Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

12'sinde yaptim.26'si tahlil icin gel dedi doktor.Evde de test vs yapmak istemedim.Tek tahlil tek sonuc olsun kafam rahat olsun en azindan.Kan tahliline acaba dogru mu demeyecgm sonucta
Ben hiç yaptırmıyorum Regl gelene kadar bekliyorum çünkü ne zaman kan versem akşamına regl oluyorum denk mi geliyor anlamadım

Ben adetin 1.günü gittim.8 gün gonal-f 450 lik 75 ml kullandım dun akşam çatlatma iğnesi oldum devlette oldu hepsi sadece ilaca 2780 tl ödedik o kadar .senin nasıl adet günü aşılama olabiliyor canıö
Bana yine femara başlattılar canım 12.gün kontrole çağırdılar

Bende çok hafif kasık ağrısı, şişkinlik ve aşırı açlık dışında hiç bir şey yok. Progestan yüzünden akıntım çok ama Regl de olmadım henüz, bilemiyorum. Yarın test vereceğim inşallah

Ayın 14 ünde aşılama yapıldı tam öğlen 11:30 gibi
12 sini 13 üne bağlayan gece de saat 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı
Doktor 15 gün sonra test yaptır dedi
Progestan kullanıyorum
Perşembe günü test günün o zaman benim yarın test günü. Dün idrar testim negatif çıktı benim:/ aşılama 12sinde yapılmıştı

Yarın olsa da kan versem.Boyle umit umitsizlik arasinda arafta kalmak yorucu.14 gun cok uzun tahlil icin
Kız valla ben de bunaldım. Bu gece sürekli hastanedeydim tüp bebek merkezinde. Saatlerce aynı rüya doktorla muhabbet ettik malatyalıymış falan öyle dedi bilemiyorum ahshshshs çok takmıyorum sanıyordum ama takıyormuşum galiba ya

Sen devlette mi oldun özelde mi Canım eşimin işlemide yapıldıktan sonra hemen banamı enjekte ediliyor ve ben bir odada bekleyecek miyim ve işlem sonrası nasıl oluyor

Sen devlette mi oldun özelde mi Canım eşimin işlemide yapıldıktan sonra hemen banamı enjekte ediliyor ve ben bir odada bekleyecek miyim ve işlem sonrası nasıl oluyor
Yumurtalarını büyüten ilacı düzenli kullandıktan ve yumurtanın gerekli boyuta geldikten sonra doktor çatlatma iğnesi reçete ediyor. İşlemden 36 saat önce o iğneyi göbek deliğinin üç parmak yanından yapman gerekiyor. Daha sonra ilişkiye falan gideceksiniz, bu konuda seni bilgilendirir hemşireler. İşlem günü sabah erkenden gitmeniz gerek, eşin sperm örneği verecek. Spermlerin yıkanıp hazırlanması 1 saat falan sürüyor. Sonra seni işleme alacaklar. Hiç korkma, gayet basit ve kolay bir işlem. Benim canım çok tatlı olduğu halde zorlanmamıştım.

Toplaşalım hanımlar da bugün transferin 2.gunu kelle paça yedim bir sıkıntı olur mu

Kafamda deli sorular testi cuma yaptırıcam günler nasıl geçicek hiç bilmiyorum son 3 gün umarım hepimizinki bol pozitifli olur
Hahahah nasıl dayanacaksınnn benim yarın test günüm, bu gece rüyalardan rüyalara düştüm testler doktorlar…

Ben hiç uyuyamıyorum ki uyusamda rüyadada olsa görsem bari sanırım yarın dayanamayıp kan vermeye gidebilirim
Ben çook güzel uyuyorum da rüyalar rahat bırakmıyor ahahahahah bence en azından perşembeyi bekle ki için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…