Merhaba arkadaşlar 2 senedir evliyim ve birkaç zamandır düşünüyoruz çocuk çok istiyoruz. Yalnız yumurta rezervim az olduğunu söyledi doktorum. Şimdiye kadar klomen ve duphaston kullandım daha sonrasında klomen ve ovitrelle kullandım geçen ayda merional ve ovitrelle kullandım ve olumsuz. Çalıştığım için soğan kürü kullanamıyorum sabahları propolis bal çörek otu tarçın hayıt otu testere dişli aslan pençesi kullandım bu ay ama tam anlamıyla değil hatta İnternette gördüğüm yakı olayını bile denedim 2 saat içinde alerji yaptığı için durduramadım pre seed jel de kullandım anlayacağınız napcağımı şaşırdım bana tecrübelerinizi tavsiyelerinizi yazar mısınız belki benim gibi birine daha umut olur Birde inofolic combi yi okudum kullananlar var mı acaba
Rezerv azlığı varsa belki yumurta kalitesi de iyi olmayabilir. Bunu yükseltmek için gıda takviyeleri var. D vitamini, demir, b 12 eksiğiniz var mı diye baktırabilirsiniz. Bir de eşiniz de muayene olursa çok iyi olur.
incir kuru yapsan yumurta gelistiriyor ve simdiden folik asit almaya basla beslenmene dikkat et saglikli beslen ..
yuruyus yap bol su ic ..Allah tez zamanda sanada guzel bir evlat nasip etsin..