2 kişi ödemiş sadece onlarda 65 yas üstü tipler bari yaptırcaksanda yazı bekle dimi sor asada pano var yaz yaptırdıgınıda yazmıyo sonra o samimi oldugu 2 kisiyi kapıları gezdirriken ögreniyoruzSinir bozucu bir durum. Kimseye sormadan gidip yaptırması hata. Diğerleri itiraz etmedi mi bize mi sordun neden verelim vs diye. Hemen ödediler mi
Peki siz apartmana fayans döşenirken nerdeydiniz hiçmi görmediniz hiçmi sesi duymadınız ? Para istemeye gelince olay fark edip söylemenizde garipgercekten şaka gibi buraya gecen konu acmıstım işte sadece üst katlar merdivenlere su veriyolar diye daha onu halledemeden
apartmanada yeni tasınan evi satın alan dairelerden biri kafasına göre kimseye sormadan tüm giriş ve merdiven taslarını yaptırmıs
hemde en son model buyuk kare banyo tasları diyim baya kaliteli simdide
herkese demiş daire bası 500 versin delirdik tabi pandemi zamanı millet para bulmaıyo ben sana bi fatura parası hibe neden ediyim bana mı sordun yaptırırken
siz olsanız ne yaparsınız apartmanda bi kac kisi vermiş ama 12 dairelik yer
girişte fayanslar kırıldı 3 kisi yeni satın aldı üst üste tasınınca fayanslar kırılmıs hani dedik sade fayans olsa usta parası 6 fayans 300 tl tutar en fazla daire bası 25 tl öderdik biter sen 7 katı ne fayans dösüyosun kış günü kimseye sormadan
siz olsanız ne yapardınız
diyorum ya 1 gecede yaptılar apartmanda 3 5 kisiye sorduk kimsenin haberi yok hatta millet zannettiki tasındı cok ses oldu evi bastan asaga kırıp döktüler 3 ay surdu diyim tadilatı hani siz cok sesimizi cektiniz vs diye düsündü millet zannetti kendi yaptırıyo kimsenin haberi yoktu yaniPeki siz apartmana fayans döşenirken nerdeydiniz hiçmi görmediniz hiçmi sesi duymadınız ? Para istemeye gelince olay fark edip söylemenizde garip
Gerçekten çok saçma keşke o an inip engel olup hesap sorsaydınız artık yapılmış yapılcak birşey yok bu konuda ne yazıkkidiyorum ya 1 gecede yaptılar apartmanda 3 5 kisiye sorduk kimsenin haberi yok hatta millet zannettiki tasındı cok ses oldu evi bastan asaga kırıp döktüler 3 ay surdu diyim tadilatı hani siz cok sesimizi cektiniz vs diye düsündü millet zannetti kendi yaptırıyo kimsenin haberi yoktu yani
diyorum ya herkes birbirine sordu kimse bilmiyo cumartesi basladı pazar bitti yapanda yazmayınca panoya millet hep yaptırıyo sevabına zannetti :)))Tüm apartman fayans döşenirken nerdeydiniz yahu.
Yönetici toplantı yapmadan, apartman sakinleri ortak karar vermeden nasil kafasına göre gidip fayans döşetebilir
degil zaten 4 kata yeni tasınan kişiler yaptırmışyaptıran yönetici değilse 5 kuruş vermeyinn
apartmanın parasıyla yapılmamış adam da yönetici değil.kanunen 5 kuruş isteyemez sizdennndegil zaten 4 kata yeni tasınan kişiler yaptırmış
Hayrına kim yaptırır şu devirde :) yönetim karar vermediyse, toplantı yapılmadan gidip birisi yaptırdıysa para falan vermem. O zaman herkes kafasına göre birşey yaptırsın apartmana olurmu hic oyle seydiyorum ya herkes birbirine sordu kimse bilmiyo cumartesi basladı pazar bitti yapanda yazmayınca panoya millet hep yaptırıyo sevabına zannetti :)))
bide demiş 2000 ben kendimden verdim
banane be bana mı sordun yaptırırken o 2 yeni kankasıda pazartesi evleri gezip haber verirken aa ne güzel oldu nagraları atıyodu benden baska cingar cıkaran yok millette para cok heralde bosa sacıcak
bende öyle düşünüyorum ama apartmandakiler sessiz galiba birazapartmanın parasıyla yapılmamış adam da yönetici değil.kanunen 5 kuruş isteyemez sizdennn