- Konu Sahibi gamzeli_st
-
brova arkadaşım tek seferde bu kadarda açmak bi marifet. ben bi turuncuya yakalandım cebelleşip duruyorum 2 haftadır
Ya ben önceden koleston çikolata kahve yapmıştım.Sonra gittim siyah hint kınası yaptım çok pişmanım.O yüzden kuaförler hiçbişey yapmadı iş bana düştü.İllada rengini sarı yapmak istiyorum diye.
Oksijenli su denedim üstüne koleston 8/1 küllü açık kumral yaptım çok az değişti sonra Nevacolor aldm ilk defa 11,10.Çok iyiy açtı rengi ama tabi dipler kendi saçım olduğundan.Kuyrukta kaldı o kına lanetiBi kurtulamadım o kısımdan.Ama onuda açmayı başardım
Bu kadar boyamama rağmen saçımı yıkarken krem kullanmıyorum hiçte yanmadı hala yumuşak ve canlı taş gibi maşallah bi kez daha boyicam
Ya ben önceden koleston çikolata kahve yapmıştım.Sonra gittim siyah hint kınası yaptım çok pişmanım.O yüzden kuaförler hiçbişey yapmadı iş bana düştü.İllada rengini sarı yapmak istiyorum diye.
Oksijenli su denedim üstüne koleston 8/1 küllü açık kumral yaptım çok az değişti sonra Nevacolor aldm ilk defa 11,10.Çok iyiy açtı rengi ama tabi dipler kendi saçım olduğundan.Kuyrukta kaldı o kına lanetiBi kurtulamadım o kısımdan.Ama onuda açmayı başardım
Bu kadar boyamama rağmen saçımı yıkarken krem kullanmıyorum hiçte yanmadı hala yumuşak ve canlı taş gibi maşallah bi kez daha boyicam
Saçının ne kadarlık kısmında kına vardı?
canım kınalı olan yerleri kestirmen lazım ancak o şekilde istediğin renge dönebilirsin.kınalı saç istediği kadar açılsın turuncu kalır..
komple yapmıştım geçen sene ağustosta.Şuan saçımı kuyruk yaptığımda sadece kuyruğumda var kına.o kadar uzayabildi
Benimde saçım sımsıyah ve kına vardı sımdı kızıl mdenedım uçlarımda vardı sadece tutmadı benımde aynı dert sımdı kestırdım ya kaldıysa gene tutmazsa ne olucak nasıl acabılırım?
Yani boyadığında sadece uçlarında kına vardı onlar da kapanmadı öyle mi
Eğer saçının tümünde kına olup bu renge kadar açtıysan büyük başarı diyecektim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?