- 19 Kasım 2007
- 799
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah günahlarımızı affetsin..rahmetini esirgemesin bizlerden..tüm bebişlere sağlıklı-mutlu-uzun ömürler versin...tüm anne / babalara hayırlı evlatlar-huzurlu bir aile ortamı nasip etsin...tüm hastalara babama da acil şifalar versin..dertlilere deva borçlulara eda ihsan eylesin...el açmış çocuk dileyen tüm anne adaylarının kucaklarını bebişlerle doldursun..savaştaki tüm insanlara yardım etsin-mucizelerini göstersin...bu dünyada sağlık-sıhhat içinde bir yaşam bu dünyadan göçerkende bir nefeste can verebilmeyi nasip etsin..ölmüşlerimizin kabirleri kuranın nuruyla dolsun...tüm ölmüşlerimizi bizleri de peygamberimiz şefaatine nail eylesin...aminnnn
herşeyden önce rabbimden sağlık istiyorum kuzum için ve bütün kuzular için allah hastalara acil şifalar versin hepimiz için hayırlısını nasib etsin
allahım tüm günahlarımızı affetsin... önce meleğimi, sonra beni ve eşimi.. tüm sevdiklerimizi.. tüm insanları korusun kollasın... sağlık, sıhhat, mutluluk, huzur, başarı, kazanç dağıtırken, bizleri de gözetsin...
tüm ihtiyacı olanların, bizlerin de .. ihtiyaçlarımızı görsün.. ellerimizi görsün.. dualarımızı kabul etsin...
darda bırakmasın, zorda koymasın, eli üstümüzde olsun inşallah...
allahım tüm isteyenlere annelik duygusunu nasip etsin... gözlerden akan yaşları değerlendirsin... hasreti dindirsin..
herkesler aileleri ile sağlıkla mutlulukla yaşasın..
amiiinnnn
allah günahlarımızı affetsin..rahmetini esirgemesin bizlerden..tüm bebişlere sağlıklı-mutlu-uzun ömürler versin...tüm anne / babalara hayırlı evlatlar-huzurlu bir aile ortamı nasip etsin...tüm hastalara babama da acil şifalar versin..dertlilere deva borçlulara eda ihsan eylesin...el açmış çocuk dileyen tüm anne adaylarının kucaklarını bebişlerle doldursun..savaştaki tüm insanlara yardım etsin-mucizelerini göstersin...bu dünyada sağlık-sıhhat içinde bir yaşam bu dünyadan göçerkende bir nefeste can verebilmeyi nasip etsin..ölmüşlerimizin kabirleri kuranın nuruyla dolsun...tüm ölmüşlerimizi bizleri de peygamberimiz şefaatine nail eylesin...aminnnn