Canım baya önce olduHer ay aynı zamanda olmuyor yumurtlama çatlama. Ama bu pik bence yarın daha da koyulaşıp sonraki gün çatlayabilir. En son ilişki ne zaman olmuştu
Ah ya bu haftasonu gidebilme ihtiimalin yok mu hiçCanım baya önce olduayrı şehirlerdeyiz biz eşimle
Pazartesiyi ayarlayabildim, yarın da pik olursa pazartesi gidicem inşallahAh ya bu haftasonu gidebilme ihtiimalin yok mu hiç
Bence de öyle yap canım çünkü pik bence buPazartesiyi ayarlayabildim, yarın da pik olursa pazartesi gidicem inşallah
Ay hadi inşallah yarın da pik olursa pzt çatlar tam yetişmiş olurPazartesiyi ayarlayabildim, yarın da pik olursa pazartesi gidicem inşallah
Challenge yapıyorum resmen adrenalin doluAy hadi inşallah yarın da pik olursa pzt çatlar tam yetişmiş olur
AhahhahaChallenge yapıyorum resmen adrenalin dolu
İnşallah canıımAy hadi inşallah yarın da pik olursa pzt çatlar tam yetişmiş olur
Bu yumurtlama olayı nasıl istiyorsak o şekilde olmuyor sanırım ben de birkaç gün geç olsa istiyorum şu anErken yumurtlasam keşke diyorum ama hala silik çizgilerr
Ayın başında burda "yumurtam nasıl daha erken gelişebilir" diye yazıp duruyordum.. Çünkü 40 gün döngü olunca diğer ayı beklemek çok zor oluyor bi de sağlıklı bi süreç gibi gelmiyordu. En azından daha sağlıklı bi yumurtlama diye seviniyorum şu an :)Ahahhahaşu çabalarımızın sonuçlarını alalım artıkkk
Ne istesek tersi oluyor gibi geliyorİnşallah canıım
Bu yumurtlama olayı nasıl istiyorsak o şekilde olmuyor sanırım ben de birkaç gün geç olsa istiyorum şu an
Bak onlardan dolayı olabilir masajları ben de yapıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama henüz silik halaAyın başında burda "yumurtam nasıl daha erken gelişebilir" diye yazıp duruyordum.. Çünkü 40 gün döngü olunca diğer ayı beklemek çok zor oluyor bi de sağlıklı bi süreç gibi gelmiyordu. En azından daha sağlıklı bi yumurtlama diye seviniyorum şu an :)
Yumurtlama masajı yaptım aralıklı olarak eksik olan vitaminlerimi demir, D vit kullandım bi de çinko kullandım onu da önerdiklerini duymuştum, gerçekten işe yaradı demek ki hiç bu kadar erken olmazdı
Benim uygulamada yumurtlamaya 8 gün var görünüyor daha, o da şokta hepimiz şoktayızBak onlardan dolayı olabilir masajları ben de yapıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama henüz silik hala
Canım ben bir dolu bir boş denedim geçen ay bu ay da bir dolu iki boş deniycemKızlar burda ekran görüntüsünde sperm sorunu varsa mola demiş ama bizim sperm sayımız dusuk doktor 3-4 gun ust uste beraber olup sperm sayısını rahimde toplayın dedi sperm 5 gun yasayabildigi icin
Uygulamadaki tarihler her zaman uymayabiliyorBenim uygulamada yumurtlamaya 8 gün var görünüyor daha, o da şokta hepimiz şoktayız
Pik canım buYa bilenler bilir geçen ay bir türlü pik olmadı sonra da bir türkü çatlamadı..bu ay erkenden çatlar da değerlendiremezsem çok üzülcem..
Ah canım içim gidiyorPik canım bu
Ya bugün olursa çatlama.. bir fırsat bulursan kacirma bence..
Şimdi mesela çatlama yarın olursa, yine de pazartesi tutabilir belki demi, 1 gün canlı kalırsa kıymetli yumurtamızUygulamadaki tarihler her zaman uymayabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?