kızlar biraz alakasız olacak ama bende şu modelin ismini merak ediyorum. resimdeki gibi kısadan uzuna doğru gidecek bu modelin ismi var mı yada kuaföre nasıl tarif edeyim :uhm:
ben de çok severim bu modeli... çok denedim kuaförlere anlatmayı ama bazen yapabildiler bazen yapamadılar.. şöyle tarif ediyorum,
arkaya kat istemiyorum, sadece önde kahkülden itibaren ya da yanak hizasından itibaren aşağı doğru yumuşak katlar istiyorum diyebilirsin.. umarım başarılı olur a.s.
bizden kaçmazyahu ilk mesajını okudum öyle tarif etmişin ki hatta edememişin anlamadım.neyse sonunda bulmuşlar.ama yani resime bakılırsa tarifi valla sarı çizmeli memmed ağadan zor vallahi :))) valla bu KK hatunlarından bişey kaçmaz.
hımmm sen sac seklini tarıfımı soryorsun haklısın vallahi o da kolerada cıktı...haklısın tarif bile edemedim ama kaçmadı buluverildi hemen:)))
arkadaslar bir kaç kızda görüp cok begenmiştim ama ne gidip tarif ettiğim kuaförlere anlatabildim nede birileri adını biliyor.kesinlikle rasta değil ama,böyle oluk oluk bukleler...nasıl anlatayım balmumu ıle mı sarılıyor bilmiyorum ama rasta dedikleri sacın daha iri iri tutamlar halınde olanı...anlatamıyorum da sanırım çok güsel bişiydi.harbiden oluk oluk duruyor böle,acaba bu kadardan modeli bilen var mı aranısda...
ben genelde bülente gidiyorum enes yada bülent işini çok iyi biliyor,şanzelize kuaföre gidiyorum ama bir yıldır burda değildim Trabzon'da öğrenciydim yeni açılan yerler varsa pek bilemiyorum ama saç konusunda şanzelize;cilt bakımı konusunda ise millennıum guzellik merkezi...
arkadaslar bir kaç kızda görüp cok begenmiştim ama ne gidip tarif ettiğim kuaförlere anlatabildim nede birileri adını biliyor.kesinlikle rasta değil ama,böyle oluk oluk bukleler...nasıl anlatayım balmumu ıle mı sarılıyor bilmiyorum ama rasta dedikleri sacın daha iri iri tutamlar halınde olanı...anlatamıyorum da sanırım çok güsel bişiydi.harbiden oluk oluk duruyor böle,acaba bu kadardan modeli bilen var mı aranısda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?