arkadaşlar ben puregon iğneyi az önce vurdum 75 lik doz olarak peki içinde kalan diğer dozlarıda kullanacakmıyım yoksa yeni bir 300 lük doz mu açacağım .
kalan doz kartuşun içinde duruyor onu çıkaracakmıyım. kalacak mı ? sadece iğne ucunu mu değiştireceğim. gibi sorular kaldı. ben kartuşun ucundaki iğneyi çıkarttım. kartuş kalemin kapağını kapattım öylece dolaba koydum. acaba ucuna yeni iğne takıp öylemi dolaba koymalıydım
bugün oldum aşılama hayırlısı olsun inşallahBugun bende doktor gittim, cok sukur yerni olusan folikullere bakti, gayet guzel dedi. 5gr Femara+ 100iu gonal f kullanicam. Insallah hayirlisi olur herkes icin...
Canım hayırlısı ile tutsun aşılaman.Bende
bugün oldum aşılama hayırlısı olsun inşallah
İnsallah emeklerimiz boşa çıkmaz bende ayın 2 sinde ilk asilama mi yaptırdım 5. Gunum beklemek zor geliyor umarım sonucu güzel olur hepimiz icin
Ben progesteron kullanıyorum fitil sabah akşamCanım hayırlısı ile tutsun aşılaman.
Inşallah güzel sonucunu oluruz burdan..kızlar aşılama sonrası kullandığınız bişey var mı..
Hım tamam dr bana verecek mi bakayım vermezse kendim sorayım..Ben progesteron kullanıyorum fitil sabah akşam
Canım hayırlısı ile tutsun aşılaman.
Inşallah güzel sonucunu oluruz burdan..kızlar aşılama sonrası kullandığınız bişey var mı..[/QUOTE
Evet var Folbial Coraspin ve Crinone %8 vajinal jel verdi bana
Hım canım coraspin ne için pıhtılaşma için mi ..bende almayı düşünüyorum coraspin i..
Hım tutunması için. .bbebisin gelmiş olsun annesine. .Çocuğun tutunması icinmis
arkadaşlar iğneyi saat kaçta yapıyorsunuz? puregon 300 lükten 75 doz vuracağım( biraz korkuyorum açıkcası) akşam vurun iğneyi dediler, yan etkisi daha az hissedilirmiş , umarım yan etkilerini yaşamam. genelde ilaçlara karşı alerji geliştiriyorum. bakalım bunda ne yapacağım. bu ay ortasında yada sonuna doğru aşılamam olur herhalde aksilik olmazsa tabi. ilk aşılamam olacak :)
Hayırlıs olsun canım bende aşılamamı oldum bugün sana verdikleri iğnenin adı bende oldum fostimon kullandım tabi 3 défa yumurtlama takibi yapıldı iğneyle tabi şimdi aşılama içinde aynı göbekten ama hiççç farketmiyosun bile valla hiç acımıyor olmuş bitmiş iğne çokkk incee
2. iğneyi sağ tarafa yaptım. ben kendi kendime yapıyorum 21.30 da benim iğne saatim oldu. hoş bugün canımı azıcık yaktım iğnenin dozaj kısmı ters yerde kalınca görmek için döndürdüm oda sıkıntı oldu. hala acıyorBenimde ilk aşılamam :) Bana doktor akşam 5'ten sonra yaptır dedi. Ben 7-8 gibi yaptırıyorum iki gündür.
2. iğneyi sağ tarafa yaptım. ben kendi kendime yapıyorum 21.30 da benim iğne saatim oldu. hoş bugün canımı azıcık yaktım iğnenin dozaj kısmı ters yerde kalınca görmek için döndürdüm oda sıkıntı oldu. hala acıyortamamen kendi hatam. zamanla öğreneceğim gibi :)
bende kendime vuramam sanıyordum. acile gidip vurdururum diyordum ama düşündüm yok yere 10 sn için evden çık hastaneye git :) üşendimAyy bravo size kendi kendine yapanlara hayranım :)
Ben başkası vururken bile dur dur diye bağırıyorum :) ama tabi iğne ucu ince olduğu için ağrımıyor o yüzden korkmadım ama kendim vuramam sanırım :)
Bende
bugün oldum aşılama hayırlısı olsun inşallah
Hayir dusun, hayir olsun insallah..İnsallah emeklerimiz boşa çıkmaz bende ayın 2 sinde ilk asilama mi yaptırdım 5. Gunum beklemek zor geliyor umarım sonucu güzel olur hepimiz icin