- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Merhaba, bu pik değil maalesef tam c kadar koyu olması lazıKızlar pik dediğiniz şey bu mu yoksa test mi bozuk anlayamadımay sıfır ovülasyon bilgisiyle iyi gelmişim bu günlere bide bu sıfır bilgiyle bebek yapmaya kalkıyorum @Arianaa @asunny My_Moonlight06 Papatyamveben-Mavi bu arada dün değerlendirilmedi bugün değerlendiriyim dimi
Merhaba beni de 26 Ocak olarak ekleyebilir misiniz acaba :)Herkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
gün aşırı denedık gecen ay bu ay ıkı gunde bır denıycem, esımın hızı dusuk sanırım sperm toparlayamıyor gunasırıdaKızlar bu arada gün aşırı ilişkide kız bebek şansı daha yüksek haberiniz olsun..
Canım keciboynuzu kuru deneyin ve Murat mermerkaya bize yumurtlama gunlerinde gunasırıdan ziyade rahimde spermin toplanmasını söyledi yani 3-4 gun devamlı ilişki önerdigün aşırı denedık gecen ay bu ay ıkı gunde bır denıycem, esımın hızı dusuk sanırım sperm toparlayamıyor gunasırıda
Aa ben tam tersi diye biliyodum geçen yaptığımda da t daha silikti çünkü t daha koyu olması lazım denildi, c kontrol çizgisi hep çıkması gerekiyo diye biliyodum. Testlere ben de çok güvenmiyorum ilk önce algılamadı zaten içini açtım ancak öyle emdi geri kapattımt kontrol çizgisidir, C Cizgisi T kadar koyu veya daha koyu olmalı ama sen degerlendır yınede bellı olmaz testlere de ben pek guvenemıyorum bazen sılık cıkarır yumurtlama olur kaçmasın
merhaba canım yazdığını hiç anlamadım c kadar koyu olması lazım demişsin zaten t çok daha koyu o yüzden sormuştum pik bu mu diyeMerhaba, bu pik değil maalesef tam c kadar koyu olması lazı
Hoş geldin tabi ekliyorumMerhaba beni de 26 Ocak olarak ekleyebilir misiniz acaba :)
canım T çizgisi koyu dikkat ettiysen bence bu pikkuzu cızgı belırgın ama rengı soluk gıbı geldı belkı kameradan olabılır ıkısı aynı koyulukta yada daha koyu olacak pık ıcın.
sen degerlendır bugunu
Hayır canım henüz pik değil bu . Madem degerlendirmedin Ozaman bugünü eş geçme bariKızlar pik dediğiniz şey bu mu yoksa test mi bozuk anlayamadımay sıfır ovülasyon bilgisiyle iyi gelmişim bu günlere bide bu sıfır bilgiyle bebek yapmaya kalkıyorum @Arianaa @asunny My_Moonlight06 Papatyamveben-Mavi bu arada dün değerlendirilmedi bugün değerlendiriyim dimi
T çizgisi oldukça koyu bence bu pik sen değerlendir yineKızlar pik dediğiniz şey bu mu yoksa test mi bozuk anlayamadımay sıfır ovülasyon bilgisiyle iyi gelmişim bu günlere bide bu sıfır bilgiyle bebek yapmaya kalkıyorum @Arianaa @asunny My_Moonlight06 Papatyamveben-Mavi bu arada dün değerlendirilmedi bugün değerlendiriyim dimi
kafam karışıyo ama fotografa dikkat ederseniz T çizgisi oldukça koyu pik bu değilmi ?????Hayır canım henüz pik değil bu . Madem degerlendirmedin Ozaman bugünü eş geçme bari
ben de t daha koyu olunca pik oluyo sanıyodum ya yanlış mı biliyorum anlamadımcanım T çizgisi koyu dikkat ettiysen bence bu pik
Bir gün var bir gün yok yapıyım dedim kuzuHayır canım henüz pik değil bu . Madem degerlendirmedin Ozaman bugünü eş geçme bari
Kızlar sizi yanlışlıkla kaosa sürükledim galibaT çizgisi oldukça koyu bence bu pik sen değerlendir yine
Valla al benden de o kadar ama testin üzerinde de t daha koyu olunca pozitif yazıyo sadece c olduğunda da negatif yazıyo bence c kontrol dikkat edilmesi gereken t çizgisikafam karışıyo ama fotografa dikkat ederseniz T çizgisi oldukça koyu pik bu değilmi ?????
Ayyy kizzzzz doğru söylüyorsun test benim tersime geldi birde orasını c sandım gözüm görmüyor bugün hahahahaha tersime geldi test.kafam karışıyo ama fotografa dikkat ederseniz T çizgis i oldukça koyu pik bu değilmi ?????
Kullanıyoz kuzumm baya faydası olduCanım keciboynuzu kuru deneyin ve Murat mermerkaya bize yumurtlama gunlerinde gunasırıdan ziyade rahimde spermin toplanmasını söyledi yani 3-4 gun devamlı ilişki önerdi
harika çözüldü konu kızlar bişey sorcam şimdi uvulasyon ile takip yapıp pik gördüğümüzde doktora gidince doktor yumurta boyutu ve ne tarafta olduğunu söylermiAyyy kizzzzz doğru söylüyorsun test benim tersime geldi birde orasını c sandım gözüm görmüyor bugün hahahahaha tersime geldi test.
-Arwen- kiiiiizz kooooooos hemen değerlendir yaşasinnn ay heycnalandimmm
Normalde söyleyebilmersi lazım sağ sol görünüyor sonuçta .. bir çok kişi ovulasyona bakarak doktora gitmiş ve doktor testi teyid etmiş doğruluğunuharika çözüldü konu kızlar bişey sorcam şimdi uvulasyon ile takip yapıp pik gördüğümüzde doktora gidince doktor yumurta boyutu ve ne tarafta olduğunu söylermi
Kiz köyü olan zaten T mis c silik olanMerhaba, bu pik değil maalesef tam c kadar koyu olması lazı
Hahah aynen canım aynen bende aldırayımay valla ne bulursak yıyıp ıcıyoruz bugunde kecıboynuzu alcam bıtmıs, bırazda ıncır kar yagcakmıs bugun alımde ALLAH korusun tipi olur çıkamam falan
27 ocakHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?