• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SU SISENIZE KABUK TARCIN ATIN.ISTAH KONTROLU SUPER

Sureyya1977

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
7
0
1
47
Arkadaslar!
Istah kontrolu derdine careler ariyorum. Akupunktura basladim. Ve suyumda kabuk tarcin bulunduruyorum. Diyet uygulayamiyorum cunku yeme istegime engel olamiyorum. Arkadasima doktorunun onerisi aklima geldi. Cok faydasi var.Allahim insallah hep etki eder. Bu aksam krize girmedim hadi yesene yesene diye.

aynen canım ben bu şekilde bi ayda 8 kilo verdim canım tatlı çikolata istemiyordu kan şekerinide dengeliyor yani ama bıraktım geri aldım malesef tekrar başıyacam inş

Peki sen dinlenmis suya mi koyuyorsun yoksa normal su bardagina tam icecekken mi koyuyorsun ? Mesela Berguzar Korel gece yatmadan buyukce bir bardaga iki kuru kayisi ve cubuk tarcin koyuyormus , sabah gozunu acar acmaz kayisilari yiyip suyu iciyormus , sen nasil iciyordun ?

Benim doktora giden arkadasim normal ped sisede tasiyordu. Bende evde elimin altinda vardi dur yapayim dedim. Aman Allahim bu neymis dedim.beni kimse tutamaz aksam tv karsisinda ama simdi yeme istegim geldigi an iciyorum ve gidiyo bu durum. Simdi kafam karisti akupunktur igneleri ni atsammi. Su iyi geldi ama ikisi bir aradami diye. Dursun bakalim. ( bu arada aktardaki kabuk tarcin. Valla 1 gunu gecti ustune su koyup koyup devam ediyorum.cokta uzun dayaniyomis)

canım bak bu yaptığında riskli pet şişeyi petekte ısıtma kanserojen içeriği daha çok etkiler pet şişe kullanmak bile öyle

ben kabuk tarçını çay gibi demleyerek içiyorum. gerçekten iştahı kesiyor. ortalama 2 hafta yapıp 1 hafta ara veriyorum.

Back