• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sualtı yoga Fotoğrafları

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
295.521
609.155
1.098
43
Malatya
Biz olağanüstü sualtı fotoğrafçılığı uzmanı ile iyi bir ilişki geliştirdik son derece şanslı olmuştur.Adam Opris . Bir kez daha onun büsbütün çarpıcı ve tamamen benzersiz sualtı fotoğraflarından bir dizi, yoga bu kez vitrin için mutluyuz. Adam bize söylediği gibi "Hep yapmak zor pozlar bazı ana yoga ve yeteneklerini uygulayan insanların etkilendim. Ben onların pratik itmek için sualtı fotoğraf çekimleri iki uluslararası yoga eğitmenleri ile çalışmak için şanslıydı! Kerri Verna (Instagram üzerindebeachyogagirl) hatta benim ilk Mermaid Yogi olmak eğilip bükülme birlikte kocasını getirdi! Ben de Mysore, Hindistan kurucusu Sri K. Pattabhi Jois tarafından Ashtanga Yoga öğretmek Belgesi'ni alan Kino MacGregor sadece birkaç eğitmenler biri olmak için dünya çapında tanınan (Instagram üzerindekinoyoga) ile çalışmak için çok şanslı! Bu iki harika yogilerin gerçekten yoga büyüleyici bir görüntü oluşturmak için sualtı zarf itti ve gün için denizkızlarını oldu! "..

Underwater-Yoga-Photographs-1.jpg

Underwater-Yoga-Photographs-2.jpg

Underwater-Yoga-Photographs-4.jpg

Underwater-Yoga-Photographs-20.jpg

Underwater-Yoga-Photographs-5.jpg

Underwater-Yoga-Photographs-6.jpg

Underwater-Yoga-Photographs-7.jpg

Back