• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Şubat 2015, yeni umutlarla başlıyoruz kızlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayisigimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
331
210
43
Merhaba kızlar. 28 aylık evliyim. 18 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor. İlk Doktora gittiğimizde yumurta tembelligi gözüküyordu klomenle buyuyordu. Ama olmadı olmadı her ay hüsran gözyaşı. Tedaviye başladık klomenle. Yumurtalar büyüdü. Çatlama iğnesi olmadan catladi. Progeston testinde değer yukşek çıktı dedim hamileyim ama yine hüsran. Dr eşimden test istemedi. Kilo ver düzelir stresten dedi gönderdi. Moral bozuklugundan bidaha gitmedim. 6 ay ara verdik. Başka Dr gittik. Muayene oldum. Yumurta tembelliği var dedi. Eşimden hemen test istedi. Sonuçları alınca yıkıldık 9 milyonu. Bilmiyoruz da nedir ne değildir daha önce başımıza gelmemiş ağla ağla ağla. Kimselere de bir şey diyemiyoruz atıyoruz içimize. Bu değerlerle olmaz dedi üroloji Dr gittik. Muayene etti bi sorun yok ultrason çekildi bi sorun yok çinko evicap verdi ayrıca Çaksır suyu aldım içtik değerler bir ayda 17.40 yukseldi. Aşılama olabilir dediler hemen başlayalım dedik. Klomen çatlama iğnesi ve aşılama. Gel gelelim tutmadı. Çok üzüldüm çok ağladık esimle. Hiç bi belirtim yoktu. İki gün önce oldum adet bide. İlk Gece pembe pembe akıntı oldu belki dedim yerleşme kanamasıdır ama sabaha arttı. Normal seviyede değildi oluyordu ama az bi buçuk gün sürdü. Bu arada Dr hastane araştırdık. İstanbul amerikan hastanesine ayşe hanima gittik. Adetin üçüncü günüydü. Muayenede yumurta tembelliği çok az var düzenli adet oluyorsun yumurta rezerve çok güzel fakat hiç adet olmamışsın gibi duruyor dedi. Tam kanama olmamış. Zaten 3.gününde kesildi hiç gelmedi. Sperm testi yapıldı bu sefer 8 milyon çıktı. Proxeed plus verdi onu kullanıyoruz ayrıca keçi boynuz kuru iciyoruz. Şimdi benim adetimi bekliyoruz. Stresten kanama olmamış bi haftaya gelir dedi Dr ama gelen giden yok. İdrar testi yaptim ne olur ne olmaz diye bişi çıkmadı. Kan da da baktırmadim. Aklıma tek takılan neden tam adet olamadım. Tam olarak neden kanama olmadı. Tam olarak kanama olmasi bekleniyor suan. Kanama olduktan sonra Hsg çekilecek. İkinci aşılama tutmazsa direk tüp bebek dedi Dr.
Benim Hikayem böyle. Çok Üzgünüm. Tarifsiz acılar çekiyorum göz yaşlarımi hep içime atıyorum eşim üzülmesin diye.
Allah yardımcımız olsun. Herkesin hepimizin. İnşallah subat ayında bebeklerimız gelir inşallah.

Yinede umutsuz olmak yok. Dua ve sabır allah bize açısın ve bebeklerimizi bize göndersin.

Merhaba kızlar. 28 aylık evliyim. 18 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor. İlk Doktora gittiğimizde yumurta tembelligi gözüküyordu klomenle buyuyordu. Ama olmadı olmadı her ay hüsran gözyaşı. Tedaviye başladık klomenle. Yumurtalar büyüdü. Çatlama iğnesi olmadan catladi. Progeston testinde değer yukşek çıktı dedim hamileyim ama yine hüsran. Dr eşimden test istemedi. Kilo ver düzelir stresten dedi gönderdi. Moral bozuklugundan bidaha gitmedim. 6 ay ara verdik. Başka Dr gittik. Muayene oldum. Yumurta tembelliği var dedi. Eşimden hemen test istedi. Sonuçları alınca yıkıldık 9 milyonu. Bilmiyoruz da nedir ne değildir daha önce başımıza gelmemiş ağla ağla ağla. Kimselere de bir şey diyemiyoruz atıyoruz içimize. Bu değerlerle olmaz dedi üroloji Dr gittik. Muayene etti bi sorun yok ultrason çekildi bi sorun yok çinko evicap verdi ayrıca Çaksır suyu aldım içtik değerler bir ayda 17.40 yukseldi. Aşılama olabilir dediler hemen başlayalım dedik. Klomen çatlama iğnesi ve aşılama. Gel gelelim tutmadı. Çok üzüldüm çok ağladık esimle. Hiç bi belirtim yoktu. İki gün önce oldum adet bide. İlk Gece pembe pembe akıntı oldu belki dedim yerleşme kanamasıdır ama sabaha arttı. Normal seviyede değildi oluyordu ama az bi buçuk gün sürdü. Bu arada Dr hastane araştırdık. İstanbul amerikan hastanesine ayşe hanima gittik. Adetin üçüncü günüydü. Muayenede yumurta tembelliği çok az var düzenli adet oluyorsun yumurta rezerve çok güzel fakat hiç adet olmamışsın gibi duruyor dedi. Tam kanama olmamış. Zaten 3.gününde kesildi hiç gelmedi. Sperm testi yapıldı bu sefer 8 milyon çıktı. Proxeed plus verdi onu kullanıyoruz ayrıca keçi boynuz kuru iciyoruz. Şimdi benim adetimi bekliyoruz. Stresten kanama olmamış bi haftaya gelir dedi Dr ama gelen giden yok. İdrar testi yaptim ne olur ne olmaz diye bişi çıkmadı. Kan da da baktırmadim. Aklıma tek takılan neden tam adet olamadım. Tam olarak neden kanama olmadı. Tam olarak kanama olmasi bekleniyor suan. Kanama olduktan sonra Hsg çekilecek. İkinci aşılama tutmazsa direk tüp bebek dedi Dr.
Benim Hikayem böyle. Çok Üzgünüm. Tarifsiz acılar çekiyorum göz yaşlarımi hep içime atıyorum eşim üzülmesin diye.
Allah yardımcımız olsun. Herkesin hepimizin. İnşallah subat ayında bebeklerimız gelir inşallah.

