Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Benimde sen gibi canım amh 4.8 den 3.7 ye kadar düştü en son adetlerim düzenli bende fsh yüksek biraz 12 falan geliyor başka bin sıkıntı yok sadece görüntü var başta hiç belirti yok pcos için
Nasıl düştü amh? Ben amh ne olduğunu bile burada öğrendim doktorlar bir şey demiyor ki…

Ayın 14 ünde aşılama yapıldı tam öğlen 11:30 gibi
12 sini 13 üne bağlayan gece de saat 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı
Doktor 15 gün sonra test yaptır dedi
Progestan kullanıyorum
Aynı gün aşılama olmuşusz var mı belirtiniz yada test yaptınız mı

Aynı gün aşılama olmuşusz var mı belirtiniz yada test yaptınız mı

Ben 6. Gün itibari ile test yapıyorum bugün testte çok flu bir şekilde gözüküyordu hala
İlk gün ağrım olması ertesi gün akşam ve pazar günü şiddetli gaz sancısı başladı ve 3 gün sürdü yavaş yavaş geçti bugün itibari ilede sanki regli olcakmışım gibi ağrım var
Sizde nasıl belirtiler var

Kızlar bana tvsiye yd önereceğiniz birsey vr mı?dun iğne vurdum gece 11 de yrın aşılamam var

Avokado zeytin ceviz badem incir üzüm ye deniyor. Ben avokado sevmediğim için kefirle blenderdan geçirip içtim
1 avokadoya yarim limon sıkıp da yiyebilirsin.Tost ekmegini kizartip avokado surup ustune sahanda yumurta koyunca cok lezzetli oluyor.Ustune pulbiber de dokunce guzel oluyor😋

Yaa ebruli aşılamamız aynı gün olmuştu benimki de negatif 🥺 reglim de başladı doktor tekrar gonalf yazdı bu ay bir daha deneyeceğiz sende durumlar nasıl
Bende aynı regl olmadım henüz doktoru aradm regl de gel muayene edelim dedi sadece 😔 devlet hast. Senin

Ben 6. Gün itibari ile test yapıyorum bugün testte çok flu bir şekilde gözüküyordu hala
İlk gün ağrım olması ertesi gün akşam ve pazar günü şiddetli gaz sancısı başladı ve 3 gün sürdü yavaş yavaş geçti bugün itibari ilede sanki regli olcakmışım gibi ağrım var
Sizde nasıl belirtiler var
Bende 10 gün şiddetli adet sancısı gibi sancım vardı fakat bugün 13. Gün ilk aşılamamda 12. Gün regl olmuştum bu ikinci aşılamam faha gelen giden yok yarın zaten kan testi vercem bakalım hayırlısı hakkımızda rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

Bende 10 gün şiddetli adet sancısı gibi sancım vardı fakat bugün 13. Gün ilk aşılamamda 12. Gün regl olmuştum bu ikinci aşılamam faha gelen giden yok yarın zaten kan testi vercem bakalım hayırlısı hakkımızda rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Aminn inşallah rabbim hepimizi daha fazla yormadan nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum o halde benim doktor 15 gün sonra test dedi bende cuma kan vericem

1 avokadoya yarim limon sıkıp da yiyebilirsin.Tost ekmegini kizartip avokado surup ustune sahanda yumurta koyunca cok lezzetli oluyor.Ustune pulbiber de dokunce guzel oluyor😋
Ay yok hiç yiyemiyorum midem aşırı bulanıyor avokadodan😬 seven çok seviyor tabii

Back