Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Yumurtalarını büyüten ilacı düzenli kullandıktan ve yumurtanın gerekli boyuta geldikten sonra doktor çatlatma iğnesi reçete ediyor. İşlemden 36 saat önce o iğneyi göbek deliğinin üç parmak yanından yapman gerekiyor. Daha sonra ilişkiye falan gideceksiniz, bu konuda seni bilgilendirir hemşireler. İşlem günü sabah erkenden gitmeniz gerek, eşin sperm örneği verecek. Spermlerin yıkanıp hazırlanması 1 saat falan sürüyor. Sonra seni işleme alacaklar. Hiç korkma, gayet basit ve kolay bir işlem. Benim canım çok tatlı olduğu halde zorlanmamıştım.
İlk olduğu için biraz korkuyorum ve nasıl olacak sürecide merak ediyorum

Benim aşılamanın yapıldığı günden sayarsak 12 ertesi günden sayarsakta 11 gün oldu bu sabah tekrar test yaptım ve böyle gölge gibi bi çizgi var sanki
Yarın kan versem mi acaba çıkarmı ya
Bence gününü bekle ama 12. Günde eğer varsa çıkıyor diye biliyorum

Benimde ilk asilamamdi. HSG gibi acima olacak diye çok ağlamistım. Cok rahat gecti.Ki aci,agri esigim dusuktur:)
Bildiğin vajinal muayene gibi ya HSG ile alakası yok. HGS de o kadar bağırmıştım ki kapıdaki kadıncağızlar korkmuştu 😂😂 orada Esas mesele ne zaman biteceğini bilemememdi bence. Kısa sürdü zaten aslında, bilsem o acıya daha kolay dayanırdım. Ama ben çok nazlıyım napimmm 😂😂 en son doktora YETER ÇIKAR YETEEEERRR diye bağırıyordum, işlem bitince utanmadan ay çok da zor değilmişşş hocam dedim😂😂😂

Aynen bütün belirtiler var hatta 2 gün reglm de gecikti olmadım henüz. Evet zamanı gelince nasip eder Allah inşallah 2. De %50 3. De %70 ihtmal diye duydum arka arkaya yapılırsa ama şuan o psikoloji de değilm nasip kısmet 🥰
Önümüz ramazan zaten 😁 ara vermek iyi gelecek sanki 😌

Bildiğin vajinal muayene gibi ya HSG ile alakası yok. HGS de o kadar bağırmıştım ki kapıdaki kadıncağızlar korkmuştu 😂😂 orada Esas mesele ne zaman biteceğini bilemememdi bence. Kısa sürdü zaten aslında, bilsem o acıya daha kolay dayanırdım. Ama ben çok nazlıyım napimmm 😂😂 en son doktora YETER ÇIKAR YETEEEERRR diye bağırıyordum, işlem bitince utanmadan ay çok da zor değilmişşş hocam dedim😂😂😂
Bende cok bagirdim hsgde😅.Ama asilama cok rahatti yani.Oncesinde cok agladim.Eşimde sen cocuk olmuyor.O nedenle tedaviye basladik diye aglamiyorsun.Canin aciyacak diye agliyorsun demisti.E bir zahmet ondan da aglayayim.Ne bilirsn o aciyi diye bagirmistim.Cok hirpalamistim esimi o gun mental olarak.🤣🤣🤣

Bende cok bagirdim hsgde😅.Ama asilama cok rahatti yani.Oncesinde cok agladim.Eşimde sen cocuk olmuyor.O nedenle tedaviye basladik diye aglamiyorsun.Canin aciyacak diye agliyorsun demisti.E bir zahmet ondan da aglayayim.Ne bilirsn o aciyi diye bagirmistim.Cok hirpalamistim esimi o gun mental olarak.🤣🤣🤣
Erkeklere çok gıcık oluyorum yaaa hiç bir şey yaptıkları yok offff çok sinirlendim şu an 😠😡😂

Back