Yinede umutsuz olmak yok. Dua ve sabır allah bize açısın ve bebeklerimizi bize göndersin.
Merhaba canım geçmiş olsun..rabbim hepimizin yardımcısı olsun. .Hepimize nasip olur insallh. .adetin in gelmemesi stres tendir. ...bnm 15 gün geciktigi oluyordu..adet kanama m genelde 5 gün sürerken stresten 1 2 gün geldiği oldu..

Çok geçmiş olsun canım, aşılamadan sonra regl durumları biraz böyle şaşıyor, bende kasımda aşılama yaptırdım, leke leke regl oldum 3-5 gün sonra söktü, daha bu ay normal haline döndü, endişelenme, benimde eşimin mırfoloji ve hız problemi var, kaan aydıs hocaya gittik, bize tavsiyelerde bulundu. Bol bol keçiboynuzu tozu, kendisinden bile daha yoğun dedi. Bol nohut, kuru incir, ısırgan otu çayı, emodex verdi proxeed plus yerine, aynı işlevi varmış ama fiyat anlamında daha uygun dedi. Dilerim hepimiz yavrulara kavuşuruz

Birbirimizi anca biz anliyoruz arkadaslar valla o kadar zor ki binlari yasamak insanlatin anlamasi mumkun degil bende asilama oldum dun bu ayin sonunu bekliyorum test yapmak icin.20 si gibi yapacam tabi adet olmazsam...benim.esiminde morfoloji bozuk keci boynuzu kuru ozu tozu pekmezi evicap zinco her seyi kullandik.bu ay 3. Asilamami oldum bakalim insallah bu ay hayirli ugurlu gelir hepimize arkadaslar.onceki gebeligimi de 2012 subatta ogrenmistim ayni boyle somestr tatiliydi.insallah yine subat ayi ugurlu gelir :(

Gerci bebegimi kaybettim o zaman ama bu sefer oyle olmaz insallah :(

Merhaba kızlar.. benim bir tüp bebek tedavim oldu ve ozaman 'umutsuz vaka' diye görünüyordu eşimin test sonuçları. Yani tel çare tüp bebek denildi. Negatif sonuç alınca ben yilmadim ve 4 ay boyunca eşime bitkisel takviyeler vs. Yedirdim.. Sonuç 0.4bin ve 4mil. Allahın izniyle doğal yolla olacak diye dua ediyorum.. ve Şubat Mart için çok umutluyum.. ovulasyon günlerimi takip ediyorum ve incir kürü de kendim içiyorum..
Şuanda havuç suyu ve muhteşem 3'lü içiyor eşim...

Rabbim evlat hasreti ile sınamasın..

merhaba kızlar benım tedavı ıptal oldu aykı moralım cok bozuk herseyın hayırlsı kızlar benım hıkayemı az cok yazayım sızlere aralık 4 gıbı basladım tedavıye zeynep kamıl hastanesınde ıgenın 4 gunu gıttım ne sagda ne solda yumurta vardı dedıler dozu artıralım artırdılar menegon 2 toz bır su oldu peregon 300 vuruldum sonra 7 gunu gıttıgımde sagda 1 tane yumurta gorduler 10 mm ve 13 gun 14,8 15 gün 16,00 mm olmustu cuma gunu ve cumartesı dedıler 23,45 catlatma ıgnenı yap yaptım bu cumartesı pazartesı opu olucan demıslerdı 16 mm oldugu gun sonra pazartesı gıttım guzel anestezımı aldım pasa pasa sonra ayıldım hıc bırsey demedıler jellerı bıle anlatılar ıyı dedım 1 tane ama demek dolu cıkmıs bugun ıcın 11 arar durumu ogrenırsınız dedıler neyse hastaneden cıktık ogun 1 saat sonra telefon karısıklık olmus sızden yumurta alamamıslar ovele olmus catlamıs yumurtanız gununden once bulamadık demezlermı sınırlerım bozuldu paranızı alın ssubatta tekrar gelın baslayın demezlermı 1 hakkım yandı tabı hıcbır ıslem olmamasına ragmen ılacı kullandıgım ıcın okadar kotu oldumkı anlatamam bu arada benım sorunum over azlıgı amh dusuklugu amh 0,49 yaasım 33

Back