• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan o kadar yardıma ihtiyacım var ki. okuyup bana fikir veriri misiniz? sağlıklı düşünemiyorum

Öncelikle merhaba. Iki hafta önce 1 yıldır süren sorunlu iliskimi bitirme kararı aldım ve uyguladım. Iyi ayrildik. cok uzulerek verdigim ama dogrulugundan da emin oldugum bir karardi. Iliski suresince bana karaktersiz oldugunu kanitlicak bircok sey yapti, yasatti. Bunlari onu cok sevdigim icin asarim diye dusunup iliskime devam etmeye calistim ondan kopamadim. Çünkü hayatimda kimseyi onu sevdigim kadar sevmedim. Ona verdigim degeri tavizi kimseye gostermedim. Bir kiz yuzunden daha once bircok sorun yasadik. Alenen flortlestigi ve benim mesajlarini gordugum halde konusmaktan vazgecmedigi bir kiz. Iliskimizi ondan saklamisti hatta gorusmek istemisti. Bu yuzden de ayrilik yasamistik. Sonra pisman oldugunu soyledi agladi yalvardi baristik. Ama kizi da silmemek icin bin dereden su getirdi. neyse sildi barsitik. devam ettik. sonra da bir suru pisligi cikti ortaya. Neyse en sonunda ben onun guvenilmez oldugunu anlayip ayrildim ama iyi ayrildik. Hayatima kimseyi almicam dedi son konusmamizda. Sarila sarila aglaya aglaya ayrildik. Onu cok sevdim ben. sosyal medyadan fotograflarimizi kaldirmamisti. Bugun ne gordum?? Fotograf kalkmis ve o kiz takip edilmeye baslanmis. Yani konusmaya baslamislar. inanin sinirden elim ayagim titredi. Karsimda olsa onu parçalardim. Aglamaktan helak oldum evet hayatinda biri olabilir AMA O OLMAZ.. O KIZ OLMAZ.BUNU BANA YAPAMAZ. ben bunu haketcek bisey yapmadim. Bir insan bu kadar karaktesiz olamaz. Daha iki hafta olmus. Herseyin bir adabi vardir. SIMDI BEN NE YAPAYIM. YARDIM EDIN FIKIR VERIN.. takipten cikarip heryerden sildim. Ama inanin arayip sana hakkimi helal etmiyorum yasattiklarini yasicaksin iki yakan bir araya gelmicek doktgum her damla goz yasi senden ciksin mi diyeyim. Yoksa sessiz mi kalayim???? Lutfen fikir verin bana. Inannin saglikli dusunemiyorum. Duramiyorum yerimde. Bana bunu yapmicakti. En zayif noktamdan vurdu beni. Sessizlik mi, yoksa arayip agzima geleni soylemek mi? Tecrubelerinize ihtiyacim var
Ah canım inşallah aramamışındır doğru kararı verdiğini onaylatmış sana sakin arama sorma keyfine bak bi iki haftaya alışırsın

Ararsan onu hala önemsediğini gösterirsin, onu takip ettiğini de gösterirsin. Sakın arkana bakma. Geçmişe takılı kalma. Yoluna devam et. Onunla ilgili her şeyi kapat.

Okurken gercekten sinirlendim. Sen kendine nasil bunu yaparsin, gururun nerde, kaldiki alenen aldatan karaktersiz bi adam icin neden kendini hirpaliyorsun ya bu kadarda yutmayalim yapilan namussuzluklari .
Ders cikarman gerekirken uzulup oturmakta neyin nesidir . Yasin genc , tohumuna para mi saydin, cok ozur diliyorum yorum boyle cikti ama kendini toparla , dost aci soyler diyelim .

Sakın arama, sabret. Acı çekiyor olabilirsin ama ilerde keşke aramasaymışım deme. Zaten geçecek, merak etme. İnsan her şeye alışıyor, iyileşiyor. Allah karşına birlikte mutlu olabilecğin istediğin gibi birini çıkarsın.

