Bebek Beslenmesi su

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
cnm hala emziriyomusun? bebegn içebileceği kadar içer suyu yeni başladysanz tadına alışmalı bi süre snra o kendi düzene koyar su içme olayını ama sen ona hatrlat sık sık annesi. bde ek gıda wercksn artık yemklerden snra fln wer sürkli .güle güle büyüt bebişini

benim oğlumda 7 aylık bende merak ediyorum bu konuyu biz gerçi suya çoktan başladık emmeyi 3 aylıkken bırakınca..şuan ek gıdayla besleniyo çoğunlıkla günde en fazla 250 cc devam sütü içirebiliyorum..benim oğlum suyu çok sever nekadar verirsem okadar içer yani ama ben nekadar vermem gerektiğini bilmediğim için birden fazla içirmiyorum..günde 250-300 cc arası içiyo şuan acaba çok mu az mı?daha da versem içer yani..tecrubeli anneler paylaşırsa sevinirim..dra sormayı unutuyorum her seferinde..

benim oğlum da 7 aylık oldu,günde 4 öğün ek gıda veriyorum,vermeye çalışıyorum.su en fazla 100cc içiyor o da çok nadiren,ortalama 50-60cc.bence senin bebeğin de suyu fazla içtiği için sütü yeteri miktarda içemiyor.su tokluk hissi oluşturuyor mideleri de küçük olduğu için,ben sütü az içtiği zaman ek gıdayı az veriyorum sütü fazla içebilsin,500ml süte ulaşabilelim günlük diye.dr bize ek gıda verdikten sonra versen yeterli şu anda demişti,aralarda da veriyorum tabiki 5-10cc kadar.yani ortalama 60-70,en fazla 100cc.

bende kendımızden yola cıkarak fazla vermemeye calısıorum ben kendım bıle çok su ıcınce açlık olmuyor ya oda aynı olurda emmez diye ..ama azda vermek olmaz susadıgını nasıl anlıycam dıye telaslanıyorum ekelrden sonra kesın verıorum oda ısteyerek ıcıor ıcse ıcer çok..nerde duracagımı sasırıorum

ben sadece emzırıorum tabı bıde ek ler devam sutu kullanmıorum şu an

bebeğinizin yeteri kadar su içtiğini anlamak için idrarının rengine bakabilirsinizz,idrarı açık renkteyse yeteri kadar su alıyordur,eğer koyu renkteyse yeteri kadar su vermiyorsunuzdur,su vermeyi çoğaltmalısınız.

canım bizimki oldum olası mamayı yemedi bitürlü..emmeyi bırakınca çok çektim ek gıdaya geçene kadar hiç yemiyodu ozamanlarda su vermiyodum çok en fazla 50 cc veriyodum sadece yani anlican ozamanlar da en fazla 250 cc falan mama yiyodu..ek gıdaya başlayınca dr ihmal etme suyu demişti bende nekadar içmesi gerektiğini bilmediğimden veriyorum..fazla mı içiyo diyosunuz yani?vermesemde mama yiceğini sanmıyorum hiç ama bi azaltim bakalım nolcak denemekte fayda var dimi..:)

bizimkinin bazen koyu oluyo ama iyi su içiyo gibi acaba ek gıdayı nekadar çok yerse o oranda mı arttırmak lazım acaba..çok güzel çorba, muhallebi, yoğurt yiyo çünkü..

bizimkinin bazen koyu oluyo ama iyi su içiyo gibi acaba ek gıdayı nekadar çok yerse o oranda mı arttırmak lazım acaba..çok güzel çorba, muhallebi, yoğurt yiyo çünkü..

kesinlikle ek gıdayı yediği oranda vermek gerekiyor suyu,mesela ben sabah kahvaltısını pekmez de eklediğim için suyu daha fazla veriyorum,akşamları da eğer muhallebisini 1 kase olarak bitirirse yine fazla veriyorum,çünkü şekerli gıda olduğu için çok susatacak biliyorum,suyu az içerse zaten uyanır gibi yapıyor su içiriyorum tekrar uykusuna devam ediyor.devam sütünün markasını değiştirebilirsiniz kullandığınız markadan dolayı da içmiyor sevmiyor olabilr.oğlum da uyandığı zaman içmezse ben uykusunda içiririm mutlaka,siz de uykusunda vermeyi de deneyebilirsiniz.bebeklerimiz daha çok küçük,tabiri caizse süt çocuğu daha onlar:) onlar için en önemli besin süt,ek gıdalar sadece sütün destekleyici şu anda.

bence abarmışsın arkadaşım olayı suyu ihtiyacı olduğu kadar içer bebekler ben anne sütü veriyorum ama ek gıdaya başladığım için veriyorum zaten o isterse alıyo istemezse içmiyoo panik olacak bi durum yok bebeğinin isteğine bırakk

haklısın canım da bizimki ne uykuda ne de uyanık asla içmiyo ki yerden yere atıyo resmen kendini..iştahlı başlıyo bikere çekip tadını aldı mı basıyo çığlığı..başka bişi(çorba veya yoğurt) verdiğimde ise şapur şupur yiyo..bu arada piyasadaki bütün markaları denedik bi hipp kalmıştı onu da geçen gün aldım hala onu kullanıyorum onu da içmiyo ahh ahh çok dertliyim aslında ben şu mama konusunda yapmadığım şey kalmadı ek gıdayı azalttım belki onu yemez aç kalırsa içer die ama yok yok delirtiyo beni sinir krizleri geçiriyorum resmen..tek çare çorbasına yoğurduna ve muhallebisine katmakta buldum o da 60 cc falan daha fazlasında ise tadını alıyo onu da yemiyo..napçam bilmiyorum..

bence de bebekler ihtiyacı olduğu kadar su içer.. benim kızım 7 buçuk aylık ve 6 aydan sonra su içmeye başladı. yavaş yavaş alıştı suyun tadına. Anne sütü almıyor artık ama günde yaklaşık 400 cc mama içiyor bir de her ek gıda alışında 30-40 cc su içiyor ama ben her öğünde suyunu hazırlıyorum ve kendisi susadığı zaman yemeğe ara veriyor ve bikaç yudum su içip devam ediyor yemeye.. bir de kahvaltıda 40 cc kadar ıhlamur içiyor her sabah

slm hip mamalarında yüksek dozda kurşun ve başka maddeler bulunmuş istersen araştır internetten ben uyarayım dedm canım

Son düzenleme:
canım duydum bende zaten de hiç mi hiç sevmedi..bikere 30 cc kadar içti ondan sonra nezaman denediysem içiremedim..3 gün sonra da bu haberi duydum attım mamayı yine hero baby e döndüm nasıl olsa ne pahalısını içiyo nede ucuzunu en azından çok fazla para çöpe gitmez yapıp döküyorum çünkü çoğu zaman bi ek gıdasına kattığımda içiyo okadar..teşekkür ederim canım uyarın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…