- Konu Sahibi DeReN_GeMiCi
-
bepantene,bemiks,evigen ampullerini 20ml bademyağıyla karıştır haftada 2 kere sür..
canım avatardaki sen misin? gayet güzel görünüyor saçların..
canını sıkma o kadar ya.. bende üzülüyorum ama napalım bazılarınınki de böyle oluyor işte.. :sinifsinif:
doktora gittin mi hiç bu yüzden..? benimde kafamın arkasında bir açıklık var.ve bende buna çok takmış durumdayım... bakalım karanfil suyu deniycem faydası olcak mı? forumda okudum ve bugün başka bir arkadaş daha söyledi faydasını gördüm diye.dökülmeye faydası oluyormuş..ama yeni saç çıkarmaya nasıl etkisi olur tam bilemiyorum.paylaşan arkadaş seyrek saçlılar da kullanabilir,saç çıkarmayada faydası var falan yzamış.. bi de canım sinameki saç çkartıyormuş.ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum.belki araştıracağın şeylerin arasında aklında olur da fydasını da görürüsüün diye yazdım.. boshayallersmile
inş canım.bende bugün yaptım karanfil suyunu.yarın başlıycam inş bi faydası olur.................. :sinifsinif:
canım teşekkür ederim hyr deilim ama çıt çıtlarımı takınca öle oluo tek problemim perçem kısmında ki seyreklik kel gibi duruo nasıl bunalıorum bu yüzden bilemzsin, ewt bende okudum forumda kızların karanfilini hatta koydum bile sabah suya yarın sürücem ama diorum ya olan saçımı da kaybetmek istemiorum. umarım ii gelir .. o kadar çok şey buldum ki ıssırgan kürü, sığır iliği kürü, yumurtalı ballı kür, karanfil, yılan yağı, bepantenin olanı, sarımsak, içlerinden en mantıklısı sarımsak geldi ama onun da kokusu endişelendirio hoş 2 hafta sonra yazlıktayım 1 ay boyunca bakıma sokucam kendimi, sarımsak kokusu falan vız gelir tek yeni şaçlarım çıksın .. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?