bende şubat ayında aşılama.oldum iki tane yumurtam vardi biri 20 mm diğeri 17 mm malesef tutmadı pco da değildim onun öncesinde 3 kez klomen hapla denedim gene olmadı bir ay ara verdik birdahaki adette bir daha aşılama olacağımMerhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?
Kızlar bugün 16. Gündü. Kan verdim ve 51,36 çıktı. Doktorla da görüştük hamileymişimmmBen de 1 yıllık evliyim. İlk günden beri çocuk istiyoruz ama maalesef hiç pozitif sonuç göremedik. Aksi gibi sürekli şiddetli ara kanamalarım oldu. Bir sürü ilaç doktor görüşmeleri derken durum düzelmeyince histeroskopi oldum. Polip varmış ve temizlendi. Sonrasında 1. ay adet göremedim. Tarlusal ile söküldüm ve 2. Ay adetimi oldum. Daha önce kemoterapi gördüğüm için gebelik konusunda endişeliydik ama yumurta rezervlerimde ve hormonlarımda herhangi bir sorun yokmuş. Eşimin de aynı şekilde her şey yolunda. Sadece benim yumurtalarımın tembel olduğunu söyledi doktor. Söktürücü ile olduğum adet içerisinde doktorum klomen verdi ve ardından büyümüş yumurta gördük. Bugün çatlatma iğnemi vurdum. Bakalım inşallah çok uğraşmadan ilkinde güzel haberi alırım
Hayırlı olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsınKızlar bugün 16. Gündü. Kan verdim ve 51,36 çıktı. Doktorla da görüştük hamileymişimmm
Hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza alin inşallah doktorunuz iki güne bir testi tekrarlayın dedi mi yada tekrarladiysaniz sonucun kaç çıktıKızlar bugün 16. Gündü. Kan verdim ve 51,36 çıktı. Doktorla da görüştük hamileymişimmm
Evet 2 gün sonra tekrar yaptık 194 çıktı. İkiz bile olabilir dedi. Henüz ultrasonda görmedik haftaya inşallahHayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza alin inşallah doktorunuz iki güne bir testi tekrarlayın dedi mi yada tekrarladiysaniz sonucun kaç çıktı
Ayy bende 23unde yaptım ovitrelle. Inşallah güzel sonuçlar alırızBen de 26 sında ovitrelle kullandım heyecanla sonucu bekliyorum
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
KIzlar daha ben kontrole gitmedim igne de olmadim amaa korkunc bir sol yumurtalikta batma kasik agrisi oldu noye acaba igneye daha var bugun kontrole gidecegimBu akşam da sağ tarafımda özellikle bi baskı var
Düne kadar soldu
Napayım bilemedim
İkiz mi ne
İnşallaahAyy bende 23unde yaptım ovitrelle. Inşallah güzel sonuçlar alırız
Kasıklarimda batmalar oluyor ara ara biraz da bel ağrım var ama bu belirtileri bazen yaşıyordum l psikolojik olarak o yüzden güvenmiyorum kendime.İnşallaahhiç belirtilerin var mı teet yaptın mıı
Benim de bugün iğneden sonraki 12. gündü kaset yaptım ama negatifKasıklarimda batmalar oluyor ara ara biraz da bel ağrım var ama bu belirtileri bazen yaşıyordum l psikolojik olarak o yüzden güvenmiyorum kendime.
Test henüz yapmadım. 23igne ama 25ilk birliktelik oldu o yüzden beklemek istiyorum hayal kırıklığına uğramaktan da çok Korkuyorum sanırım
Benim bugün 13. Gün henüz regl tarihim gelmeden test yapmak istemiyorum ben ya. Belirtin vs var mi canım peki. Benim bel ağrım var kasıklarımda çok net olmasa da çok nadir batma ağrı hissediyorumBenim de bugün iğneden sonraki 12. gündü kaset yaptım ama negatifpazar kan vereceğim ama benim de niyeyse ümidim yok
İnşallah seninki olur
Canım kaset test erken gebelik testi miydi normal miydi? Ben bugün normal bı kaset test yaptım negatif çıktı ama henüz regl günüme de varBenim de bugün iğneden sonraki 12. gündü kaset yaptım ama negatifpazar kan vereceğim ama benim de niyeyse ümidim yok
İnşallah seninki olur
Normal testti. Benim de bel ağrılarım falan başladı iki gündür ama regl olacağımdan diye düşünüyordum öyle de olacakCanım kaset test erken gebelik testi miydi normal miydi? Ben bugün normal bı kaset test yaptım negatif çıktı ama henüz regl günüme de var
Anladım canım. Inşallah bir sonraki ay yormadan Rabbim pozitif gosterir sana da bana da. Inşallah hala umudum var benim. Pko vs olmadığı için bende doktor regl günune kadar bekle olmazsan gel demişti kan vermek içinNormal testti. Benim de bel ağrılarım falan başladı iki gündür ama regl olacağımdan diye düşünüyordum öyle de olacakkanda da negatif geldi çünkü o yüzden bir dahaki aya inşallah
Ben pko olduğum için regl günüm belli değil o yüzden iğneden sonra 14. Gün test demiştik ama senin için bir şey diyemem tabi inşallah pozitife döner
Hakkımızda hayırlısı olsun bu ay inşallah pozitif görürüzBugün regl oldum. 3.gun için tekrar doktordan randevu alıcam