• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan o kadar yardıma ihtiyacım var ki. okuyup bana fikir veriri misiniz? sağlıklı düşünemiyorum

Öncelikle merhaba. Iki hafta önce 1 yıldır süren sorunlu iliskimi bitirme kararı aldım ve uyguladım. Iyi ayrildik. cok uzulerek verdigim ama dogrulugundan da emin oldugum bir karardi. Iliski suresince bana karaktersiz oldugunu kanitlicak bircok sey yapti, yasatti. Bunlari onu cok sevdigim icin asarim diye dusunup iliskime devam etmeye calistim ondan kopamadim. Çünkü hayatimda kimseyi onu sevdigim kadar sevmedim. Ona verdigim degeri tavizi kimseye gostermedim. Bir kiz yuzunden daha once bircok sorun yasadik. Alenen flortlestigi ve benim mesajlarini gordugum halde konusmaktan vazgecmedigi bir kiz. Iliskimizi ondan saklamisti hatta gorusmek istemisti. Bu yuzden de ayrilik yasamistik. Sonra pisman oldugunu soyledi agladi yalvardi baristik. Ama kizi da silmemek icin bin dereden su getirdi. neyse sildi barsitik. devam ettik. sonra da bir suru pisligi cikti ortaya. Neyse en sonunda ben onun guvenilmez oldugunu anlayip ayrildim ama iyi ayrildik. Hayatima kimseyi almicam dedi son konusmamizda. Sarila sarila aglaya aglaya ayrildik. Onu cok sevdim ben. sosyal medyadan fotograflarimizi kaldirmamisti. Bugun ne gordum?? Fotograf kalkmis ve o kiz takip edilmeye baslanmis. Yani konusmaya baslamislar. inanin sinirden elim ayagim titredi. Karsimda olsa onu parçalardim. Aglamaktan helak oldum evet hayatinda biri olabilir AMA O OLMAZ.. O KIZ OLMAZ.BUNU BANA YAPAMAZ. ben bunu haketcek bisey yapmadim. Bir insan bu kadar karaktesiz olamaz. Daha iki hafta olmus. Herseyin bir adabi vardir. SIMDI BEN NE YAPAYIM. YARDIM EDIN FIKIR VERIN.. takipten cikarip heryerden sildim. Ama inanin arayip sana hakkimi helal etmiyorum yasattiklarini yasicaksin iki yakan bir araya gelmicek doktgum her damla goz yasi senden ciksin mi diyeyim. Yoksa sessiz mi kalayim???? Lutfen fikir verin bana. Inannin saglikli dusunemiyorum. Duramiyorum yerimde. Bana bunu yapmicakti. En zayif noktamdan vurdu beni. Sessizlik mi, yoksa arayip agzima geleni soylemek mi? Tecrubelerinize ihtiyacim var
arayıp ağzına geleni söylemen onu havaya sokacak ve hala sevildiğini hissettirecektir. yani o seni arayıp aynını yapsa seni hala unutamadığı için için rahat olacaktır di mi? aynı zevki ona yaşatma derim ben. arama, bağrına taş bas sessiz bi köşede ayla ama sakın ona zayıf yanını gösterme aksine hiç umursama bile. biliyorum zor ama yapman gereken bu canım. allah sabır versin sana.

biliyorum için içini yiyor çok sinirlisin onun da canı acısın istiyorsun ama,
bu tarz durumlarda benim yöntemim "tamamen sessiz kalmak ve sosyal medya hesapları üzerinden dahi gönderme yapmamak."
eğer dayanamaz da bişeyler yazarsan, onun canını acıtmazsın aksine hala unutamadığını düşünecek.
ama kendini tutar da hiç bi şekilde iletişime geçmezsen (hiç bi şekildeden kastım senin üzgün olduğunu dahi bilmemeli) işte o zaman bu ona acı vermeye başlayacak. ne çabuk unuttu beni diye.

ayyy alemsiniz vallahi..
tabi ki hiçbir şey yapmayın.
millet çoluk çocukla aldatılmayı affetmiyor ki doğrusu bu. siz sevgiliyken tüm iğrençlikleri affetmeyi başarıyorsunuz sonra Allah ın bir hikmetiyle ayrılıp eee şimdi ne yapayım diyorsunuz??? pesss..

hiçbirşey yapma ona değer verdiğini yada halen unutamadığını kıskançlıktan yaptığını düşündürecek hareketler bunlar, o yüzden yokmuş gibi davran derim önüne bak sen boşver bunların hepsi unutulur gider...

adamı hayatınızdan çıkarmışsınız. şu an kiminle ne yaptığı sizi ilgilendirmemeli.
birbirinizin hayatlarına müdahale etme şansı, ilişki bittiği an biter.

