Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar şu seyrek saçlarr =(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

DeReN_GeMiCi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
36
0
86
Ankara
Biz bayanların en baş belası şu şaçlar olsa gerek.. günlerdir arayıp tarıyorum seyrek saçları gürleştirmek için yapılanları.. saçlarım ön tarafında gözle görülür seyrelme var annemin söylediğine göre çok fön çekmekten yıkamaktanmış.. ama takdir edersiniz ki öğrenciyim hergün okula gidip geliorum ve şaçlarımın güzel görünmesini istemem en tabi hakkım.. çözüme gelince kimisi ıssırgan otu demiş, kimisi sarımsak, kimisi yılan yağı, kimisi minoxidil, inanın ne yapacağımı şaşırdım.. lütfen duyarlı bayan arkadaşlarım size sesleniorum allah rızası için denenmiş ilaç, yağ formülü, yenilip yutulan ne kullandınız da yeni şaçlar çıkardınız.. inanın çaresiz kaldığım en büyük derdim bu, resmen paranoyaya bağladım kimi görsem gözlerim saçlarına gidiyo ve inanılmaz mutsuzum bu yüzden. lütfen deneyip de gerçekten çözüm bulan warsa yazsın .. şimdiden teşekkürler.

bepantene,bemiks,evigen ampullerini 20ml bademyağıyla karıştır haftada 2 kere sür..

öncelikle önemseyip cwp werdiğin teşekkür ederim bu 3lü set halinde mi yoksa tek tek mi satılıo ? denenmiş mi yeni şaç çıkarıyomuymuş sahiden.. boşuna uğraşıp olan saçımıda kaybetmek istemiorum..

resmen hayatım karardı diyebilirim bu yüzden son 6 aydır daha da fazla takıyorum galiba kafama inanın kızlar ewden çıkmak gelmiyo içimden ki önceden süslenip dışarı çıkmak için can atardım.. saç ekimini bile düşünüyorum yani tek düzene girsin o seyrek görünüm gitsin bütün paramı bu uğurda feda etmeye bile razıyım sadece bi çözüm mafoldumben

canım avatardaki sen misin? gayet güzel görünüyor saçların..
canını sıkma o kadar ya.. bende üzülüyorum ama napalım bazılarınınki de böyle oluyor işte.. :sinifsinif:
doktora gittin mi hiç bu yüzden..? benimde kafamın arkasında bir açıklık var.ve bende buna çok takmış durumdayım... bakalım karanfil suyu deniycem faydası olcak mı? forumda okudum ve bugün başka bir arkadaş daha söyledi faydasını gördüm diye.dökülmeye faydası oluyormuş..ama yeni saç çıkarmaya nasıl etkisi olur tam bilemiyorum.paylaşan arkadaş seyrek saçlılar da kullanabilir,saç çıkarmayada faydası var falan yzamış.. bi de canım sinameki saç çkartıyormuş.ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum.belki araştıracağın şeylerin arasında aklında olur da fydasını da görürüsüün diye yazdım.. boshayallersmile

canım teşekkür ederim hyr deilim ama çıt çıtlarımı takınca öle oluo tek problemim perçem kısmında ki seyreklik kel gibi duruo nasıl bunalıorum bu yüzden bilemzsin, ewt bende okudum forumda kızların karanfilini hatta koydum bile sabah suya yarın sürücem ama diorum ya olan saçımı da kaybetmek istemiorum. umarım ii gelir .. o kadar çok şey buldum ki ıssırgan kürü, sığır iliği kürü, yumurtalı ballı kür, karanfil, yılan yağı, bepantenin olanı, sarımsak, içlerinden en mantıklısı sarımsak geldi ama onun da kokusu endişelendirio hoş 2 hafta sonra yazlıktayım 1 ay boyunca bakıma sokucam kendimi, sarımsak kokusu falan vız gelir tek yeni şaçlarım çıksın .. bilmiyorumkismile

dr saç dökülmesi için telovium kapsül ve dermalute şampuan verdi bna daha yeni başladım kullanmaya şampuanı güzel bazı bitkisel şampuanlar gibi kazık yapmıo ama dökülme konusunda pek bişe diyemycem yeni başladım bu tarz ürünler uzun vadede fayda dio ya da etmio çünkü,bu ürünleri kullanan varsa yorumlarını merak ediorum

bende sarımsak yağını çörek otu yağının susam yağını çamtırebelmidir onun yağını birde zeytin yağını sürdüm 3 ayı aşkın denedim
pek bi işe yaramadı up uzundu saçlarım ama iyice inceldi diye bende küt kestirdim
alnımda açıklık oldu artık

Sarımsak denemeni tavsiye ederim. benim saçlarımın bi yerinde hiç saç yoktu.sarımsak sürdüm bi kaç hafta tekrarladım.O saç olmayan yerde saçlar çıkmaya başladı . Ve şuan açıklık yok kısa saçlar çıktı gittikçe uzuyorlar.

benimde tepem ve önlerim açık çok seyrek ve ince telli bu saçladan ne çektiğimi sen anlayabilirsin forumda bir arkadaşın dediğini yaptım inan saçlarım çıktı gürleşti diyemem ama yavaş yavaş çıkacak tabi önlerden ince ince teller çıktı sende dene arkadaşım hemde maskeyle falan uğraşmıyorsun şampuanının yarısını boş bir kaba aktar içine 3 -4 diş sarımsak rendele ve zeytinyağı ekle saçını her yıkayışında sarımsaklı olan şampuanı karıştır ve dök sonra normal şampuanınla yıka ki kokusu kalmasın bn sarımsalı olanı döktüğüm zaman hemen durulamıyorum biraz bekletiyorum sabırla denemeye devam et bence uzun birsüre kullanmaya çalış zaten yapacak başka birşeyde yok umarım sende memnun kalırsın

hihoyyytyerimsenibenyerimseniben
kuzenim saçının ön kısımdaki bebek tüylerini uzatmak için ezilmiş sarımsağa zeytin yağı damlatıp eksik bölgelere masaj yaparak sürmüştü ve baya etkili olmuştu.

sonra entele otunun çok faydalı olduğunu duydm eksik yerlerde saç çıkarıyormş ve uzatıyormuş bnde 2 gün önce başladm kullanmaya bakalım etkili olacak mı..

ve son olarak da başka bir tanıdığm doktora gtti bi şampuan vermş onu kullnmştı saç dökülmesi durmuş.. kolay gelsinn hihoyyyt

stresten de dökülebilirler saçları. bunu daha az hatta hiç düşünmemeye çalış.
her şeyin başı stres.benden şobuyrunnnnnnnnnylemesi.

arkadaşlar merhaba

benim saçlarım yılda belirli aralıklarla dökülür.. böle avuç avuç dökülmez ama günde 50 ve 75 arasında tel dökülür.. evet normal bu dökülme biliyorum..ama giden saçlarımın yerine yenisi gelmiyor.. alnımda ve tepemde azda olsa açılmalar var..nedenini anlayamıyorum..kan tahlillerim normal.. testesteron östrojen dengesizliğinden şüphelendim ama onun tahlilini henüz yaptırmadım..ama östrojen eksikliğine dair de bi belirtim yok adetlerim düzenlidir vs..
beslenmeme çok dikkat etmesem de normal. sadece sigara içiyorum ve saçlarımı hergün yıkıyorum.. saçlarımı hergün yıkamak zorundayım çünkü inanılmaz yağlı yıkamadığımda insan içine çıkılmayacak duruma geliyorum ve yıkamadığım da dökülme artıyor.

bu durumumla ilgili bir fikri olan var mı lütfen cevap verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…