bir süre önce göletin durumuna bakılırsa karlı çıkarsınız çünkü bazen yaz için çiçek ekimleri oluyor Fotoğrafa uygun olmuyor
Yıldız parkını hiç bir şekilde önermiyorum zaten :) Gölün kenarında fotoğraf çekilmiyor kafeler var ve kesinlikle trafği çok fazla haftasonu olduğu için 4 saat trafikte kaldığımız zamanları biliyorum :)
Emirgan korusu çekim açısından en uygun yer bu arada tavsiyemi dikkate alırsanız Balat sokaklarındada enfes çalışmalar yapılabilir
Mutluluklar dilerimmmmGönlünüzce olmasını dilerim :)
Merhaba kızlar,
Serra'cım,
Bence Şubat'ta nişanlansan bile öncesinde çektirebilirsin resimleri şu güzel havada :) güzel bir hatıra olur. Şubat biraz soğuk ve yağmurlu oluyor ama bu sene her nedense çok güzel hava. Bu arada ne zaman evleniyorsun?
He bi de herkes bahçeşehir gölet'te çektiriyor artık. Hisarüstü güzel ama haftaiçi çekim yapmanız gerekir. Haftasonu çok kalabalık. Ihlamur Kasrı da bir alternatif olabilir aklında bulunsun... Emirgan Korusu da bence iyi. Valla en çok içine ne siniyorsa onu yap derim. Atatürk Arboretum'u çok güzel esas ama nişan düğün çekimi için ekstra ücret alıyorlar. Çok da uçuk bir ücret (350 lira gibi)
tezimsensin vakit ayırıp bana yardımcı olduğun için çokkkkk teşekkür ederim canım ya gerçekten çok naziksin
Sen nişanlımısın evlimisin sende durumlar ne merak ettim :)
ahh canım keşke öyle bi imkanım olsanişanlımla ayrı şehirlerdeyiz çalıştığı için erken gelemez o yüzden nişan günü çektireceğiz fotoğrafları mecburen.
Şuan için havalar çok iyi gidiyo mevsim normellerinin üstünde inşallah o günde böyle güzel olur dua ediyorum :)
Düğünüm Ağustosta canım :)
Mekan yerlerini tek tek okudum ama kesinlikle burası olmalı diyemedim ta ki şu cümlenize kadar..
Balatta ki fotoğrafları hiç bir şeye değişmem çünkü :) bi kere trafik yok mekan güzel her yer fotoğrafa uygun ve balat olunca iki yerde çekim yapılabiliyor örneğin hem balat hem sultanahmet gibi :)
Peki kış düğünü içinde uygun olur mu balat gibi bir yer? Ben eğlenceli çayır çimen pozlarından ziyade daha romantik ve anlamlı pozları seviyorum eskimiş, tarihi mekanlara da ayrı bir ilgim vardır kaleiçleri, taş merdivenler vs. vs.
Tabi ki :) burda çamur olmaz eski mekanlar dar sokaklar merdivenleri bol :) bende fatihte oturuyorum balat çok sevdiğim bi yer malzemesi çok çok fazla renkli evler kapılar taş yapılar
Süpermiş o zaman..
Nişanlı falan mısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?