canım korkma aynısını geçen gece bende yaşadım 1 saat kadar sürdü perşembe günü dr sordum çok normal olur haftada 1 falan dedi gecmezse tehlikeliymiş!sende ne kadar sürdügüne dikkat et istersen!ona göre dr danışırsın.
ayy kızlar dememyin 2 günde doğurdum diye.amanınnnnnn napacazzz.yaa daha bende sancı falan yok.ay sancısı olurmuş öle diyolar.bilmiyorumm.
senağlamaya 34 hafta 3 gunluk hamileyim kizlar.bundan once herkezin oldugu gibi iste sismeler gece tuvalete kalkmalar falan vardi.okuyorum normal yaziyodu.ya dun gece belli araliklarda surekli uyandim ya sanki adet sancisindan biraz daha agir bi sanci vardi sabahi sabah ettim.ya normalmi kizlar burda doguma kadar yasadigimiz sancilari agrilari birbirimize anlatalimda korkmayalimyasenağlamasenağlama
canim gecmis olsun korkma bende yaklasik bir aydir öyle cekiyorum sanci geliyo seninki gibi bütün gün sürüyo bazen doktora gittim kac defa olabilir dedi.stresten uzak dur kendini yorma.gerci cocuklardan ne kadar yatabilirizki?ben o agrilari hala cekiyorum.kendine dikkat et olurmu öpüyorum kocaman.ŞenizŞeniz
benimde yorulduğum zaman aralıklı gelen sancılarım oluyor ama akşam yatıp dinlenince ertesi gün geçmiş oluyor. geçen gün 5-6 saat oğlumuzun ihtiyaçları için alışveriş yaptık. biraz yürüdük biraz soğuk bir de grip... hepsi biaraya gelince galiba ondan rahatsızlandım.bazende ayakta çok durunca oluyor o sancılardan.benneyaptımki
kızlar sizin 2. doğumunuz, sizin az çok sancılar konusunda fikriniz olmalı. bende hem tecrübe yok,hemde doktorum yaşadığım şehre 60 km uzakta başka bi ilde. benim sancım başlayınca birde doktora hastaneye yetişmem gerekecek.tabi öncesinde hangisinin doğum sancısı olduğunu keşfetmem lazım:uhm:
Canım benim de arada sancılarım oluyor ama dinlenince geçiyor. Dr.unun dediği gibi ilk bebeğim olduğu için her halde öyle çok şikayet edecek kadar değil. Bir de çok iş yaptığım zamanlar olduğunu fark ettim.
Ben internette bir sitede okumuştum, bu yalancı doğum sancıları sıklaşırsa ve belli aralıklarla gelmeye başlarsa (mesela, saatte 4 defa kadar sık ve düzenli) dr.a gitmeniz gerekir diyordu. Canım Allah yardımcın olsun; tek başına tabi zor, inşallah eşinin evde olduğu bir zamana denk gelir doğumun. Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın dilerim. a.s.
ya kızlar benimde 2 gündür sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var..sizce normal mi yoksa doğum öncesi sinyal mi?
şuan 36+1 günlük hamileyim..korkuyorum erken doğacak diye.
benimde dün gece yaklaşık 1dk kadar süren adet sancısına benzer bir sancım oldu. sızlar gibi. saate baktım ne kadar sürdü diye. bide tekrarlasaydı eğer dr.umu ziyaret ederdim kesin bugün. ama çok şükür şuanlık bi sıkıntım yok. biraz daha dursunlar, ordaki rahatlığı birdaha bulamıcaklar. gelişimlerini tamamlayıp öyle gelsinler bebişlerimiz..inşallah..
:hooray:sagol canim biraz rahatlattin bizi ya cok kotu ayaktayken dehset sekilde rahmime baski hissediyorum yuruyemiyorum bazen buda normalmi benimde ikinci dogumum ama ilkinde 42 haftayi doldurmama ragmen sansisiz doguma gittim suni sanciyla dogurdum.yani ilkinde bunlar basima gelmedi cok endiseleniyorum bende ama icimizii rahatlattin eline yureyine saglik canim.bende 35 hafta 4 gunluk hamileyim yazdigim sorunlar normalmi:uhm:selam arkadaşlar...a.s.
öncelikle geçmiş olsun canım.......
bende dün konturola gittim..8 buçuk aylık olarak hesaplarken doktorum bana 9 agirmişsin.bebekte kanala inmiş her an bekle dedi.
KAN-SU VE AĞRILARIN TUTUNCA GEL DEDİ...
allahtan şuan bir problemim yok.allah hepimizin yardımcısı olsun.tek avazda kurtulmak dileğiyle.........
ama 8 ve 9 cu ay içinde göz ağrıları denilen ağrılar girebiliyor.sakın korkmayın bunlar çünkü doğum ağrısı değil.
doğum ağrısı çok farklı birşey.
çünkü benim ikinci doğumum.şimdiden kendinize sıkıntı vermeyin.doğum ağrısı tutunca zaten anlaşılıyor.:1hug:
:icecream:Şeniz
annemin anlattığına göre sancıalr 20 dakikada bir gelirmiş sonra sıklaşırmış 15 dakkada 10 dakkada derken sıklaştıkça doğum yaklaştığını gösterirmiş.sancılar gelirken oturma diyor annem yoksa bebek yukarı çıkarmış gezinecekmişiz.bide bi arkadaş yamış okudum o sancılar 3 dakkaya inince gitmiş doktora.hemen doğurdum diyor.bendede 1 hafta önce aşagıya doğru iğne batar gibi ağrılar oldu ama ay sancısı diyolar .bakacaz bakalım şimdilik bi sorun yok ama.... gece uykusuzlukları başlayınca nolur bilmiyorum...
Gebelikle ilgili sitelere bakarsan bu ağrıların normal olduğunu söylüyor.Bende de oluyor bazen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?