Belki de soğuk aldım ayaklarımı üşüttüm ondan olabilir mi acaba
Havuç suyunun ilgisi ne hiç bilmiyorum merak ettimMiss gibi pik olmuş mutlaka değerlendir. Mümkünse de havuç suyu iç, havuç ye
Doktorun ilk etapta bu sorunlara rağmen normal denemek istemiş bence bu güzel bir şey doktorla ilgili iyi bir intiba bıraktı bende...çünkü bu sorunlara rağmen hamile kalabilirsin kalmazsan o zaman farklı tedaviler düşünürüz demek istemişKızlar bugün doktora gittim anlattım dedim 10 aydır istiyoruz ama olmadı ultrasonla baktı rahmimin ters ve poliplerimin olduğunu söyledi. Kan tahlili falan verdim. Çocuk sahibi olamamanın bir sebebi olabilir polipler ve ters olması ama şuan bir işlem yapmak istemiyorum yaşın çok genç dedi (26) birlikte bu ay yumurtlama takibi yapıp, bu ay da gebelik olmazda reglinin üçüncü günü gel dedi. Biraz kafam karıştı eyleme geçmek istiyorum artık ne engelse çözüm bulmak için doktor bekleyelim diyor böyle bir durum yaşayan var mı
Bizimkinde hız ve morfoloji problemi var. Ama kardeşimin eşinde yok, yine de takviye olması kaliteli sağlıklı spermler üretmesi için onlara da verdi. Sonuçta dna nın yarısı da babadan geliyor onların da takviye almaları bu süreci kesin hızlandırır.Eşine neden verdi? Bende eşime alsam mı diye düşünüyorum test falan yapılmadı ama takviye amaçlı
İnşallah canım kolaylıkla oluverse valla harcadığımız paralarla çocugu buyuturduk yaaAynen çok pahalı alırken daha zam geldibende bir daha alamam yeter içtiğim inşallah kendiliğinden oluverir ya daha ne yapacağımı şaşırdım
Canım benim tarihlerin dediğin gibiyse şu an yumurtlama sancısı çekiyorsunKızlar vallahiAllahin adını verdim şu özel günleri nasıl belirliyoruz. 33 gün 35 gün arası regli oluyorum eskiden 30 gündü ama sanırım insülin seviyem yükseldi. Çünkü kilo aldım biraz. Bana da anlatirmisiniz..
Eger 30 günde olursam 29 ocakta regli olucam yada 3 4 gün sonrası olucam. Kasiklarim az ama belim çok ağrıyor
Canım patladı benim test..pazartesiye kalmaz sanırım. Keşke bugün ya da yarın gidebilseydim ama nasipBenim dün t daha koyuydu değerlendirdim bugün aynı koyulukta c ile değerlendiremicem. Yarın yine test yapcam bakalım ama büyük ihtimal değerlendirebilirim
Yıllık LH kotamı bu testte harcamışım resmenCanım patladı benim test..pazartesiye kalmaz sanırım. Keşke bugün ya da yarın gidebilseydim ama nasip
Papatyamveben-Mavi
BurcuAD
Hmmm yumurtlama tarihlerime göre 1 gün sonra yumurtlama bitiyor artıkCanım benim tarihlerin dediğin gibiyse şu an yumurtlama sancısı çekiyorsun
Bende de ağrı var özellikle bel ağrısı çok. Bendeki de umut işteKizlaaarrr 197678957. Kez soruyorum bunu her ay her girdiğim topikte
ovulasyon testi kullanmıyorum kullandığım zamanlarda belirtilerimi hatırlamıyorum, yumurtalıklarda ağrı yumurta büyüyünce mi olur catladiginda mii??
Bana bir el atin dun ağrım yoktu ilişki oldu, bugün hafif akıntı ve ağrım başladı çatlama mıdır pik midir bu ağrının sebebi? dongum su şekilde normalde 26-27 günde bir adet olurum gectigiz dönem kimyasaldan gecikti neyi baz alicam bilemedim
Ne kadar doğru bir deyişİnşallah canım kolaylıkla oluverse valla harcadığımız paralarla çocugu buyuturduk yaa
Haklısın canım peki ilaç değil de doğal olarak ne kullanabiliriz? O pek sevmiyor böyle takviyeleri çaktırmadan veririm benBizimkinde hız ve morfoloji problemi var. Ama kardeşimin eşinde yok, yine de takviye olması kaliteli sağlıklı spermler üretmesi için onlara da verdi. Sonuçta dna nın yarısı da babadan geliyor onların da takviye almaları bu süreci kesin hızlandırır.
