Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben puregon iğneyi az önce vurdum 75 lik doz olarak peki içinde kalan diğer dozlarıda kullanacakmıyım yoksa yeni bir 300 lük doz mu açacağım .
kalan doz kartuşun içinde duruyor onu çıkaracakmıyım. kalacak mı ? sadece iğne ucunu mu değiştireceğim. gibi sorular kaldı. ben kartuşun ucundaki iğneyi çıkarttım. kartuş kalemin kapağını kapattım öylece dolaba koydum. acaba ucuna yeni iğne takıp öylemi dolaba koymalıydım

Igneyi degistirip kullanmaya devam edeceksin canim..tekrar yeni bir 300luk acmana gerek yok. her seferinde dozunu ayarla ve uygulan...

Bugun bende doktor gittim, cok sukur yerni olusan folikullere bakti, gayet guzel dedi. 5gr Femara+ 100iu gonal f kullanicam. Insallah hayirlisi olur herkes icin...

İnsallah emeklerimiz boşa çıkmaz bende ayın 2 sinde ilk asilama mi yaptırdım 5. Gunum beklemek zor geliyor umarım sonucu güzel olur hepimiz icin

Bende

bugün oldum aşılama hayırlısı olsun inşallah
Canım hayırlısı ile tutsun aşılaman.
İnsallah emeklerimiz boşa çıkmaz bende ayın 2 sinde ilk asilama mi yaptırdım 5. Gunum beklemek zor geliyor umarım sonucu güzel olur hepimiz icin

Inşallah güzel sonucunu oluruz burdan..kızlar aşılama sonrası kullandığınız bişey var mı..

Inşallah güzel sonucunu oluruz burdan..kızlar aşılama sonrası kullandığınız bişey var mı..[/QUOTE]

Evet var Folbial Coraspin ve Crinone %8 vajinal jel verdi bana

Hım canım coraspin ne için pıhtılaşma için mi ..bende almayı düşünüyorum coraspin i..

Benimde ilk aşılamam :) Bana doktor akşam 5'ten sonra yaptır dedi. Ben 7-8 gibi yaptırıyorum iki gündür.

bugün 2. iğnemi oldum. hiç acımıyormuş boş yere korkmuşum :)

Benimde ilk aşılamam :) Bana doktor akşam 5'ten sonra yaptır dedi. Ben 7-8 gibi yaptırıyorum iki gündür.
2. iğneyi sağ tarafa yaptım. ben kendi kendime yapıyorum 21.30 da benim iğne saatim oldu. hoş bugün canımı azıcık yaktım iğnenin dozaj kısmı ters yerde kalınca görmek için döndürdüm oda sıkıntı oldu. hala acıyor tamamen kendi hatam. zamanla öğreneceğim gibi :)

Ayy bravo size kendi kendine yapanlara hayranım :)
Ben başkası vururken bile dur dur diye bağırıyorum :) ama tabi iğne ucu ince olduğu için ağrımıyor o yüzden korkmadım ama kendim vuramam sanırım :)

Ayy bravo size kendi kendine yapanlara hayranım :)
Ben başkası vururken bile dur dur diye bağırıyorum :) ama tabi iğne ucu ince olduğu için ağrımıyor o yüzden korkmadım ama kendim vuramam sanırım :)
bende kendime vuramam sanıyordum. acile gidip vurdururum diyordum ama düşündüm yok yere 10 sn için evden çık hastaneye git :) üşendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…