• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Şu resimdeki modelde saçımı kestirdim memnunum. Ama renkte kararsızım ?

vistoso_flor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
14
0
86
Edirne
saçlarımı kuaföre bu resmi göstererek kestirdim.

$Layered-Pixie-Haircut-Sexy-Short-Hairstyles-for-women.jpg

ama bir sorun var. Benim saç rengim siyah.
açık buğday tenli ve kahverengi gözlüyüm.
yaz geliyor o yüzden siyah saçımı kumrala çevirmeyi düşünüyorum. ve de bronzlaşmayı düşünüyorum.
yazlık kıyafetlerim genelde sıcak ve pastel tonlarda. yani jennifer lopez gibi giyiniyorum.
bana kızıl tonları yakışmıyor, sarı yakışmıyor, röfle sevmiyorum ve yapmacık buluyorum. çikolata kahve ise çok koyu oluyor.
şu anki siyah saçım da yazlık giysilerle iyi durmayacak. tek seçenek kumral kalıyor.
Arkadaşlarıma fikir sorum. kumral rengin kısa saçta çok sıradan, sıkıcı ve yaşlı teyze işi duracağını söylüyorlar.
ama ben uzun saça iyi bakamıyorum kısa saç benim için daha kolay ve daha uygun oluyor. yüzüme de kısa saç gidiyor.
kısa saçlarda canlı iddialı renkler olmalı diyorlar. o renkler de bana gitmiyor.
kumral saç uzun saçta güzel olur kısa saçta sıkıcı olur diyorlar. sizin fikirleriniz nedir ?
ben bu durumda orta yolu nasıl bulabilirim ? yaz geliyor birşeyler yapmalıyım.

açık karamel bal rengi tonları yakışmaz mı acaba? bronz tende gayet güzel durur bence

Bronz tende bronz kahve saç rengi çok hoş duruyor... Işıltı da artırırsan süper olursun... Bir de küllü koyu sarı üzerine ışık attırabilirsin... Bronz kahve saç modeline de çok yakışacağını düşünüyorum... Tek renk kullanma bence...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back