Öncelikle merhaba. Iki hafta önce 1 yıldır süren sorunlu iliskimi bitirme kararı aldım ve uyguladım. Iyi ayrildik. cok uzulerek verdigim ama dogrulugundan da emin oldugum bir karardi. Iliski suresince bana karaktersiz oldugunu kanitlicak bircok sey yapti, yasatti. Bunlari onu cok sevdigim icin asarim diye dusunup iliskime devam etmeye calistim ondan kopamadim. Çünkü hayatimda kimseyi onu sevdigim kadar sevmedim. Ona verdigim degeri tavizi kimseye gostermedim. Bir kiz yuzunden daha once bircok sorun yasadik. Alenen flortlestigi ve benim mesajlarini gordugum halde konusmaktan vazgecmedigi bir kiz. Iliskimizi ondan saklamisti hatta gorusmek istemisti. Bu yuzden de ayrilik yasamistik. Sonra pisman oldugunu soyledi agladi yalvardi baristik. Ama kizi da silmemek icin bin dereden su getirdi. neyse sildi barsitik. devam ettik. sonra da bir suru pisligi cikti ortaya. Neyse en sonunda ben onun guvenilmez oldugunu anlayip ayrildim ama iyi ayrildik. Hayatima kimseyi almicam dedi son konusmamizda. Sarila sarila aglaya aglaya ayrildik. Onu cok sevdim ben. sosyal medyadan fotograflarimizi kaldirmamisti. Bugun ne gordum?? Fotograf kalkmis ve o kiz takip edilmeye baslanmis. Yani konusmaya baslamislar. inanin sinirden elim ayagim titredi. Karsimda olsa onu parçalardim. Aglamaktan helak oldum evet hayatinda biri olabilir AMA O OLMAZ.. O KIZ OLMAZ.BUNU BANA YAPAMAZ. ben bunu haketcek bisey yapmadim. Bir insan bu kadar karaktesiz olamaz. Daha iki hafta olmus. Herseyin bir adabi vardir. SIMDI BEN NE YAPAYIM. YARDIM EDIN FIKIR VERIN.. takipten cikarip heryerden sildim. Ama inanin arayip sana hakkimi helal etmiyorum yasattiklarini yasicaksin iki yakan bir araya gelmicek doktgum her damla goz yasi senden ciksin mi diyeyim. Yoksa sessiz mi kalayim???? Lutfen fikir verin bana. Inannin saglikli dusunemiyorum. Duramiyorum yerimde. Bana bunu yapmicakti. En zayif noktamdan vurdu beni. Sessizlik mi, yoksa arayip agzima geleni soylemek mi? Tecrubelerinize ihtiyacim var
Bence hic ugrasma ve hayatina devam et.degmeyen biro icin kendini helaketme sakın.

Aramadim.. sabah aglayarak uyandim neden diye bagirarak uyandim. Butun gece kabuslar gordum. Ama yine de aramadim. Takibi biraktm. Hatta bugun o hesabimi tamamen sildim. Beddua etmiyorum ama icim cok aciyor. Hazmedemiyorum bu yaptigini. Ama gecicek biliyorum. Aramicam sessiz kalicam. O kendi pisliginde bogulsun. Allah cok buyuk. Benim canimi bile bile yakti. Bu yaptigini da yanina birakmaz eminim. Onu allaha havale ediyorum. Ona siginiyorum

sakın ağlama o döktüğün gözyaşların için okadar pişman olacaksınki gün gelecek hiç değmeyecek biri olduğunu bile bile şuan sadece severek ayrıldığın bir adam olarak düşündüğün için bu şekilde canın yanıyor biliyorum ama o sevdiğin adam senin sevgini hiçbir zaman layık olmamış bir kısmını anlatmışsın birkısmını neyse deyip geçiştirmişsin öyle değilmi? sana yaşattığı hayal kırıklıkları boyunu aşmış senin aşkını haketmediği gibi nefretini bile haketmiyor onu bukadar silmelisin bukadar bitirmelisin. yeni bir meşgale bul kendine sonrada yeni limanlara yelken aç sende mutluluğunu ele güne ilan et. o etraftan duydukça daha çok üzülecek acı çekecek emin ol herkes yoluna baksın, ne o kızdan senin eskine hayır gelir ne o aşağılık heriften o kıza yada başka kızlara... çünkü huylu huyundan vazgeçmez, şükret Rabbim sana o herifin sevgini haketmediğini şimdiden göstermiş.

İlerde bu kadar agladigina uzulursun.Nerde yasiyosun hava nasil bilmem ama cik biraz yuru derin derin nefes al.Calisiyorsan isine okuyosan derslerine saril ve alacagin tek intikam suanki halinden daha ii olmak olsun.Bir gun gelir karsilastiginizda o uzulsun.Sen daha ii yerlerde ol.Onla ilgili herseyi ciksrt arkadaslarininda konusmasina izin verme.Ayni ortamdsysan ortamini degistir.Sodyalles ve unut adam gibi adam olsaydi anlattiklarini yasamazdin.Ayrilmazdin.Allajin verdigi herseyde bi hsyir vardir.Yasadiklarina benzer seyler yasadim yani unutmam guc oldu ama iyiki bitmis.Benimde icimde haykirmak istedigim cok sey vardi aradan 3 yil gectiginde beni buldu ve hepsini oyle guzel soyledimki hayati boyunca ne beni nede benim sozlerimi unutamayacak ama donup arkama bakmadim ve egilmedim.Yapsaydim eger bukadar degerli olmazdim.Simdi sukrediyorum ama o zaman canim cok yanmisti.

