- 10 Şubat 2022
- 462
- 296
- 18
- 35
Kız insan uyku uyuyamaz bu ne böyle bizede cankeş etti.heveslendim baktım yazmışmısın diye baktım çıkmamış abuuuu bende test yaptım çıplak gözle ancak görülüyor ama normal testti gölgemsibeni acaip sıcak basıyor bugün yeni başladı birde mide ekşimesi falan yaşayan varmı acaba tuhaf oluyor bana
Benimde yüzüm yaniyo bugün boyle yanaklarimdan ateş çıkacak gibi fotoğrafı var mı testin kafayı yedik iyice çıkmadı artık bu saatten sonra çıkmaz heralde sabah ararım sağlık ocağınıKız insan uyku uyuyamaz bu ne böyle bizede cankeş etti.heveslendim baktım yazmışmısın diye baktım çıkmamış abuuuu bende test yaptım çıplak gözle ancak görülüyor ama normal testti gölgemsibeni acaip sıcak basıyor bugün yeni başladı birde mide ekşimesi falan yaşayan varmı acaba tuhaf oluyor bana
Inşallah canımAy ben de uyumadım bekledim sizin sonucu ama hayırlısı ile güzel haberler alırsınız inşallah
Testin ışığıyla oynadım hani geçen gün sana bahsetmiştim hiç bir şey çıkmadı demiştim normal gebelik testiydi sende bana erken gebelik yap demiştin bugün regli beklediğim için onu yaptım yine hafif bir gölgemsi atıyorum sana şimdiBenide sicak basiyordu 3-4 gece ama özellikle geceleri daha test yapmadan once, mide eksimesi yasayanlar var canim bende de oluyorda ben onu mide asitine bagliyorum cok baharatli yiyince mide asitim cabuk yukseliyor ondan mi bilemedim. Testi aksammi yaptin? Ay bende heyecanla bekliyorum seni yaa olmasa aksam cikmaz yani dimi insallah gelsin göstersin kendini artik minnos
Testin var fotosu ama rengini değiştirdim daha öncede yapmıştım hiç bir görüntü yoktu hatta masal perisi dediki erken gebelik yapsaydın demişti bu ozaman bu test bir kaç gün önce bembeyazdı akşam yapınca böyle oldu gölgemsi bişi var eşimle ben aynı yerde gördükBenimde yüzüm yaniyo bugün boyle yanaklarimdan ateş çıkacak gibi fotoğrafı var mı testin kafayı yedik iyice çıkmadı artık bu saatten sonra çıkmaz heralde sabah ararım sağlık ocağını
Kız ben mide yanmamı ekşimesini falan sürekli hamilelik belirtisi diye arıyodum meğer gastrit varmış bendeKız insan uyku uyuyamaz bu ne böyle bizede cankeş etti.heveslendim baktım yazmışmısın diye baktım çıkmamış abuuuu bende test yaptım çıplak gözle ancak görülüyor ama normal testti gölgemsibeni acaip sıcak basıyor bugün yeni başladı birde mide ekşimesi falan yaşayan varmı acaba tuhaf oluyor bana
Kız ben mide yanmamı ekşimesini falan sürekli hamilelik belirtisi diye arıyodum meğer gastrit varmış bendebikaç gün önce hastanelik oldum ölüyorum sandım mide spazmı geçiriyomuşum bi belirti eksildi benden, mide ekşimesi yanması olursa belirti arayamicam artık
Canimm bende gördüm cizgiyiTestin ışığıyla oynadım hani geçen gün sana bahsetmiştim hiç bir şey çıkmadı demiştim normal gebelik testiydi sende bana erken gebelik yap demiştin bugün regli beklediğim için onu yaptım yine hafif bir gölgemsi atıyorum sana şimdi
Ne güzel ne kadar da sağlıklı biri benim aksimebende normalde yok yaa ki acı ekşi salçalı falan yerim asidik yani
Bende çok hafif gölge gördüm bu normal test mi erken gebelik miTestin var fotosu ama rengini değiştirdim daha öncede yapmıştım hiç bir görüntü yoktu hatta masal perisi dediki erken gebelik yapsaydın demişti bu ozaman bu test bir kaç gün önce bembeyazdı akşam yapınca böyle oldu gölgemsi bişi var eşimle ben aynı yerde gördük
Mavinin markası nedir bir tane söylemiştin ya o bu tarafta yok amazzondan falanda baktımCanimm bende gördüm cizgiyiinsallah bizi yaniltmasin birde sabah yap bakalim. Bak ben bu gün attim sanada atayim diger kapali testlerde daha koyu cikiyor, bu teststreifen da daha acik cikiyor hatta ilk yaptigimda gölge gibi cikmisti bu gün az daha pembelesti.
Normal test canım geçen gün reglime varken yaptığımda buz gibi beyazdı gölge değil toz tanesi yoktuBende çok hafif gölge gördüm bu normal test mi erken gebelik mi
Valla kuzum 4 marta kadar bekleyeceğiz regli gelmezse doktordan gün aldık evde yaptığımız testleri söyledik 6 haftalık olsun kan alalım dedi Dr muayene edelim vs dedi heralde hamileyimNe güzel ne kadar da sağlıklı biri benim aksimemaşallah kuzuma hadi yap şu bebişi de yol gösterrr
Canimben bunu erken gebelik testi sandim normal olmasina ragmen cikmisMavinin markası nedir bir tane söylemiştin ya o bu tarafta yok amazzondan falanda baktım
Ayy hadi inşallah ya pek heyecanlı günler geçiriyoruzNormal test canım geçen gün reglime varken yaptığımda buz gibi beyazdı gölge değil toz tanesi yoktu
Kaufland çok yakın kız orada test varmıydı ben dm ve Amazon baktım hep sabaha elimde test yok bakalım ama sen bana maviyi aldığın internet adresini yaz bideCanimben bunu erken gebelik testi sandim normal olmasina ragmen cikmisayni marka bu da canim ayni sayfadan ismarladim baya uyguna diye fiyati. Dur dm den birde kaufland dan cikarsa bakayim bi ne testler var, yakininizda varsa esin alsin. Benim aldiklarimda oyle herhangi bir test diyeyim hangisi iyi hangisi kotu onu bilemiyorum onceki pembe olan ilk yaptigimida marketten almistim.
Canim ilk test dm in erken gebelikKaufland çok yakın kız orada test varmıydı ben dm ve Amazon baktım hep sabaha elimde test yok bakalım ama sen bana maviyi aldığın internet adresini yaz bide
Canimm sonuc cikmadi degil mi? Sabahi bekliyoruzAyy hadi inşallah ya pek heyecanlı günler geçiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?