Canim fiyatı ne acabaBursadayım Müzeyyen hanıma gidiyorum Medicanada.. ben çok doktor değiştirdim kimisi sallamadı kimisi bişeyin yok dedi ama Müzeyyen hanım rahim filmi istedi ilk kez.. bende bayramdan sonra adetimin 11.günü çektiricem canım korkmuyorum benim ağrı eşiğim fazla olduğu için anestezisiz istedim :) filmden sonra şans %80 artıyo diyorlar bilmiyorum Alllah bilir yine ama bu ay rahim filmi önümüzdeki ay yeni tedaviye başlıcaz
rahim filminin mi doktor muayenesinin mi rahim filmi için
Canım benimde ağrı eşiğim yüksek ben anestezi değil hafif sedasyon istedim. Kendimde olcam ama hafif uyku hali olacak. Benimde direk bu doktor isteyince hem garip geldi hem hoşuma gitti. Evet inşallah hsg sonrası ikimizde güzel haberler alırız canım yaBursadayım Müzeyyen hanıma gidiyorum Medicanada.. ben çok doktor değiştirdim kimisi sallamadı kimisi bişeyin yok dedi ama Müzeyyen hanım rahim filmi istedi ilk kez.. bende bayramdan sonra adetimin 11.günü çektiricem canım korkmuyorum benim ağrı eşiğim fazla olduğu için anestezisiz istedim :) filmden sonra şans %80 artıyo diyorlar bilmiyorum Alllah bilir yine ama bu ay rahim filmi önümüzdeki ay yeni tedaviye başlıcaz
aynen canım inşallah hayırlısıCanım benimde ağrı eşiğim yüksek ben anestezi değil hafif sedasyon istedim. Kendimde olcam ama hafif uyku hali olacak. Benimde direk bu doktor isteyince hem garip geldi hem hoşuma gitti. Evet inşallah hsg sonrası ikimizde güzel haberler alırız canım ya
Doktorun müsaitse gidebilirsin bence araya bayram girerse uzar bayaKonu açılalı olmuş biraz ama bnde klomene başladım kızlar olumlu sonuç alan varmı birde bişey sorucaktim normalde cuma kontrole gitmem lazım ama bayram, sonrasında da doktor yok size perşembe gitsem cokmu erken olur
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hep öyle derler ya kafana takmadığında olur diye o şekilde olmuş sanırım sizindekızlar belirti her ay arayan ben normalde belirtiler oluyordu bazen dinliyordum çünkü kendimi ama maalesef hep yanılıyordum inanın bu ay hiç belirtisiz hamile olduğumu öğrendim ve doktora gittiğimde resmen şok yaşadım kese oluşmuş diyince.yıllardır belirti arardım