Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar hamileyim hesaplara göre şubat 16 , bu kovalar nedir ne değildir ,tembel midir hareketli mi ,uykuyu sever mi ,geceleri basar mı yaygarayı ,Başak burcu oğlum var büyümüşte küçülmüş ,anlayışlı ,her şeyi ölçülü acaba yoldaki nasıl olur kii
Benimki ocak kovasi Istahi uykusu cok duzenli Disleri ciktiginda bile asiri mizmizlanmadi Cok nadir... Oldukca uyumlu evin icinde...fakat disarda biraz isterik...duzenin bozulmasini pek isine gelmiyor
Kızım kova burcu ve yeni gelecek bebişimiz de kova bırcu olacak kısmetse.. bir kovayla başa çıkmak gerçekten zor.. kızım 4 yaşında ve 4 senedir kazanan hep o oldu Çok inatçılar istediklerini elde edene kadar her tolu dener ve sonunda da elde eder.. aşırı azimlidir, ama cok duygusaldır hiç kıyamaz kötü durumda olan birisine.. çok zekidir inanılmaz cevaplar verdiğinde ağzımız açık kalıyor eşimle ki; her soruya bir cevabı mutlaka vardır.. çok daha fazlası var aslında ama yazmakla bitmez, son olarak bir kova hiç birieyi asla unutmaz, iki yaşında söylediğiniz bir söz 4 yaşında karşınıza çıkabilir Benim kovam böyle bakalım ikinci kovamız nasıl olacak, ben kızımdan çok memnunum zorlukları olsa da.. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.. bebeğiniz hayırlınolsun..
konudan ümidimi kesmiştim sülalede bir kova var bebekken herkesi yaka silktirmiş cadı olursa bana çeker ben çok fenaymışım aman uykusu yemesi düzenli olsunda varsın yaramaz olsun
Çok eski bir konu farkındayım 1 şubatta doğum yaptım oğlum 8 aylık sizin çocuklar büyümüştür şimdi huyları nasıl merak ettim benimki çok asi her şeyden sıkılıyor ağlıyor bensiz yapamıyor ama beni görüncede alıyor ileride bunlar olumlu olarak değişti mi