Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet birde öyle bir gerçek var ama ben kendime engel olamıyorum.suyun fazlası da vücuttaki yararlı mineralleri dışarı atıyormuş.sanırım ben 4-5 litre rahat içiyorumdur günde bazen geçebilir bile.zaten tek seferde su içtiğim bardak normal bardağın 2,5 katı su bardakları bana minnacık geliyor birde su içtiğimi anlamıyorum onlarda ben yani içtiğimde nefes almadan dolu dolu koccaman bir bardağı hüpletmeden gözümde gönlümde rahat etmiyor...
haklısın.bende eskiden hiç su içmezdim aklıma bile gelmiyordu varsa yoksa çay kahve vs idi.sonradan alışkanlık haline getirdim ama biraz azaltmam lazım sanırım.ama sende su içmeye çalış zorla kendini biraz hiç içmemekte böbreklere zarar bir durum.yani bak birimiz hiç aramıyor diğerimiz ise onsuz yapamıyor gel ortada buluşalım :)
ben turşu seviyorum sevmesine ama tuz tutar diye hiç yemiyorum uzunca bir süredir.birde yesem nolurdum artık Allah bilir her halde 19 lt damacanayı sırtıma bağlar öylece gezerdim :)
alemsin sen ya süpersin
kıyamam.bu susuzlukta turşu yemedin inşallah :) yakın olsaydık su ikram ederdim arkadaşıma :)