• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Şu saçı nasıl açabilirim :)

gamzeli_st

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
349
0
46
İstanbul
Bu rengi yapabilmek için Nevacolor küllü platin kumral 11,10 kullandım.Daha çok sarıya dönmesini istiyorum hangi marka ne ton önerirsiniz tecrübe sahibi olanlardan fikir almak istiyorum :71:

Son düzenleme:
brova arkadaşım tek seferde bu kadarda açmak bi marifet. ben bi turuncuya yakalandım cebelleşip duruyorum 2 haftadır:37:

bu renk yıkadıkca açılacaktır 1 ay bekle boyama iyice aksın sonra tekrar küllü sarılara boyamaya devam et gittikçe renk oturur küllülüğün artması için de 1 fındık büyüklüğünde mavi boya karıştırırsan çok turuncumsu olmaz ama düz sarı kullanma

brova arkadaşım tek seferde bu kadarda açmak bi marifet. ben bi turuncuya yakalandım cebelleşip duruyorum 2 haftadır:37:

:1: Ya ben önceden koleston çikolata kahve yapmıştım.Sonra gittim siyah hint kınası yaptım çok pişmanım.O yüzden kuaförler hiçbişey yapmadı iş bana düştü.İllada rengini sarı yapmak istiyorum diye.

Oksijenli su denedim üstüne koleston 8/1 küllü açık kumral yaptım çok az değişti sonra Nevacolor aldm ilk defa 11,10.Çok iyiy açtı rengi ama tabi dipler kendi saçım olduğundan.Kuyrukta kaldı o kına laneti :1: Bi kurtulamadım o kısımdan.Ama onuda açmayı başardım

Bu kadar boyamama rağmen saçımı yıkarken krem kullanmıyorum hiçte yanmadı hala yumuşak ve canlı taş gibi maşallah bi kez daha boyicam :37:

:1: Ya ben önceden koleston çikolata kahve yapmıştım.Sonra gittim siyah hint kınası yaptım çok pişmanım.O yüzden kuaförler hiçbişey yapmadı iş bana düştü.İllada rengini sarı yapmak istiyorum diye.

Oksijenli su denedim üstüne koleston 8/1 küllü açık kumral yaptım çok az değişti sonra Nevacolor aldm ilk defa 11,10.Çok iyiy açtı rengi ama tabi dipler kendi saçım olduğundan.Kuyrukta kaldı o kına laneti :1: Bi kurtulamadım o kısımdan.Ama onuda açmayı başardım

Bu kadar boyamama rağmen saçımı yıkarken krem kullanmıyorum hiçte yanmadı hala yumuşak ve canlı taş gibi maşallah bi kez daha boyicam :37:

canım kınalı olan yerleri kestirmen lazım ancak o şekilde istediğin renge dönebilirsin.kınalı saç istediği kadar açılsın turuncu kalır..

canım kınalı olan yerleri kestirmen lazım ancak o şekilde istediğin renge dönebilirsin.kınalı saç istediği kadar açılsın turuncu kalır..

evet turuncu kalıyo sarartamadım bide saçımın uzun yani kınalı olan yerlerin bazıları boyayı tuttu bazıları tutmadı karşıdan bakınca sol tarafım açılmış sararmış.Sağ taraf koyu duruyo çok sinir bozucu.kısa kestirmekte istemiyorum kına gitsi diye kestirirsem küt gibi olur iğrenç :) çok pişmanım kına yaptığıma

komple yapmıştım geçen sene ağustosta.Şuan saçımı kuyruk yaptığımda sadece kuyruğumda var kına.o kadar uzayabildi :43:

Yani boyadığında sadece uçlarında kına vardı onlar da kapanmadı öyle mi
Eğer saçının tümünde kına olup bu renge kadar açtıysan büyük başarı diyecektim :)

Benimde saçım sımsıyah ve kına vardı sımdı kızıl mdenedım uçlarımda vardı sadece tutmadı benımde aynı dert sımdı kestırdım ya kaldıysa gene tutmazsa ne olucak nasıl acabılırım?

Benimde saçım sımsıyah ve kına vardı sımdı kızıl mdenedım uçlarımda vardı sadece tutmadı benımde aynı dert sımdı kestırdım ya kaldıysa gene tutmazsa ne olucak nasıl acabılırım?

Vlla ben buralarda araştırdım kimse açamıyomuş iyice tırstım kendim üst üste boyadım ve aradan 1 yıl geçince diplerden kendi saçım çıktı yanaklarıma kadar olan benim :D gerisi karamsar bi renk işte boyasamda bi tarafı açık renk bi tarafı koyu saçma bişey oldu vlla ama önemsemiyorum kuyruğu :1: Önler tepeler fln istediğim gibi açıldı ya biraz ferahladım Bi kezde açamazsınız bence rengini.Önce benim gibi tonlar deneyin üst üste.Birden açılmıyo o kesin :44:

Yani boyadığında sadece uçlarında kına vardı onlar da kapanmadı öyle mi
Eğer saçının tümünde kına olup bu renge kadar açtıysan büyük başarı diyecektim :)

vlla kuyruktaki renkte fena açılmış sayılmaz hani :27: kuyruktaki kına olan kısımların rengi şuan bakır başka bi renge benzemiyo bildiğin bakır :1: Ama ben şmdi sarı yapcam gelişmeleri fotoğrafla eklicem buraya :1:

Back