• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu resme bi bakar mısınız kızlar. Bu görüntü elde edilebilir mi?

abcj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
534
2
96
Diğer
Kızlar ben hala damla mı yuvarlak mı kararsızlığı içindeyim .
tam karar vermeden doktor da seçemiyorum .
yusyuvarlak duran göğüsler istemiyorum , doğal olsun , ama üst kısmı da dolgun olsun istiyorum . damla da üstte dolgunluk yakalanabiliyor mu onu da tam bilmiyorum.
buraya bir foto koyucam .ameliyat sonrası şöyle göğüsler elde etmek mümkün mü?
üst kısmı gayet dolgun duruyor.tam benim istediğim gibi . siz kendinizden yola çıkarak yorumda bulunabilir misiniz lütfen :(
fotonun üstüne tıklarsanız daha net anlaşılıyor.

benim de böyle dolgun diyeniniz var mı ?

yorumlarınızı bekliyorum.

tatlım bu resimdeki memeler sütyenle yukarı çıkmış. bas bas bağırıyor valla. üst tarafın dolgun olması bence çıplak memede hiç hoş olmaz. ben silikonum, ben silikonum der. damla da olsa, yumarlak da olsa zaman içinde yerçekimine maruz kalacak ve üst kısım düzleşecektir. ama push up sütyenle bu görüntü mutlaka elde edilir. benim düşüncelerim bunlar. diğer yorumları da bekliyorum sabırsızlıkla.

bence resimdeki gayet normal ölçülerde hatta küçük denebilecek göğüsler. tamamen sütyenin kalıbıyla alakalı olarak aşağıdan sıkıştırmışlar göğsü. bu durum yukarı dolgunluk görüntüsü vermiş.dolgun göğüs çok da özenilecek bişey değil bence.

kesinlikle sütyenden kaynaklanan bir görüntü bu, alt kısım destekli olduğundan göğsü ukarı çıkartıor,
ama diyorsan ki sonuç olarak desteksiz de olsa ben bu görüntüyü istiyorum ; zor derim, çünkü arkadasların da dediği gibi başta bu görüntüyü bir ihtimal yakalarsın ama zamanla kendini aşağıya bırakır,
sütyensiz bölesi göğse sahip çok çok azdır zaten
, herkes bölesi hilelerle gösteriorlar göğüslerini, onlara da erkekler kanıorlar biz kızlar cin gibi :D

Merhaba abcj; Şimdi benim şu anki memelerimin görüntüsü böyle çünkü yeni ameliyat oldum. Ama inan memelerin bu kadar yukarda durması hoş bişey değil, alışık olduğumuz bişey değil çünkü, biraz inip normal yerlerine gelmeleri lazım. Benimki anatomik ama Aylin hanım muayenede yuvarlak silikon anatomiğe göre daha iyi dekolte verir demişti. Dekolte senin için daha önemliyse yuvarlak taktırabilirsin canım.Ayrıca yukarıdakilere katılıyorum tamamen sütyen meselesi

bu resimde sütyen göğüsleri kaldırmış o yüzden bi yorum yapamıcam.
ama silikon taktıracak olsam yuvarlak taktırırdım bence daha hoş duruyor.

cnmmmm valla normalde 80 kullanıyorsan silikonluu sütyenlerde 85 alırsan aynı böle oluyoki:)

bnde taktırcam bu kesin ama zamanını bilmiyorum =) bn h,ç düşünmeden yuwarlak derimm.bn damla seklinde olanı hiç düşünmüyorum yuwarlak yaptrcam bnce dekoltede daha da hoş görünüyo

kızlar , öncelikle yorumlar için teşekkürler:) bu görüntünün sütyenden kaynaklandığını biliyorum :) ama çok seksy bence :) yuvarlakla mı damlayla mı buna yakın bi görüntü elde edebilirim meraklanıyorum . sanırım doktor doktor dolaşıp hasta resimlerine bakmak en iyisi olacak , böyle pc başından iş halledilmiyor :) offffff sıkıldım artıkkkkkkkkkkkk bi de ben olsaydım :)

Bence bu görüntü yuvarlakla yakalanabilir. Damla olursa sütyenin içinden göğüsleri yukarı doğru çekiştirmen gerekir. Ancak o zaman sütyene sığmamış taşıyor görüntüsü elde edilebilir.Ben de yuvarlak düşüneceğim galiba.

bende ameliyat olmak istiyorum. amma çok çeşit varmış yaw, damla, yuvarlakkafamçokkarıştınasıl karar vericez hangisini yaptıracağımıza

kızlar bakın bir erkek görüşü de geldi sonunda.. bu yuvarlak desteği, karar vermenize biraz daha yardımcı olur sanıyorum.. sağol ozkanozkan

sitede erkek üyenin bulunması yasak. artı kullanım açısından gayet güzel de ne demek !

bence de küçük o tatlım baksana sütyenle bile fazla ortaya çıkmamış yaptırmışken biraz büyük olmalıı çokk büyük değil ama sütyensizken ki halini de düşünmek gerek :)

Damla mı yuvarlak kararını aslında doktor meme dokunun durumuna göre alıyor , damla olursa ust tarafının dolgun olması için yüksek profıl kullanıyor doktorlarımız.bencede burda arkadaşlarımızın memeişlerin bundan çok çok daha gusel :) bu ameliyatı soranların bılgılerını al bende duyduklarımı yazdım canım :ssz: :)

Back