Perşembeyi bekleyebilirsem cumayada beklerim diye düşünüyorumBen çook güzel uyuyorum da rüyalar rahat bırakmıyor ahahahahahbence en azından perşembeyi bekle ki için rahat etsin
Çok mantıklıPerşembeyi bekleyebilirsem cumayada beklerim diye düşünüyorum
Ben sabah verecgim.Kan tahlili.Ama sanirim regl olacagim ya.Adet oncesi 1 2 gun terim pis kokar.Sanırım 3-4 saat gerekiyor. Ben 13.30 gibi veririm inş kanı. Akşama doğru çıkar inşsen kaçta vereceksin?
İlk olduğu için biraz korkuyorum ve nasıl olacak sürecide merak ediyorumYumurtalarını büyüten ilacı düzenli kullandıktan ve yumurtanın gerekli boyuta geldikten sonra doktor çatlatma iğnesi reçete ediyor. İşlemden 36 saat önce o iğneyi göbek deliğinin üç parmak yanından yapman gerekiyor. Daha sonra ilişkiye falan gideceksiniz, bu konuda seni bilgilendirir hemşireler. İşlem günü sabah erkenden gitmeniz gerek, eşin sperm örneği verecek. Spermlerin yıkanıp hazırlanması 1 saat falan sürüyor. Sonra seni işleme alacaklar. Hiç korkma, gayet basit ve kolay bir işlem. Benim canım çok tatlı olduğu halde zorlanmamıştım.
Bence gününü bekle ama 12. Günde eğer varsa çıkıyor diye biliyorumBenim aşılamanın yapıldığı günden sayarsak 12 ertesi günden sayarsakta 11 gün oldu bu sabah tekrar test yaptım ve böyle gölge gibi bi çizgi var sanki
Yarın kan versem mi acaba çıkarmı ya
Belli olmaz bi kan ver hele. Ben de her wc gittiğimde ödüm patlıyor kan göreceğim diyeBen sabah verecgim.Kan tahlili.Ama sanirim regl olacagim ya.Adet oncesi 1 2 gun terim pis kokar.
Bnm terim kokmaz normalde
Benimde ilk asilamamdi. HSG gibi acima olacak diye çok ağlamistım. Cok rahat gecti.Ki aci,agri esigim dusuktur:)İlk olduğu için biraz korkuyorum ve nasıl olacak sürecide merak ediyorum
Ben de korkmuştum çok normal. Ama korkacak bişi yok güven bana:) vajinal muayeneden pek bir farkı yok.İlk olduğu için biraz korkuyorum ve nasıl olacak sürecide merak ediyorum
Belli olmaz bi kan ver hele. Ben de her wc gittiğimde ödüm patlıyor kan göreceğim diye
Bildiğin vajinal muayene gibi ya HSG ile alakası yok. HGS de o kadar bağırmıştım ki kapıdaki kadıncağızlar korkmuştuBenimde ilk asilamamdi. HSG gibi acima olacak diye çok ağlamistım. Cok rahat gecti.Ki aci,agri esigim dusuktur:)
Ben 12. günde erken test yaptım negatif çıktı o biraz modumu düşürdü ya:/ ama kana bak o testleri ciddiye alma dedilerBende oyle.Icimde umut var hala.Yarin ola hayrola inş
Ben kan veresiye senin sonuç çıkar inşallahBen sabah verecgim.Kan tahlili.Ama sanirim regl olacagim ya.Adet oncesi 1 2 gun terim pis kokar.
Bnm terim kokmaz normalde
Önümüz ramazan zatenAynen bütün belirtiler var hatta 2 gün reglm de gecikti olmadım henüz. Evet zamanı gelince nasip eder Allah inşallah 2. De %50 3. De %70 ihtmal diye duydum arka arkaya yapılırsa ama şuan o psikoloji de değilm nasip kısmet
Bende cok bagirdim hsgdeBildiğin vajinal muayene gibi ya HSG ile alakası yok. HGS de o kadar bağırmıştım ki kapıdaki kadıncağızlar korkmuştuorada Esas mesele ne zaman biteceğini bilemememdi bence. Kısa sürdü zaten aslında, bilsem o acıya daha kolay dayanırdım. Ama ben çok nazlıyım napimmm en son doktora YETER ÇIKAR YETEEEERRR diye bağırıyordum, işlem bitince utanmadan ay çok da zor değilmişşş hocam dedim
Bende korktum hsg den onun için tedirginimBenimde ilk asilamamdi. HSG gibi acima olacak diye çok ağlamistım. Cok rahat gecti.Ki aci,agri esigim dusuktur:)
Muhtemeln cikar.Devlette hizli cikar mi bilmiyorum.Hic dikkat etmedim onceki tahlillerde ne kadar sure cikiyor diye.O zmn gebe olmadgmdan emin oldugum icin aklima gelince bakiyordmBen kan veresiye senin sonuç çıkar inşallah
Erkeklere çok gıcık oluyorum yaaa hiç bir şey yaptıkları yok offff çok sinirlendim şu anBende cok bagirdim hsgde.Ama asilama cok rahatti yani.Oncesinde cok agladim.Eşimde sen cocuk olmuyor.O nedenle tedaviye basladik diye aglamiyorsun.Canin aciyacak diye agliyorsun demisti.E bir zahmet ondan da aglayayim.Ne bilirsn o aciyi diye bagirmistim.Cok hirpalamistim esimi o gun mental olarak.
Smear alırken şeffaf bir boru takıyorlar ya, spekulum mu ne. Sadece onu takıp bir kabloyla sperm yolluyorlar. Bu kadar. 2-3 dk sürüyor en fazla. Su gibi geçer inşallah korkmaBende korktum hsg den onun için tedirginim
Bence sabah versen 1-3 arası çıkar ya 4-5 saattir en fazla ne olacakMuhtemeln cikar.Devlette hizli cikar mi bilmiyorum.Hic dikkat etmedim onceki tahlillerde ne kadar sure cikiyor diye.O zmn gebe olmadgmdan emin oldugum icin aklima gelince bakiyordm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?