Öncelikle merhaba. Iki hafta önce 1 yıldır süren sorunlu iliskimi bitirme kararı aldım ve uyguladım. Iyi ayrildik. cok uzulerek verdigim ama dogrulugundan da emin oldugum bir karardi. Iliski suresince bana karaktersiz oldugunu kanitlicak bircok sey yapti, yasatti. Bunlari onu cok sevdigim icin asarim diye dusunup iliskime devam etmeye calistim ondan kopamadim. Çünkü hayatimda kimseyi onu sevdigim kadar sevmedim. Ona verdigim degeri tavizi kimseye gostermedim. Bir kiz yuzunden daha once bircok sorun yasadik. Alenen flortlestigi ve benim mesajlarini gordugum halde konusmaktan vazgecmedigi bir kiz. Iliskimizi ondan saklamisti hatta gorusmek istemisti. Bu yuzden de ayrilik yasamistik. Sonra pisman oldugunu soyledi agladi yalvardi baristik. Ama kizi da silmemek icin bin dereden su getirdi. neyse sildi barsitik. devam ettik. sonra da bir suru pisligi cikti ortaya. Neyse en sonunda ben onun guvenilmez oldugunu anlayip ayrildim ama iyi ayrildik. Hayatima kimseyi almicam dedi son konusmamizda. Sarila sarila aglaya aglaya ayrildik. Onu cok sevdim ben. sosyal medyadan fotograflarimizi kaldirmamisti. Bugun ne gordum?? Fotograf kalkmis ve o kiz takip edilmeye baslanmis. Yani konusmaya baslamislar. inanin sinirden elim ayagim titredi. Karsimda olsa onu parçalardim. Aglamaktan helak oldum evet hayatinda biri olabilir AMA O OLMAZ.. O KIZ OLMAZ.BUNU BANA YAPAMAZ. ben bunu haketcek bisey yapmadim. Bir insan bu kadar karaktesiz olamaz. Daha iki hafta olmus. Herseyin bir adabi vardir. SIMDI BEN NE YAPAYIM. YARDIM EDIN FIKIR VERIN.. takipten cikarip heryerden sildim. Ama inanin arayip sana hakkimi helal etmiyorum yasattiklarini yasicaksin iki yakan bir araya gelmicek doktgum her damla goz yasi senden ciksin mi diyeyim. Yoksa sessiz mi kalayim???? Lutfen fikir verin bana. Inannin saglikli dusunemiyorum. Duramiyorum yerimde. Bana bunu yapmicakti. En zayif noktamdan vurdu beni. Sessizlik mi, yoksa arayip agzima geleni soylemek mi? Tecrubelerinize ihtiyacim var
Gercekten sinir bozucu bir durum ama sakin arama sadece bir kez daha ayrilmakla ne kadar dogru bir karar verdigini gormeye calis

Aramadim. bugün ayrilmamizin 3. Haftasi. O sosyal medyada ne kadar kiz varsa eklemiş. ucuz bir insanmis da ben gorememism. Hala aklıma geliyor. ama zamanla bu da gecicek.

Aramadim. bugün ayrilmamizin 3. Haftasi. O sosyal medyada ne kadar kiz varsa eklemiş. ucuz bir insanmis da ben gorememism. Hala aklıma geliyor. ama zamanla bu da gecicek.
Tabi ki geçecek. Hiçbir şekilde aramayın, onun ulaşabileceği hiçbi ortamda üzüntünüzü ve siteminizi belli etmeyin.

Duygularınızı umursamadığını her davranışıyla belli etmiş hiçbi insana içinizden geçenleri dökmeyin. Bu onları utandırmaz, üzmez, en fazla üstünüzdeki etkilerine bakıp bundan haz alırlar, övünürler.

Bırakın o gerizekalı her önüne gelene yazsın, yazdığı kızlar da onun ilgisiyle biraz egolarını şişirir, karşılık verecekmiş gibi yapar sonra da ortada bırakıverirler merak etmeyin. Kadınlar erkeklerin ilgisini nasıl kullanacaklarını iyi biliyolar artık.

Siz kendi keyfinize ve hayatınıza bakın. Yeni bi sayfa açmak için önce eskisini kapatmak gerekiyo bunu unutmayın. Geride bırakın ve devam edin.

Tabi ki geçecek. Hiçbir şekilde aramayın, onun ulaşabileceği hiçbi ortamda üzüntünüzü ve siteminizi belli etmeyin.

