Planlandığı gibi olmuyo bu bebisler ne zaman isterse o zaman geliyoAminnnnbende bekliyorum onu gecelim diye kasim basi muhtemel dogum tarihleri ama ekim sonu dogma ihtimalleri de yuksek :) ben mayis annelerindeydim önce 12 mayisti sonra 1 hafta büyük cikti 5 mayis dedi doktor kesin tarih 40. hafta nisan 30 gece 23.56 da dogdu :) doktorla son kontrolde haftaya görüsürüz dedik 4. gün hastaneye gittim.
Maalesef geldi canım, çok erken adet oldum, bi ayda iki kez ara kanama mı neyse bilmiyorum.Kiminde yerleşme olarak görülüyor bi bekle bakalım devamı regl olarak gelcek mi
Canım henüz okudum mesajını, tabiki atabilirsin, zaten yazışıyoruz burası geride kalmışYerleşme kanaması değil o yerleşme az olur. O dedigim kadınların bazılarında rahminde kanama alanları olur hamileyken o yüzden kanamayı adet Sana bilirler yada düşük tehlikesinden kanatlar. Kısacası hiç bir kanama hamile kadınlar için normal degildir canım sana özelden mesaj atabilir iyim?
İyi Allah'tan seneye vermedi iyi bari napalim kuzum biraz geçince yine bir test yap.. şimdi değil ama birde şey dikkatli ol avocado ye yineKızlar 4 Mart a kadındoğum randevu verdi kan testi için haberiniz olsun bunun dışında bir gelişme yok görünüyor.sınıf arkadaşıma sordum yapmıyorlarmış normalde jinekolok gerekli
Gidebilirsin canımKizlarrr aranızda hsg (rahim filmi) çektiren varsa bir bakabilirmi..?
Doktor kanaman bitince git çektir dedi bugün 10.gunum kanama yok ama sarı leke akıntı karışımı var.. sorum şu tamamen lekesiz mi olmam lazım yoksa bu durumda gidebilirmiyim.. sizce.. yoğun akıntı karışımi ve sarı renk var.. şuan...
Bugünden aramam lazimki yarın gidebileyimm. Bilenler bir akıl verebilirse..
Dilos6342 canım sen de bir bakarmisin kuzum
A airy-fairy canimm
Evet maşallah hele mavi testin ben burdayım diye bağırıyor canımMavi olan ve yesil olan erken gebelik testi canim. Nedense o yesil olanda hala acik cikiyor ama gecenki yaptigim maviye benzer testte de iyi cikmisti, mavide koyu cikti. Yesil kagit gibi olani birde yarin ilk idrarla yapip bakayim bi. Ne de olsa test bolyarim saat tuvalete gitmesek yine cikacak cunku varlarrrr
ayyy inşallah o günleride birlikte görür konuşuruz hala şaka gibiHala inanamiyorum sanirim zaten bebegin tekmelerini hareket ettigini hissettikten sonra insan bask bir boyuta geciyor
Güldürdün beni yaaaİyi Allah'tan seneye vermedi iyi bari napalim kuzum biraz geçince yine bir test yap.. şimdi değil ama birde şey dikkatli ol avocado ye yine
3 kisi ayni günde dogum yaptik mayis annelerinden :) bellimi olur belki sizlede denk gelir. Canim bebisin var ve kucuk birde sabah idrariyla yaomadigin halde de cikiyor icini ferah tut senPlanlandığı gibi olmuyo bu bebisler ne zaman isterse o zaman geliyotabi nasibi ne zamansa o zaman geliyolar suan bana cok uzak geliyo insallah hayirlisiyla bana da nasip olur
ThanksGidebilirsin canım
Kız ben sana diyorum ya benle takıl hayatını yaşaGüldürdün beni yaaa
Belirgin cıkacak diye birşey yok canım 11 gün olmus henuz yeni yerleşiyorsa idrara cabuk gecmez hcg kan ver en iyisiKizlar selam, bata 5 gun var.supheli iliskiden 11 gun gecti.erken hamilelik testi aldim.silik cikti.sizce belirgin cikmasi gerekmez mi erken hamilelik testinde.nirmal testte hic cikmamiati dun. Daha once kimyasal gebelik gecirdim cok korkuyorm
Sanırım ben de o çift çizgiyi görmek için hobi olarak yaparım testleriyeterki çıksında ben saat başı yapar yapar bakarım
Canım aşırı silik de değil kimimizin gözle görülür olmayan çizgileri bile hamilelik olarak sonlandı. O yüzden bence hiç moral bozma. Bata yakın gene yap derimKizlar selam, bata 5 gun var.supheli iliskiden 11 gun gecti.erken hamilelik testi aldim.silik cikti.sizce belirgin cikmasi gerekmez mi erken hamilelik testinde.nirmal testte hic cikmamiati dun. Daha once kimyasal gebelik gecirdim cok korkuyorm
Canım ben elendim.An itibariyle adetim
Yok. Burada genel kontrol için gittiğimde son adet tarihimi almıştı onu baz alıyorVerdim gitti valla hayırlı sonuçlar alırım inşallah önümüzdeki cuma yani değil mi yoksa bir sonraki mi ay insan çatlar meraktan yurtdışı zor bu konuda valla sağlık ocağında aile hekimi sordu ben 8 gun gecikti dedim Allah affetsin
Kizlar selam, bata 5 gun var.supheli iliskiden 11 gun gecti.erken hamilelik testi aldim.silik cikti.sizce belirgin cikmasi gerekmez mi erken hamilelik testinde.nirmal testte hic cikmamiati dun. Daha once kimyasal gebelik gecirdim cok korkuyorm
Alla bakalım gebelik testi için eşim diyor ki önceki negatif dediğin böyle değildi bu da gölge var dediAyy hadi insallahh
Ben hergün düzenli zaten yerim normaldede severim Antalya cenneti olduğu iin sürekli kahvaltı soframda ama bu arada sen Ovulasyon testimi gördün müİyi Allah'tan seneye vermedi iyi bari napalim kuzum biraz geçince yine bir test yap.. şimdi değil ama birde şey dikkatli ol avocado ye yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?