Sperm sayisi ni bilmiyorum ama cok iyi dedi doktor tek yumurtam gelişmişti canım Çoğul gebelik riski yok dedi olsunda Varsın tek olsun cnm inşallahInsallah cifter cifter gelir bebekler... Bu arada kac folikul olustu? Sperm sayiniz kacti?
Sperm sayisi ni bilmiyorum ama cok iyi dedi doktor tek yumurtam gelişmişti canım Çoğul gebelik riski yok dedi olsunda Varsın tek olsun cnm inşallah
İnşallah canım bilmiyorum dün sabah oldum işte yorumlara bakınca sayfalarda ilkinde fazla Ümit bağlamamak Lazım genelde tutmadığı nı okuyorum inşallah yanılırım eğerki tutmazsa gelecek ay tekrar aşılama dedi doktorum ona sevindim gerçektenInsallah canim, Allah gonlune gore versin, sayinizin iyi olmasina cok sevindim.. Eger vakti gelmisse o yumurta zaten bebegin olur, tutunur ins :)
İnşallah canım bilmiyorum dün sabah oldum işte yorumlara bakınca sayfalarda ilkinde fazla Ümit bağlamamak Lazım genelde tutmadığı nı okuyorum inşallah yanılırım eğerki tutmazsa gelecek ay tekrar aşılama dedi doktorum ona sevindim gerçekten
Bu güzel bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim gerçekten öyle Ozaman bende Bebeğin tuttuğunu karnımın şiştiğini hamilelik alışverişler i ve doğum hayal edeyim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler :)Sen kendini kotuye alistirma hemen, her sey nasip..bazen bir asilama bu isin sebebi olur... Olmazsa kismini daha sonra dusun.. Burada cinli bir doktorum "beyin oyle guclu ve etkili bir organ ki, inanamazsin...sadece dusunce gucu bile zaten vicud kimyasini degistirebiliyor" demisti... Gercekten oyle..
Bu arada aklima geldi de spor yarismacilari arsainda bir arastirmada dusunce gucu ve basari incelenmis. bir gruba buyuk odulu kazanadiklari ani hayal etmeleri telkin edilmis yarismaya hazirlik sirasinda. Yarismaya nasil basari ile tamamlayip, odulu alislari falan... Diger grup ise rutin yarisma hazirliklarina devam etmis... Arastirma sonucunda, yarismayi kazandigini hayal edenlerle, normal yaris hazirligi arasinda ciddi odul farki olusmus... Beyin MRlari incelendiginde, beyinin hayal ederken, olusturdugu etki, sanki gercekten tecrube edilinmis bir bilgi gibi beyini harekete geciriyormus...Dolayisiyla yarisma sirasinda beyin ilk kez yasadigi bir olay gibi degil, daha onceden bildigi bir tecrube gibi kontrole devam ediyormus...Neyse iste aklima geldi... :)
Bu arada dusuncelerde bir nevi duadir, sen dualarini halis tut, gorelim Mevla neyler...
Bu güzel bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim gerçekten öyle Ozaman bende Bebeğin tuttuğunu karnımın şiştiğini hamilelik alışverişler i ve doğum hayal edeyim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler :)
Bu arada sen ne durumdasın
Negüzel bilgilerin var maşallah sana Allah'ım gönlüne göre versin nekadarlık evlisin yaşın kaçHamdolsun iyiyim canim, bugun adetin 5. gunu. Cuma gunu ilaclara basladim. Hergun 5 gr femara, iki gunde birde 100ui Gonal F kullaniyorum. Ilk ultrasound guzeldi cok suskur. ameliyat sonrasi da ilk ultrasound... Cok sukur hersey iyi gorumdu. Folekuller olusmaya baslamis... bakalim, carsamba tekrar gidicem ve kac tanesinin buyudugune bakicaz..
Bu arada hergun 2 kivi(kan sulansirici etkisi var) ve bir nar (rahmi kalinlastirici) yemeye calisiyorum.. bide hergun ayaklarimi sicak "epsom salt"lu suya sokuyorum (kani temizleme detox etkisi var- yumurtlama ignesine kadar devam edicem) en az 40 dakika..Bi de karnima mutlaka isitici (heating pad) koyuyorum, kan dolasimi artsin diye.... Ilk ultrasounda doktor 3. gun olmasian ragmen cok iyi sayida folikul var demisti. Insallah ilaclarla daha da buyurler...Diger arkadasa da tavsiye ederim...
Negüzel bilgilerin var maşallah sana Allah'ım gönlüne göre versin nekadarlık evlisin yaşın kaç
Âmin ben de 27 yaşındayım ve bu yıl 4 yıl olcak evleneli4 snedir evliyim canim..32 yasindayim...
Yaklasik 8 senedir amerikadayim.Turk sitelerinden cok amerikan sitelerinde vakit gecirdim, sonra kadinlarkulubunu buldum..insanin kendi dilinde derdini anlatmasi en guzeli.. Aslinda bir cogunu oralardan ogrendim... Allah kimseye sifa aratmasin... Herkesin derdine tez zamanda derman versin insallah..
Âmin ben de 27 yaşındayım ve bu yıl 4 yıl olcak evleneli
Nasip canım 87 liyim 23 buçuktan evlendm 2011 temmuzunda evlendmNe guzel sen daha gencsin, sansin daha yuksek
Nerdeyse ayni zamanlarda evlenmisiz. Biz aralikta 4 yili bitirdik...
Kızlar aşılama dan önce vajinal muayene oluyor mu yani çatlatma iğnesi vurdum ama çatlatma ma gibi bi durum olabilir mi ona bakıyor mu dDr. .
Hım anladım canım sağolasın. .Bildigim kadariyla baska bir muayne olmuyor..En azindan benim olmayacak onu biliyorum..
36 saat sonra canımArkadaşlar merhaba. Bende 32 yaşındayım 12 yıldır evliyim 11 yaşında kızım var. Ancak kızımdan sonra hiç korunmadım hiç te hamile kalmadım. Son üç yıldır tedavi oluyoruz 2 hsg 1 laparoskopi bir önceki ayda klomen ve çatlatma iğnesi yinede olmadı. Kısmetse bu ay aşılama yapılacak klomen kullandım yine. 13 şubatta bir aksilik olmazsa çatlatma iğnesi yapılacakmış. Peki iğneden ne kadar sonra aşılama yapar?
Cnm ben fransadayım cuma günü aşılamam oldu ve ondan önce 3 kere gittim hastneye 1 er gün aralıklarla sabah erken saatte kan alıyorlar LH değeriyle anlıyorlar yumurtlama zamanını ve ultrasonla yumurta ölçümü yapıolar ona göre öğleden sonra arayıp iğne dozunu Söylüyorlar ve aşılama Gününe karar veriyorlar ama Türkiye'de nasıl oluyor bilmiyorumKızlar aşılama dan önce vajinal muayene oluyor mu yani çatlatma iğnesi vurdum ama çatlatma ma gibi bi durum olabilir mi ona bakıyor mu dDr. .
Benden hiç kan almadı dr sadece adetli iken tahlil yapmıştı. Yumurtanın boyunu ölçtü ona göre iğneyi verdi hayırlısı bakalım. .Yani kan değerlerindende anlıyorlar yumurtlama zamanını