subakut iltihaplı troit olup iyileşen var mı

Merhaba ,umarım birileri mesajımı görür ve yanıtlar ,kasım ayında bir troidit geçirdim hipertroid olmuştum saçlarım topak topak döküldü terleme heyecan neyse gittim doktora troidit geçirmişsin dedi ama sonra bu düzene girdi yaklaşık martın 7 di gibi boğaz ağrısı oldu bende ama cidden bir grip geçirdim ve hemen akabinde boğazımdan kulağa yayılan bir ağrı başladı ama troidime ellediğimde bir ağrı yok ultrasonda görünen bir belirti yok çünkü zaten kasım ayında yaşamıştım troidit olmuştum o yüzden mi bilmiyorum crp ve sedimastasyon kötü değil yani şuan tek yaşadığım boynumdan çene altıma ve kulağa yayılan ağrı ateşimde 37 derece genelde doğal olarak doktorlara bu halimle gittiğimde endokrin benimle ilgili değil diyor ne yapacağımı şaşırdım bu subakut yaşayanlar hastalık bitene kadar hep tiroidlerimi bastırınca ağrıyor yani benim de boynumun yan taraflarını düşünün kulağın altına yayılan bir ağrı ama nasıl sanki sıkıyorlar destek rica eserim

Canım ultrasonda belli oluyor subakut ultrason temiz dedilerse çok takmamaya çalış bence

Takmıcam ama kulaklarımın arkası ağrıyor ve boynun iki yanına doğru vuruyor sadece subakut geçiren arkadaşlar böle birşey yaşadımı onu merak ediyorum

Merhaba ,umarım birileri mesajımı görür ve yanıtlar ,kasım ayında bir troidit geçirdim hipertroid olmuştum saçlarım topak topak döküldü terleme heyecan neyse gittim doktora troidit geçirmişsin dedi ama sonra bu düzene girdi yaklaşık martın 7 di gibi boğaz ağrısı oldu bende ama cidden bir grip geçirdim ve hemen akabinde boğazımdan kulağa yayılan bir ağrı başladı ama troidime ellediğimde bir ağrı yok ultrasonda görünen bir belirti yok çünkü zaten kasım ayında yaşamıştım troidit olmuştum o yüzden mi bilmiyorum crp ve sedimastasyon kötü değil yani şuan tek yaşadığım boynumdan çene altıma ve kulağa yayılan ağrı ateşimde 37 derece genelde doğal olarak doktorlara bu halimle gittiğimde endokrin benimle ilgili değil diyor ne yapacağımı şaşırdım bu subakut yaşayanlar hastalık bitene kadar hep tiroidlerimi bastırınca ağrıyor yani benim de boynumun yan taraflarını düşünün kulağın altına yayılan bir ağrı ama nasıl sanki sıkıyorlar destek rica eserim
6 ay sonra geçti okdr kötü bir şey diki anlatamam ekimde başladı Ocak da biti psikolojim bozuldu resmen

Takmıcam ama kulaklarımın arkası ağrıyor ve boynun iki yanına doğru vuruyor sadece subakut geçiren arkadaşlar böle birşey yaşadımı onu merak ediyorum
Yaşadım berbat bir şey boynumu çevirmek imkansız kötü bir şey diye düşünüyorum hep çok şükür ki canım geçti onun yüzünden psikolojik ilaçları aldim

Yaşadım berbat bir şey boynumu çevirmek imkansız kötü bir şey diye düşünüyorum hep çok şükür ki canım geçti onun yüzünden psikolojik ilaçları aldim
Peki kulaklarınızda kepçesinde kulak arkasında bir ağrı yaptımı boyundan çene altından kulağa doğru hiç geçmeyen bir kulak ağrısı yaptımı lütfen bu sorularım çok önemli ayrıca 2 . Sorumda şu 6 ay boyunca hep mi crp sedimastasyon yüksekti hep mi troid tarafında ağrı vardı ultrasonda hep mi troidit belirtisi vardı

Peki kulaklarınızda kepçesinde kulak arkasında bir ağrı yaptımı boyundan çene altından kulağa doğru hiç geçmeyen bir kulak ağrısı yaptımı lütfen bu sorularım çok önemli ayrıca 2 . Sorumda şu 6 ay boyunca hep mi crp sedimastasyon yüksekti hep mi troid tarafında ağrı vardı ultrasonda hep mi troidit belirtisi vardı
Merhaba ben şubat ayından beri bu Hastalıkları uğraşıyorum. 3,5 ay kadar kortizon kullandım. Gittiğim endokrin dr u eğer düzelmez ise farklı bir tedaviye başlayacağını daha uzun kortizon kullanımı alışkanlık yapabileceğini söylemişti. Son tahlillerimi Sağlık ocağında yaptırdım ve dahiliyeye gösterdim değerler normal demişti ama korziondan bitiminden bir iki gün sonra ağırlar geri geldi. Şimdi tekrar endokrine gideceğim. Ve evet ben dişlerim aynı anda çürümeye mi başladı şüphesine düşmüştüm ilk başta dediğiniz gibi çeneyi aşıp kulak arkasına kadar uzanan hassas bir Ağrı ne yazık ki. Saçlarım deli gibi dökülüyor. Allah beterinden korusun ne diyelim geçmiş olsun size de

Bende de 1,5 aydir gecmeyen bir bogaz agrisi var. Bir sag tarafta oluyor bir sol tarafta. Şuanda sağ tarafta oyle bir agri var ki daha once hic karsilasmadim. Bilinen bir tiroid hastaligim da yok. Antibioyptikler verip verip gonderdiler hep hic bir ise yaramadi. Ulstrasona da girmedim hic. Çapadan randevu aldim dahiliyeye insallah bisey cikmaz ama sorunun ne oldugunu henuz bilmiyorum. Tiroid hastaliklarinda bu neyin belirtisi olabilir?

Merhaba nasıl gti acaba tedaviniz nasıldı? Ben kortizondan kurtulamıyorum da crp bi türlü inmiyor :KK43:
Çok geçmiş olsun. Bende bu süreci çok ağır yaşayanlardanım. Hastalık ortalama altı ay sürüyor. Kortizon süreci rahat geçirmeni sağlıyor, sadece hastalığı baskılıyor. Hastalığın seyri devam ederken kortizonu bırakırsan tekrar kötüleşebilirsin bu normal. Hastalık hafifledikçe zamanla kortizona ihtiyacın kalmayacak.

Son düzenleme:
X