ŞU TÜYLERE GICIK OLUYORUM DİYENLER

seyus

RABBİM;Bahşettiğin emanetini sana emanet ediyorum
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
732
484
36
kızlar yüzünüzde çenenizde dudak üstünüzde yanağınızda vs.çıkan tüylere ne yapsak azalır bilen varmı lazer yaptıramıyorum başka yöntemlerle nasıl kurtulurum yardım edinnn

ağdada yaptırdım daha çoğaldı ya çıkamayan yerlerdede çıkıyor artık

İyi bir yerde lazer epilasyon yaptırın,yüz bölgesini her yer yapamıyor.İstanbuldaysanız tavsiye edebileceğim bir yer var. Hemen yüz tüyü bitmez,en az 10 seans gerektirir,tüm yüz 100 tl diye biliyorum.

İğneli epilasyon başkası çare degil. Lazer çok defa gittim kalın olanları inceltti ince olanları kalınlaştırdı hepsini kedi tüyü formatına getirdi tavsiye etmiyorum.

kızlar yüzünüzde çenenizde dudak üstünüzde yanağınızda vs.çıkan tüylere ne yapsak azalır bilen varmı lazer yaptıramıyorum başka yöntemlerle nasıl kurtulurum yardım edinnn

Yüz bölgesindeki tüylenme için ilk etapta bir hormonel test yaptırmanızı öneriyoruz. Jinekoloğunuz size yaptıracağınız testlerle alakalı olarak yardımcı olacaktır. Eğer bir sorun varsa, tedavi olduktan sonra, eğer yoksa yine gönül rahatlığıyla lazer epilasyon yaptırabilirsiniz. Lazer epilasyon kişiye özel planlanmış cihaz ve seanslarla yapıldığı takdirde, en güvenilir ve kesin sonuç alabileceğiniz, çağdaş bir uygulamadır.

hamam otu ile kurtulabilirsin aslında.

ya aslında nişantasında yüzdeki ince tüyler için garanti veren bir yer var ıkna oldum ben,ama fırsat bulamaıdm gitmeye,onun cıhazı ayrı,çok gelişmiş bişey,alex çare değil ince yüzdekilere,haklsıın

Yüzde tüy gerçekten zor bir durum,hele de yazın.Hormonel testlerden sonra sorun çıkmazsa lazer epilasyona git diye ısrar ediyorum ama doğru bir uzman seçmen lazım.Ya da iğneli epilasyon,ama o çok zamanını alır gibi geliyor.

SHR buzlu başlık ütüleme sistemini öneririm hem acısız hemde iyi sonuçlar alırsın seanların bitince senede 1 atış yaptırmanı öneririm

karınca yağı kullandım ben yurtta bir arkadaşım var ikimiz de kullandık sonuç aldık yüze bilemem ama bacağımdakiler çok azaldı kalınlar da inceldi yüzüme de kullanmayı planlıyorum.

Yok arkadaşım yağla falan olmuyor denemediğim yol kalmadı yirmi yıldır en sonunda ipl ütüleme tekniği lazerle kurtuldum kampanyaları takip et birywrde yaptır piyasada birlaç çeşit lazer var

Yok arkadaşım yağla falan olmuyor denemediğim yol kalmadı yirmi yıldır en sonunda ipl ütüleme tekniği lazerle kurtuldum kampanyaları takip et birywrde yaptır piyasada birlaç çeşit lazer var

canım sen hangi şehirdesin ben de ipl lazer düşünüyorum da bi yer buldum fakat güvenilir mi bilmiyorum

kızlar aynı dertten bende muzdariptim hala öyleyim hormon bozukluğundan dolayı tüylü bir vücudum var özellikle kollarımdan çok şikayetçiydim üniversite öğrencisiyim psikolojim bozuluyodu ister istemez bende ağdayla aldım ama şimdi çok pişmanım sürekli almam gerekiyo ve sivilcelendi kollarım ağda yapmayın derim ben sir ağda kullandım

yüz için diod lazer bence başkası değil. uzun sürüyor fakat sonuç harika. ben yaptırdım hormonal sorunum olduğu halde yüzümde bişey kalmadı biraz süresi uzadı sadece. konyada olanlar için inci güzellik merkezini öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…