- 28 Ağustos 2024
- 59
- 19
- 3
- 30
Bende.Herseyi de biz cekiyoruz.Erkekler gel keyfim gel yani.Dogurmak isi erkeklerde olsa hayatta yapmazlardi.Bir burunlari aksa yatak dosek yatiyorlarErkeklere çok gıcık oluyorum yaaa hiç bir şey yaptıkları yok offff çok sinirlendim şu an
Hmm tamam o zaman kolay gibi ya peki bu durumda oruç tutmam uygun olurmu aşılama falan durumu aç kalmam olumsuz etkilermiSmear alırken şeffaf bir boru takıyorlar ya, spekulum mu ne. Sadece onu takıp bir kabloyla sperm yolluyorlar. Bu kadar. 2-3 dk sürüyor en fazla. Su gibi geçer inşallah korkma
Oruç tutma çünkü idrara sıkışık olmanı isteyecekler. Hem stres vs aç kalma benceHmm tamam o zaman kolay gibi ya peki bu durumda oruç tutmam uygun olurmu aşılama falan durumu aç kalmam olumsuz etkilermi
Aşılamaya sonrasında bir sıkıntı olurmu pekiOruç tutma çünkü idrara sıkışık olmanı isteyecekler. Hem stres vs aç kalma bence
Yaa ebruli aşılamamız aynı gün olmuştu benimki de negatif
Sanmıyorum ama doktorunla konuş bence. İftardan sonra güzel beslenip yeterince su içsen yeter sanırım. Her gün 1 avokado, badem fındık ceviz incir üzüm zeytin öneriliyorAşılamaya sonrasında bir sıkıntı olurmu peki
Yok ya ben inanmıyordum sonra burada tutanları gördüm demek oluyormuş yani az ama oluyoKızlar benimki de tutmadı bugün tekrar başlıyorum gonalf’e hadi hepimiz için hayırlısı olsun ama %15-20 oranlar bana da saçma geliyor hiç tutan pozitifi gören yok maşallah
Yemeye çalışıyorum canım avokado falan aksatmıyorum hiçSanmıyorum ama doktorunla konuş bence. İftardan sonra güzel beslenip yeterince su içsen yeter sanırım. Her gün 1 avokado, badem fındık ceviz incir üzüm zeytin öneriliyor
Sen devlette misin özel de mi.yumurtalık boyutların için ne dedilerBana yine femara başlattılar canım 12.gün kontrole çağırdılar
Devletteyim hafif polikistik diyorlar banaSen devlette misin özel de mi.yumurtalık boyutların için ne dediler
Aşılaman ne zaman olacak.yumurta büyümen vs ne diyorlarDevletteyim hafif polikistik diyorlar bana
Bir sebep söylemediler patoloji sonucu da temizdiDüşük sebebi neydi özel değilse?
Ben devlette yaptırıyorum örnek alındıktan yaklaşık 2 saat sonra seni işlem odasına alıyorlar çok kısa sürüyor zaten daha sonra 15-20 dk yatırıp eve gönderiyorlarSen devlette mi oldun özelde mi Canım eşimin işlemide yapıldıktan sonra hemen banamı enjekte ediliyor ve ben bir odada bekleyecek miyim ve işlem sonrası nasıl oluyor
Femara kullanacağım bugün adetimin ikinci günü 12.gün çağırdılar geçen ayda kullanmıştım 12.günde 19 18 17 mm 3 yumurta olmuştu bu sefer nasıl olur bilmiyorumAşılaman ne zaman olacak.yumurta büyümen vs ne diyorlar
Hsg için bizim öğleden sonra 3 de çağırdılar 8 de çekildi onun gibi bekletmeler umarım canım yaBen devlette yaptırıyorum örnek alındıktan yaklaşık 2 saat sonra seni işlem odasına alıyorlar çok kısa sürüyor zaten daha sonra 15-20 dk yatırıp eve gönderiyorlar
Amh kaç? Reglim düzenli mi? Bana da aynısını diyorlar amh 4.02, reglim düzenli. Doktorlar emin olamıyorDevletteyim hafif polikistik diyorlar bana
Benimde sen gibi canım amh 4.8 den 3.7 ye kadar düştü en son adetlerim düzenli bende fsh yüksek biraz 12 falan geliyor başka bin sıkıntı yok sadece görüntü var başta hiç belirti yok pcos içinAmh kaç? Reglim düzenli mi? Bana da aynısını diyorlar amh 4.02, reglim düzenli. Doktorlar emin olamıyor
Aslında 3 yumurtan gelişmiş sansın artmışFemara kullanacağım bugün adetimin ikinci günü 12.gün çağırdılar geçen ayda kullanmıştım 12.günde 19 18 17 mm 3 yumurta olmuştu bu sefer nasıl olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?