şuanda bebeğimi yavaş yavaş kaybediyorum ve elimden hiçbirşey gelmiyooo

deniz8383

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
255
1
merhaba arkadaşlar bu sitede sizlerle beraber mutluluk haberlerini okudum ve biğün bende böle yazıcam dedim yazdımda ama şuanda bebeğim bizi bırakıyo ve ben hiçbirşey yapamıyor ve çook korkuyorum...dr buğün sadece bekliceğimiz söledi.bebeğim gelişiyo kalbide çok güzel atıyo ama kesesi hiç büyümüyo ve bebeğimi damla damla ayrılıyo benden...kesesinin gelişmesinin bir mücize olduğunu söledi ve o mücize gerçekleşimiii?????:gitme::gitme::gitme:

canımmmm içini ferah tut tatlım inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana ..duam seninle ve bebeğinle......

canim senin icin hayirlisini Rabbim bilir, hayirlisiysa o en guzel mucize senin olsun. sonuna kadar bekle.

yarın kadir gecesi senin için dua edicem :Saruboceq:ablacım allah yardımcın olsun

inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, o mucize için bende dua edeceğim canım

canım geçmiş olsun bende ayni durumu mart 2008 de yasadım. bebek büyüyor ama kesesi gelişmiyordu. inş senin kesen gelişir rabbim size bağışlasın

cnm allah şifalar versin... bu mübarek gecede bol bol dua et... ve dua iste! buradaki herkes birbirini görmeden seven ve inanan insanlar... herkes sana ve bebeğine dua edecektir... inşallah hersey düzelecek ve sen buradan mutlu haberler vereceksin bize :teselli:

Canım bugün dualarıma seni ve bebişinide katıcam..

Sende bol bol dua et.. Rabbim ne derse o olur

saolun arkadaşlar.biraz önce dr geldim.kanama çok gelince artık düşmüştür diye düşünüyodum ama hala kalbi atıyo.yaşamak için savaş veriyo.dualarınız için tşk ark.

cnm inanki dualarım seninle bol bol dua edeceğim sen olumlu düşün cnm inş bebğin sanan tutunur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

deniz8383 bol bol dua et.. bız de senın ıcın dua edyoruz ınsaellah umdugun gıbı ıstedıgın gıbı olur saglıkla alırsın yavrunu kucagına... Allah'a emanet olsun

rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir bebek olarak dünyay gelmesini nsaip eder inş dualarımz seninle

allah yardımcın olsun arkadaşım,kuzucuğunu allah sana bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…