Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSu sac hangi renge boyanabilir (resimli ) Yardim
Hanımlar Merhaba kuaför hatası sonucu saçımın rengi çok kötü bir hal aldı aşağıdaki fotolarda da olduğu gibi karanlıkta daha koyu görünüyor bunun üzerine kesin tutacak olan renk hangisidir bileniniz var mı
Kusura bakmayın ben tam anlayamadım bir fotoğrafta o rengin üzerine her renk tutar gibi geliyor öbür fotoğrafa bakıyorum aslında koyuymuş diyorum çok fazla ışık değişimi olmuş normal gün ışığında bi resim atar mısınız?
Kusura bakmayın ben tam anlayamadım bir fotoğrafta o rengin üzerine her renk tutar gibi geliyor öbür fotoğrafa bakıyorum aslında koyuymuş diyorum çok fazla ışık değişimi olmuş normal gün ışığında bi resim atar mısınız?
Gördüğüm kadarıyla koyu olan bütün renkler tutar. Kahve siyah kızıl koyu kumral hepsi tutar. Sadece açık renkler sorun çıkartır sarı gibi,o zaman aynı açıklıkta olacağı için ton değişimi olması gerekir bunun için de açılması gerekir. :)