2 şubatta aşılamam olduNezaman
nezamn yaptırmıştın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 şubatta aşılamam olduNezaman
nezamn yaptırmıştın
Yok 2 şubatta yapıldıbende meliha hanıma ne zmaan yaptırdın 24 ocak saat 11 de felan mı :)
Herkese merhaba, 4 kez klomen ve ovitrelle denemesinden sonra bu defa aşılamaya karar verdik ve dün ilk aşılamam yapıldı. Buradaki yorumları okuyarak acımaz düşüncesiyle gittim fakat canımdan can koptu resmen zaten muayenede bile kasılıyorum bu sefer heyecan ve stresten iyice kastım ve spekulum yerleşmesinde çok bağırdım meğer rahim ağzım çok gerideymiş o kadar kasmasam aslında çok kolay bir işlemmiş. Öncesinde 5gün klomen sonra 2kez gonal-f en son ovitrelle yapildi 36saat sonrada aşılama aynı zamanda alttan 200mg progestan geceleri. PKOlu olduğum icin yumurtlama ve yumurta büyümesi sorunum var.Dr. garanti olsun diye dün aksam bu sabah ve yarin aksam icin iliski önerdi aksamı pas gectik bakalım hayirlisi artik. Hem umutlaniyorum hem de pkoluyum progesteron hormonum cok düşük vb... bircok seyi düşünüp umudumu kaybediyorum. Şu 15gün nasıl geçecek bilmiyorum. İnsan düşünmeden duramıyor her ay vücudumu inceleyip kesin hamileyim diyorum sonra hüsran. Nasıl bir psikolojiyse heray tüm belirtileri yasiyoruz resmen. Allah hepimize sabirlar versin ben cok ugrasan kisileri gördükce önce onlara ver sonra biz daha yolun basindayiz diyorum hep. İnsallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Aminnnn
Günaydın hanımlar ben dw dün kontrolde idim iki tane yumurta varmış cuma tekrar çağırdı o zaman karar verecek aşılama ma ya da normal deneyeceğimize. .hhayırlısı ile gebelik olursun hepimizdhepimize de ben gonal f 300 lük kullanıyor um ilk 5 gün 62.5 bugün 75 kullanmaya başlayacak cuma kontrol. .
Canım hayırlı olsun tedavin. .bişey öğrendim onu ni sor Özel has. Rapor çıkartıyor muş o zaman iğnenin parası nerde ise yarı yarıya Düşüyor muş. .bunu bi sor. .şu kadar yıllık evli olacan bi diye bi kaide filan yokmuş ben ilaçları aldıktan sonra öğrenmiş tim. .Ben daha dozunu bilmiyorum ama galiba ben de gonal f kullanicam, bi de 5mg femara... Ama burda ilaclar cok pahali, biraz moralim bozuldu..
Canım hayırlı olsun tedavin. .bişey öğrendim onu ni sor Özel has. Rapor çıkartıyor muş o zaman iğnenin parası nerde ise yarı yarıya Düşüyor muş. .bunu bi sor. .şu kadar yıllık evli olacan bi diye bi kaide filan yokmuş ben ilaçları aldıktan sonra öğrenmiş tim. .
Merhaba arkadaşlar,
Benimde bugün adetimin ilk günü yine çok umutluydum ama olmadı.
Bugün doktorum ile görüştüm ve cuma günü aşılama tedavisine başlamak için randevu aldım. Bakalım hayırlısı, beni neler bekliyor merak ediyorum. Umarım hepimiz için her şeyin hayırlısı olur.
Hım anladım canım allah mum yardımcın olsun...Ben amerikadayim, malesef burda karsilamiyorlar...
Evet canım öylemiş ben aldıktan sonra öğrendim. .Gonal f için ilaç raporu çıkarıyorlar ( 1 aylık ) ama yinede ilaçlar pahalı farkını veriyorsun. Rapor olmasa altından kalkılacak gibi değil zaten
Seninle ayni gunlerimiz...bugunde benim ilk gunumdu. Cuma gunu ilk ultrasoundla baslicaz insallah...Hayirlisi olur ins...:)
Hayırlıs olsun canım bende aşılamamı oldum bugün sana verdikleri iğnenin adı bende oldum fostimon kullandım tabi 3 défa yumurtlama takibi yapıldı iğneyle tabi şimdi aşılama içinde aynı göbekten ama hiççç farketmiyosun bile valla hiç acımıyor olmuş bitmiş iğne çokkk inceeBen sabah gittim doktora iğne verdi bugün akşam başlayacağım. Göbekten oluyormuş korkuyorum canım sıkıldı o yüzden...
Allah'ım yüzümüze bakar inşallah olur ilk seferde...
Allah işimizi rast getirsin.
Aşılama n tutsun canım inşallah benimde pazartesi hayırlısı bakalım .Benimde aşılamam yarın inşallah dua edin