Saç Rengi ve Saç Boyama Su sac hangi renge boyanabilir (resimli ) Yardim

sevcan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
128
5
Hanımlar Merhaba kuaför hatası sonucu saçımın rengi çok kötü bir hal aldı aşağıdaki fotolarda da olduğu gibi karanlıkta daha koyu görünüyor bunun üzerine kesin tutacak olan renk hangisidir bileniniz var mı

Eklentiler

• IMAG2303_1.jpg
    IMAG2303_1.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 229
  • IMAG2310_1.jpg
    IMAG2310_1.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 229
  • IMAG2306_1.jpg
    IMAG2306_1.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 232
  • IMAG2304_1.jpg
    IMAG2304_1.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 236
Kusura bakmayın ben tam anlayamadım bir fotoğrafta o rengin üzerine her renk tutar gibi geliyor öbür fotoğrafa bakıyorum aslında koyuymuş diyorum çok fazla ışık değişimi olmuş normal gün ışığında bi resim atar mısınız?

Kusura bakmayın ben tam anlayamadım bir fotoğrafta o rengin üzerine her renk tutar gibi geliyor öbür fotoğrafa bakıyorum aslında koyuymuş diyorum çok fazla ışık değişimi olmuş normal gün ışığında bi resim atar mısınız?
Haklısın canım ama platinden bu renge döndü saçım karanlıkta koyu renk çıkıyor aydınlıkta açık renk ne yapacağımı bilemedim boya tutar mı acaba

Gördüğüm kadarıyla koyu olan bütün renkler tutar. Kahve siyah kızıl koyu kumral hepsi tutar. Sadece açık renkler sorun çıkartır sarı gibi,o zaman aynı açıklıkta olacağı için ton değişimi olması gerekir bunun için de açılması gerekir. :)

X