Ay benim de eşim hic sevmiyor ya test yaptigimda o benden çok strese giriyor akışına bırakıyoruz ama bizin kafa da hep orda vallaBende de ağrı var özellikle bel ağrısı çok. Bendeki de umut iştepik dediğin ovulasyon günü sanırım. Bende hiç ovulasyon testi almadım eşim aceleci değil bu konuda. Ama şu flo uygulamasında 2 arkadaşım hamile kaldı ilk aydan
Keçiboynuzu özü, pekmezinden daha faydalıymış. Ve de nohut suyu.. nohıt suyu erkeklerde acayip faydalıymış. Nohutu önceden kaynatıp suyunu da çaktırmadan yemeğine çorbasına ekleyebilirsin farketmezHaklısın canım peki ilaç değil de doğal olarak ne kullanabiliriz? O pek sevmiyor böyle takviyeleri çaktırmadan veririm ben
Ahahaha kesinlikle ben de aynıNe kadar doğru bir deyişçocuk bahanesiyle ilk defa kendime baktım bu kadar yoksa hayatta aklıma gelmez propolis folik asit d vitamini coenzim q10 o ne laa yenir mi
Evet keisnlikle buna inanıyorum böyle çok hikaye var.. evlat edindikten sonra hamile klan çok var.. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz.. bizim köylü bir nine varmış yaşlı olmasın rağmen bir çocuğu öyle benimsemiski olmayan sütü gelmiş.. herkesde saklanmış nazar değmesin diye..En güzel zamanda olucak inan.Sen elinden geleni yap gerisini üsteleme olmuyosa bi sebebi vardır zamanını bekliyodur.Annem bişey anlattı geçen bak sizinle paylaşym ben çok etkilendim bu hikayeden.Eski komşuları çok uzun yıllar ama çok uzun…Çocuk sahibi olmak için herşeyi yapmışlar ama bi türlü olmamış.Her yolu ama her yolu denemişler yıllarca.Bi gün artık yorulup bi bebek evlat edinmişler.Kadın üstüne titremiş bebeğin.Kendi doğurmuş gibi benimsemiş canına katmış.Yine de özenmiş bazı şeylere.Karnını doyurduktan sonra hem iletişimleri için hem kendi duygularını tatmin etmek için emzirmiş bu bebeği eşinden bile gizli ama süt yok tabi.Buna hemen her öğün devam etmeye başlamış.Derken bi gün bi bakmış kadının sütü geliyo.Hormonal ya,tetiklemiş heralde.Kadın nası mutlu olmuş anlatamam.Ağlaya ağlaya emzirmiş hep bebeğini.Aradan biraz zaman geçmiş kadın adet görmemiş.Doktorlara yıllarca aşina olduğundan hemen doktoruyla görüşmüş.Bi bakmışlar kadın hamile kalmış.Sağlıklı bi de güzel bi bebek doğurmuş.Herkes şaşırmış ama o bebeğin yicek ekmeği mi vardı artık belli aşamalardan mı geçmeleri gerekiyordu bişeylerin vesile olması mı gerekiyodu bilinmez.Mis gibi iki çocuk annesi.Geç olmuş güç olmuş ama çok güzel olmuş.Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama zaman ayırır da okursanız herkesin kendine bişeyler katabileceği bi olay bu.
Adetin bitiyormus zaten .. devam et sen dahabpik değil o. Anca olacak demekkiKızlar merhaba adetimin 4. Günündeyim kanamam bitti ama kahverengi akıntı devam ediyor yani adet bitmedi daha ovulasyon testim böyle çıktı normal mi yapmaya devam ediyim mi normalde yumurtlamam 14. Gün dalan oluyor 29 ocağa denk geliyor erken mi yumurtluyorum
Polipler bilemem ama ters rahim için ters pozisyonu öneriyorlar.. değerlendirilen aklinda bulunsun çoğu kadın böyle gebe kalmış..Kızlar bugün doktora gittim anlattım dedim 10 aydır istiyoruz ama olmadı ultrasonla baktı rahmimin ters ve poliplerimin olduğunu söyledi. Kan tahlili falan verdim. Çocuk sahibi olamamanın bir sebebi olabilir polipler ve ters olması ama şuan bir işlem yapmak istemiyorum yaşın çok genç dedi (26) birlikte bu ay yumurtlama takibi yapıp, bu ay da gebelik olmazda reglinin üçüncü günü gel dedi. Biraz kafam karıştı eyleme geçmek istiyorum artık ne engelse çözüm bulmak için doktor bekleyelim diyor böyle bir durum yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?