Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Smear alırken şeffaf bir boru takıyorlar ya, spekulum mu ne. Sadece onu takıp bir kabloyla sperm yolluyorlar. Bu kadar. 2-3 dk sürüyor en fazla. Su gibi geçer inşallah korkma
Hmm tamam o zaman kolay gibi ya peki bu durumda oruç tutmam uygun olurmu aşılama falan durumu aç kalmam olumsuz etkilermi

Ben tekrar asilama surecine girdim bu sefer klomen ile.degil gonalf ile insallah bu ay tutar

Kızlar benimki de tutmadı bugün tekrar başlıyorum gonalf’e hadi hepimiz için hayırlısı olsun ama %15-20 oranlar bana da saçma geliyor hiç tutan pozitifi gören yok maşallah

Kızlar benimki de tutmadı bugün tekrar başlıyorum gonalf’e hadi hepimiz için hayırlısı olsun ama %15-20 oranlar bana da saçma geliyor hiç tutan pozitifi gören yok maşallah
Yok ya ben inanmıyordum sonra burada tutanları gördüm demek oluyormuş yani az ama oluyo benim doktorum 1 ay dinlendiriyordu negatif aşılamadan sonra

Sen devlette mi oldun özelde mi Canım eşimin işlemide yapıldıktan sonra hemen banamı enjekte ediliyor ve ben bir odada bekleyecek miyim ve işlem sonrası nasıl oluyor
Ben devlette yaptırıyorum örnek alındıktan yaklaşık 2 saat sonra seni işlem odasına alıyorlar çok kısa sürüyor zaten daha sonra 15-20 dk yatırıp eve gönderiyorlar

Ben devlette yaptırıyorum örnek alındıktan yaklaşık 2 saat sonra seni işlem odasına alıyorlar çok kısa sürüyor zaten daha sonra 15-20 dk yatırıp eve gönderiyorlar
Hsg için bizim öğleden sonra 3 de çağırdılar 8 de çekildi onun gibi bekletmeler umarım canım ya

Amh kaç? Reglim düzenli mi? Bana da aynısını diyorlar amh 4.02, reglim düzenli. Doktorlar emin olamıyor
Benimde sen gibi canım amh 4.8 den 3.7 ye kadar düştü en son adetlerim düzenli bende fsh yüksek biraz 12 falan geliyor başka bin sıkıntı yok sadece görüntü var başta hiç belirti yok pcos için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…