Gelinbaşı ve Gelin Tacı şu tacı göreniniz duyanınız var mı? çok istiyorum çok

evet onlardan bulabilirsen güzel. ama o kolye gibi şeylerden hiç düşünme bana kalırsa. yıllar sonra albümlerine bakınca pişman olabilirsin.herzaman geçerliliğini sürdürebilecek birşey düşün. şık ama orjinal bişeyler istiyorsun ama tam aradığın o resimdeki değil bence. bu çok avam duruyor yaa

Güzel ama bence gelinlik için fazla sade, daha ihtişamlı olabilirdi, ön kısımda ince bir çizgi gibi duruyor ama yandan daha hoş duruyor tokası kalın sanırım.Ve normal bir salon düğünü için uygun olduğunu sanmıyorum, kır düğünü için ideal bence de... Siz beğendiyseniz sorun yok. Bu tarz taçlardan kapalı çarşıda var diye biliyorum... :)

Son düzenleme:

_Mina arkadaşım, benim hoşuma gitti bu tip bir taç. Bence araştırıp zevkinize uygun bir şey bulup kullanın. Madem şu anda beğeniyorsunuz, yıllar sonra da hoşunuza gider bence. Ayrıca, yıllar sonra insan pek düğün albümlerine bakmıyor, onu da söyleyeyim. İnşallah o zaman, yavrularınızın bebeklik albümlerine bakıyor olacaksınız.

amiiinnnn inşallah
ya gelinliktede böyle oldu eteği üstü askısı kumaşı herşeyi güya internetten buldum beğendim
elimde resimlerle modellerle gittim
ama bambaşka bir gelinlik aldım, birebir bulmak çok zor oluyor
bununda resmini aldım yanıma ama benzerini bile bulamadım
daha başka şeyler gördüm
mesela bunun önündeki sırayı şimdi incili düşünüyorum çünlü gelinliğim incili
ama halaaaa bişey bulamadım

bu sac modeli yuzune yakisacaksa sayet mutlaka bul derim .. ben cok cok begendim .. helede dugunun kir dugunu olursa muhtesem bi tac ve muhtesem bi model .. siradan topuzlardan daha farkli en azindan

bu sac modeli yuzune yakisacaksa sayet mutlaka bul derim .. Ben cok cok begendim .. Helede dugunun kir dugunu olursa muhtesem bi tac ve muhtesem bi model .. Siradan topuzlardan daha farkli en azindan

ayy sağol canım sevindim beğenmene
evet kır düğünü olacak, saçlarımda bu kadar uzun
ama ben daha belirgin bukleler istiyorum en azından
bu sanki hiçbişey yapılmamış günlük saç modeli gibi
inş bulurum ve inş yakışır

minaya yazmışsınız ama beni neden alıntıladınız anlamadım.zevkleri tartışacak değiliz sonuçta.Arkadaşın içine sinsin yeter.fikir sormuş biz de fikrimizi baskı yapmadan söylüyoruz.benim de çocuğum var.ama düğün fotoğraflarımı kaldırıp atmadım çok şükür.hala duvarımda, evin her köşesinde duruyor.siz bakmıyor olabilirsiniz.oğlumun fotoğrafları da var tabi.hepsi bir bütün. mina arkadaşım, herşey gönlünce olur inşallah aradığını bulursun....

Ben alından geçen tacları tokaları beğenmiyorum pek.

Ama herkesin zevki farklı tabi

normal gelin taclarıda buşekil yapabilir kuaförler diye biliyorum ben...ama çok çok güzel bişey değilki..

şimdi bunalrdan daha güzel taçlar var internetten hürrem tacı diye aratın hepsi süper bende 28 nisanda evleniyorum büyük ihtimalle bu taçlardan sipariş vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…