Duygularınızı umursamadığını her davranışıyla belli etmiş hiçbi insana içinizden geçenleri dökmeyin. Bu onları utandırmaz, üzmez, en fazla üstünüzdeki etkilerine bakıp bundan haz alırlar, övünürler.

Bırakın o gerizekalı her önüne gelene yazsın, yazdığı kızlar da onun ilgisiyle biraz egolarını şişirir, karşılık verecekmiş gibi yapar sonra da ortada bırakıverirler merak etmeyin. Kadınlar erkeklerin ilgisini nasıl kullanacaklarını iyi biliyolar artık.

Siz kendi keyfinize ve hayatınıza bakın. Yeni bi sayfa açmak için önce eskisini kapatmak gerekiyo bunu unutmayın. Geride bırakın ve devam edin.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Kesinlikle oyle. gun gelecek beni mumla arayacak ama bulamayacak. O kendisi gibi insanlari hak ediyor. Beni değil.

Ben olsam şu anki sinirlerime hakim olup aramazdim ama canım sevgilin senden ayrılınca o kızla olacağını gözüne sokar gibi beyan etmiş zaten kızla konuşacak hatta flört edecek beni gizleyecek kesilir öyle adam :) bas engeli her yerden kurtul gitsin

Hiç bir erkeğin hayatıma kimseyi almicam yalanina inanmam, değil. 2 hafta 2 gün sonra sevgili bulsada şaşırmam. Biraz realist olmalısın. Benzer bişeyi ben yasamamistimda yasadigimi sanmıştım, sürekli erkek arkadaşıma yazan bi kız vardı 2 yıl boyunca ayda bir 2 ayda bir şeklinde şansını deneyen bi tip. Bi ayrılık sürecinde ikisinide whatsappta online görünce filan. Ama yanilmisim kız baskasiyla ilişki yaptı ama olsun. Gerçekten zor bi süreç bende aynısını demiştim herkes olur o olmamalı diye. Ama tek kelime dahi yazmadım, kesinlikle sessizlik. Şunu cokkkk iyi bilmelisinki hiç bir aşk acısı ömür boyu sürmez. Bundan 1-2 yil sonra gördüğün halde yazmayip kendini belli konumlara dusurmedigin için sukrediceksin. Ayrıca çok Üzgünüm ama affettigin için zamanında görüşmelerini şu an sana çok ta süpriz olmamaliydi. Sen bence sukret bu kadar karaktersiz birinden kurtuldugun için. Bunun bide Evliliklerde yaşanma boyutu var ki çünkü, evlerden Irak.

Eski sevgilin kusura bakmada tam bi yalanci pislikmis. Benimde suan iki yillik bir iliskim var erkek arkadasinin yaptigi seyleri ben yaptim ilk basladigimizda. Erkek arkadasimi herkesten sakladim sevgilim yok dedim erkeklerle konustum bunun adi karaktersizlik sonradan aklim basima geldi ve duzeldim butun yalanlarimi ortaya doktum. Simdi mutlu guvenli huzurlu bi iliskim var yani demek istedigim bi insan hata yapabilir ama onemli olan fark etmesi senin camis fark etmeyi birak sevinmis gibi duruyo. Uzulme sen kadinsin ondan daha iyisini hak ediyosun aglamayi birak ve etrafina baak pisman et onu

Benim ona yetemedigim icin beni aldattigini soylemis ortak bir arkadasimiza. Ben onunla ilgilenmemisim. Bu kadar da karaktersiz iste. Suan da konustugu bir suru insan varmis. Aklimdan ciksin gitsin artik su igrenc insan ya.

Benim ona yetemedigim icin beni aldattigini soylemis ortak bir arkadasimiza. Ben onunla ilgilenmemisim. Bu kadar da karaktersiz iste. Suan da konustugu bir suru insan varmis. Aklimdan ciksin gitsin artik su igrenc insan ya.

ıyy beyimiz sanki kazanova da yetememişsin. ne hali varsa görsün.
tenezzül bile etme, hesap sorsan anlar mı sanki, beraberkende aynı pislikleri yapmış, o zaman da hesap sormuşsundur bak anlamamış. bırak kendi pizliğinde debelensin. nasılsa birgün kendi gibi birine toslar.
sen kurtulmana bak, zamanın unutturmadığı erkek yok.

Back
X