üzülme hiç boşver. bu kadar değersiz bi adam için göz yaşına yazık yaa.. bence sessizlik umursamazlık en güzeli. sosyal medyadan çıkarıp sildim diyosun da önce kalbinden beyninden çıkar. sadece gururunu düşün en önemlisi bu bence. sevgili mi? biri gelir biri gider üzülme. değmez.

Canım hiç birşey yapmaya değmez böyle bir adama..Sakın ama sakın geri dönme yüz göz olma bu adam zaten karaktersiz..

Merhaba.. Öncelikle benzerlerini bana yaşatan (sosyal medya olmasa da benzer) birine yıllarımı vermiştim. Üstelik defalarca bana benzerlerini yaşatmıştı. Sonuç olarak yıllar sonra tüm irtibatımı kopardım. Ama unutuyor insan.. daha iyilerini de seviyor.. daha çok da seviyor. Süreci uzatmanın sonuca faydası olmadığını gördüm. Onu en iyi sen tanıyorsun elbette ama ben kendi adıma konuşacak olursam ilk seferinde bitseydi, uzamasaydı diye çok düşünmüşümdür.

Sevgilier..

sakın ağlama o döktüğün gözyaşların için okadar pişman olacaksınki gün gelecek hiç değmeyecek biri olduğunu bile bile şuan sadece severek ayrıldığın bir adam olarak düşündüğün için bu şekilde canın yanıyor biliyorum ama o sevdiğin adam senin sevgini hiçbir zaman layık olmamış bir kısmını anlatmışsın birkısmını neyse deyip geçiştirmişsin öyle değilmi? sana yaşattığı hayal kırıklıkları boyunu aşmış senin aşkını haketmediği gibi nefretini bile haketmiyor onu bukadar silmelisin bukadar bitirmelisin. yeni bir meşgale bul kendine sonrada yeni limanlara yelken aç sende mutluluğunu ele güne ilan et. o etraftan duydukça daha çok üzülecek acı çekecek emin ol herkes yoluna baksın, ne o kızdan senin eskine hayır gelir ne o aşağılık heriften o kıza yada başka kızlara... çünkü huylu huyundan vazgeçmez, şükret Rabbim sana o herifin sevgini haketmediğini şimdiden göstermiş.
Yazdiklariniz icime su serpti gercekten.. cok sagolun..

H
Merhaba.. Öncelikle benzerlerini bana yaşatan (sosyal medya olmasa da benzer) birine yıllarımı vermiştim. Üstelik defalarca bana benzerlerini yaşatmıştı. Sonuç olarak yıllar sonra tüm irtibatımı kopardım. Ama unutuyor insan.. daha iyilerini de seviyor.. daha çok da seviyor. Süreci uzatmanın sonuca faydası olmadığını gördüm. Onu en iyi sen tanıyorsun elbette ama ben kendi adıma konuşacak olursam ilk seferinde bitseydi, uzamasaydı diye çok düşünmüşümdür.

Sevgilier..
Hepsi tecrübe işte. Dersler cikariyoruz. hayat böyle..

Neden onunla ilgileniyorsun canım, birak ne derdi varsa görsün. Iyi olmuş işte o kızda payını alır, cəzasını çeker seçimi ilə.

sen onunla devam etmişsn zaten herşeye ragmen ve kendin yaşayıp görmşsün hiç birşeyin değişmediğini bu saatten sonra arasan agırıp çağırsan nede yaparsan yap onun tercihleri farklı.böyle bi insan için gözyaşı dökmeye dahi gerek yok bu tarz bi insanı hiç boş yere havalara sokma beni demek ki takip etmiş görmüş herşeyi diye düşünür

hayatta en nefret ettiğim şey şu moktan sözler, palavralar. sevgilin varken git başka kıza yavşa sonra ayrılırken ağlayıp kimse olmayacak hayatımda de. ne kadar samimiyetsiz ya vala burda ben iğrendim. azıcık gözünüz açık olsun kızlar Allah aşkına

konu sahibi onun seni aldattığını aklından çıkarma ve artık tek kelime etme, hiçbir şekilde takip de etme

hayatta en nefret ettiğim şey şu moktan sözler, palavralar. sevgilin varken git başka kıza yavşa sonra ayrılırken ağlayıp kimse olmayacak hayatımda de. ne kadar samimiyetsiz ya vala burda ben iğrendim. azıcık gözünüz açık olsun kızlar Allah aşkına

konu sahibi onun seni aldattığını aklından çıkarma ve artık tek kelime etme, hiçbir şekilde takip de etme
Sözünde durmadığı gibi gitti bi de en olmicak insani takip etti. Bilerek yaptigini da düşünmüyorum muhtemelen aklı onda kaldi, ayrilir ayrilmaz da ekledi. Ama benim hic aklima gelmezdi bu kadar karaktersiz olacagi. Cunku cok zor seyler yasatmisti bana. Cok buyuk yeminler etmisti. Inanmistim ben de. Keske inanmasaydim. Bu kadar saf olmamaliydim.

Back
X